|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 27 лют, 2024 19:22
unicdima написав: Shaman написав:я от не розумію - до Порошенко та його команди щось особисте? наче рівень не дозволяв перетнутися...
Порошенко і команда такі ж вороги як кацапи. Знав би ти стільки як я то зрозумів би.
опять пластинку заело... а если перефразировать известную пословицу то получится "не нужны враги когда есть такие(зекоманда) друзья"
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 27 лют, 2024 19:23
unicdima написав: Shaman написав:я от не розумію - до Порошенко та його команди щось особисте? наче рівень не дозволяв перетнутися... Порошенко і команда такі ж вороги як кацапи. Знав би ти стільки як я то зрозумів би.
перше речення брехня. не було в реалі таких речей, щоб так казати. до Порошенка можуть бути претензії, але зовсім іншого плану я ж кажу, щось особисте. 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 27 лют, 2024 19:31
Дюрі-бачі написав:Ukrainian москалі не могли дійти поки війну фінансувалйи наші партнери. Зараз фінансування зменшили в рази, а ми замість того, щоб фінансувати з власних резервів (наприклад таки купити снаряди в Чехії), займаємося популізмом
https://www.lemonde.fr/international/live/2024/02/27/en-direct-guerre-en-ukraine-le-gouvernement-estime-que-la-presence-de-troupes-occidentales-ne-ferait-pas-franchir-le-seuil-de-belligerance_6218457_3210.html
«Чешская инициатива пользуется большой поддержкой со стороны ряда стран », — заявил премьер-министр Чехии Петр Фиала по итогам встречи в Париже. "Это очень сильный сигнал, посланный России ", - заявил лидер, заверив, что пятнадцать стран готовы присоединиться к этой инициативе, которая призвана отреагировать на нехватку боеприпасов, в частности артиллерийских снарядов, для Украины.
Президент Франции Эммануэль Макрон посчитал, что это предложение Чехии «соответствует» прошлой политике Евросоюза, и объявил, что Париж присоединится к нему.
Премьер-министр Нидерландов Марк Рютте подтвердил, что его страна внесет вклад в чешский план на сумму «более 100 миллионов евро» и что «другие страны последуют» этому пути. «Что касается боеприпасов, то есть очень хорошая чешская инициатива, которая заключается в закупке боеприпасов и снарядов для Украины по всему миру », — пояснил г-н Рютте. Он отказался уточнить, какие страны за пределами Европы могут быть привлечены к производству этих боеприпасов. «Это секрет », — сказал он.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 27 лют, 2024 19:36
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 27 лют, 2024 22:59, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 27 лют, 2024 19:40
_hunter написав: Shaman написав: _hunter написав:Т.е. факт потихонечку начинает осозноваться? Кто, кстати, говорил про "здаватися"? А то, если единственный критерий "не сдаться" -- так и Парагвай победителем можно попробовать считать  Да и в 14м году -- почти ошеломительная победа. И Надпотужнейшее Контрнаступленьище от Авдеевки... А если что-то более вещественное попробовать за критерий взять -- население, например -- тут уже сложнее выходит... Так-то в истории не меньше (а то и сильно больше) примеров, когда "останньго" таки добивались
класична брехня - я свою оцінку не змінював, й лише розумію, що _hunter цілеспрямовано розганаяє "всьопропало". по-перше, де відповідь про фінську війну 1939 року? по-друге, про що домовлятися, коли висувають неприйнятні умови? якщо не здаватися, й умови не прийнятні - то що робити? битися далі, що ми й робимо - тобто інших варіантів немає...
>>> класична брехня - я свою оцінку не змінював это о чем, вообще?
це про "Т.е. факт потихонечку начинает осозноваться?" - нічого не змінилося  >>> по-перше, де відповідь про фінську війну 1939 року? там же, где и ответ про Парагвайскую Великую
відповіді немає. як не дивно >>> про що домовлятися, коли висувають неприйнятні умови? вы, я так понимаю, ни в каких переговорах ни разу не участвовали? -- и даже на рынке не торговались?  -- обычно, услышав неприйнятні умови, об этом другой стороне сообщают -- вместе с умовами прийнятними, а не уходят хлопнув дверью...
єдине, що зараз можна обговорювати - це окуповані території в обмін на гарантії безпеки. й відповідно на гарантії, що Раша відмовиться від неокупованого. де тільки таке не озвучували. гадаю, при неофіційних контактах теж. Раша хлопає дверима й тупо волає про своє >>> то що робити? битися далі, що ми й робимо - тобто інших варіантів немає... а примерное понимание есть -- когда они появятся? -- хотя бы в общих чертах -- Харьков, Одесса, Запорожье?..
є - Мелітополь, Маріуполь. потоплений Чорноморський флот. ще сотню Сушек зіб'ємо. ще декілька А50. далі буде 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Вів 27 лют, 2024 19:41
холява написав:Успіх Дуже велике бажання почути СІБАРІТА . Мені дуже невистачає інформації від цієй ЛЮДИНИ . Як читаєте моє ВАМ Вітання і побажання Здоров,я . А ще Успіх , маю сказати , ЩО урусам І РОЗВІДНИКІВ НЕ ПОТРЕБУЄ . Треба просто почитати що ви пишите . Де загородження , де мінували , ви все повідомляйте ! МОЖЕТЕ ЩЕ КООРДИНАТИ СКИНУТИ
Спасибо на добром слове! Я периодически пытаюсь почитывать, но помалкиваю,ибо часто трудно уловить суть диалога. Хочется надеяться, что это из-за непривычки к мобильному интернету.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6461 раз.
- Подякували: 21601 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Вів 27 лют, 2024 19:53
Ukrainian написав:Сумно буде коли Інтернет перестане працювати
Ілон Маск всіх врятує)))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 27 лют, 2024 20:04
pesikot написав:Макрон не виключає відправки військ в Україну | Віталій Портников
Еммануель Макрон намагається бути лідером спротиву рф в Європі...політичні декларації за раді рейтингів (во Франції)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3313 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Вів 27 лют, 2024 20:13
Сибарит написав: холява написав:Успіх Дуже велике бажання почути СІБАРІТА . Мені дуже невистачає інформації від цієй ЛЮДИНИ . Як читаєте моє ВАМ Вітання і побажання Здоров,я . А ще Успіх , маю сказати , ЩО урусам І РОЗВІДНИКІВ НЕ ПОТРЕБУЄ . Треба просто почитати що ви пишите . Де загородження , де мінували , ви все повідомляйте ! МОЖЕТЕ ЩЕ КООРДИНАТИ СКИНУТИ
Спасибо на добром слове! Я периодически пытаюсь почитывать, но помалкиваю,ибо часто трудно уловить суть диалога. Хочется надеяться, что это из-за непривычки к мобильному интернету.
Привет СИБАРИТ ! Ну хоть в двух словах обучают , кормят ,нагрузки ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-