|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 03 бер, 2024 19:30
ЛАД написав:Какие конкретно "зміни, гармонизація, соціальні стандарти"? Можете назвать? Чтобы не было "бла-бла-бла".
А ви попрощє будьте. А то скоро будете форумчан віджиматися примушувати. Пальці на долонях є? Як є, набирайте запит у гуглі, не лінуйтеся. Маєте бажання, спростуйте те, що були зміни в законодавстві по вімогам євросоюзу ЛАД написав:"органи по боротьбі з корупцією" создали. И что, коррупцию победили? "один з етапів подальшого вступу" - и что, вступили? Когда вступим? Даже сегодня сроки не просматриваются.
Порошенко не встиг, зате ваш обранець - король Джуліан - всіх пересаджав весною, розібрався з ротердамами+ та посадив на всі посади своїх клоунів. Під час війни нас точно ні в які союзи не приймуть, навіть ви мали б це розуміти ЛАД написав:Далеко не все "московитські попи" "ведуть антиукраїнську діяльність". И "ведуть антиукраїнську діяльність" далеко не только "московитські попи". Тех, кто ведёт "антиукраїнську діяльність" надо вылавливать и наказывать, независимо от того, кто они, попы или нет.
Ну це дуже потужно. Нарівні з "біле - це біле, а чорне - це чорне"
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 03 бер, 2024 19:32
whois2010 написав: ЛАД написав: Безвиз. Получит визу для обычного человека никакой проблемы не представляло. Особенно в последние годы, когда создали территориальные центры (не помню, как они назывались) и отпала необходимость ездить лично в посольства в Киев.
Знов піздьож. Уявіть, що не вся країна - Кіїв і не скрізь є посольства. Щоб мені і родині отримати візу, необхідно було реєструватися, їхати в Київ у назначений день з детьми (і хоч би ніхто не захворів, наприклад, у цей день), вбити весь день в черзі без гарантій, що встігнеш, або платити "помогаторам", а потім через час їхати за візами і знов вбивати час і кошти. І інше діло по електронній черзі у своєму місті я у зручний час за менше ніж за пів години все оформив, а поті у зручний час без черги прийшов і отримав біопаспорт. Так само і дружина з дітьми. А потім як білі люди об"їздили пів Європи на своєму авто в період 2018-2020, а потім після ослаблення ковідних обмежень в 2021
Вы о чём? Кроме матюка ничего интересного не увидел. Я, вроде, и написал о том, когда создали возможность не ездить в Киев, а "по електронній черзі у своєму місті у зручний час". Это никак не было связано с безвизом, а сделано было задолго и независимо от него.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 03 бер, 2024 19:34
vt313 написав:Но безвиз, - это очень хорошо. И это успех Порошенко. Тут просто глупо спорить.
но ЛАД будет спорить до диареи))) напоминает "я дерусь потому что...дерусь"(с)Портос)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 бер, 2024 19:39
vt313 написав:.......... Но безвиз, - это очень хорошо. И это успех Порошенко. Тут просто глупо спорить.
То, что безвиз это хорошо и успех Порошенко, я и не спорю. Хорошо, но это не какое-то сильное качественное изменение. Как-то попадалось, какой % населения ездил за границу. Не так, чтобы очень много. В последние годы с ростом заробитчанства количество выросло. Если это успех и достижение, то ладно. Но я уже высказывался - не считаю заробитчанство положительным явлением для страны.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 03 бер, 2024 19:42
ЛАД написав: vt313 написав:.......... Но безвиз, - это очень хорошо. И это успех Порошенко. Тут просто глупо спорить.
То, что безвиз это хорошо и успех Порошенко, я и не спорю. Хорошо, но это не какое-то сильное качественное изменение. Как-то попадалось, какой % населения ездил за границу. Не так, чтобы очень много. В последние годы с ростом заробитчанства количество выросло. Если это успех и достижение, то ладно. Но я уже высказывался - не считаю заробитчанство положительным явлением для страны.
Написал и соврал ... Безвиз не для заробитчанства, это про туризм ... Правильно тут выше написал Прохожий ...  А твои дочки выехали в Германию по визе или по безвизу ? Ты же знаешь правильный ответ  И война тут не при чём PS. ЛАД, я знаю, что ты меня читаешь ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 03 бер, 2024 19:45
whois2010 Пальці на долонях є? Як є, набирайте запит у гуглі, не лінуйтеся.
Порошенко не встиг
Нарівні з "біле - це біле, а чорне - це чорне"
Очень аргументированные и понятные ответы.  Методика понятна. Точно так же буду отвечать на Ваши вопросы.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
-
Andrey2512
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 бер, 2024 19:49
drevlyanin написав: Shaman написав: drevlyanin написав:Кажете, що марафон не дивитесь, а говорите тією самою мовою. Може ви там працюєте? Тепер конкретика: 1) Які такі дискусії неприпустимі-критика про@бів кварталу? 2) Хто саме і коли писав тут, шо потрібно здаватися? 3) Що особисто вам вдалося виправити із проблемних місць військового часу?
1) дискусії неприпустимі у форматі - все пропало. у нас війна з більш сильним противником - звісно є купа проблем. але треба їх вирішувати. у поточної влади є декілька проблем - починаючи з того, що хтось думає про майбутні рейтинги й небажання брати на себе відповідальність за прийняті рішення, й з тим, що якись особисті образи заважають комунікувати з усіми силами в країні. 2) про здаватися не писав - бо війна. але дехто пише, що треба домовлятися за будь-яку ціну, бо буде погано. а дехто досі вважає, що війни можна було уникнути - те, що шляхом перетворення на Біларусь, це вже поза кадром 3) я виправляю помилки там, де працюю. й на цьому форумі намагаюсь не пропускати оці все прорашитські ідеї - антизахідні, лівацькі, "всі брешуть", "всі однакові", "Захід воює до останнього українця" та іншу маячню 
Ну от, виявляється про "здаватися" ніхто і не писав. Тепер залишилося з'ясувати хто ж таки веде дискусію в стилі "все пропало"? І антизахідний ідей давно вже впритул не зустрічав на форумі, наведіть мені різкізть-вкажіть пальцем на скотиняк, котрі за тайожний союз. п.с. Може ваші опоненти не такі вже "погані"(просто трохи інакші, але це скоріше+не варто всім ходити строєм як в КНДР), а просто хочеться комусь, хоча б словами, пику начистити? Розумію вас, у самого таке буває, але намагаюсь стримуватись. В принциті всі пересічні зараз в одному човні(окрім відвертої вати, але такі сюди наче не навідуються), ще б владу у цей човен якось затягти. 
про те, що треба домовлятися за будь-яку ціну, бо буде гірше - пише не один форумчанин. якщо ви не бачите, наступного разу зверну вашу увагу. й антизахідні ідеї теж. я відкритий до дискусій, але не про те, як добре жилося в срср на когось наїхати просто так - де ви це в мене побачили?  човен то один, але ідеї куди плисти дуже різні - тому й штормить країну останнім часом...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 03 бер, 2024 19:50
Прохожий написав: vt313 написав:Но безвиз, - это очень хорошо. И это успех Порошенко. Тут просто глупо спорить.
но ЛАД будет спорить до диареи))) напоминает "я дерусь потому что...дерусь"(с)Портос)
У Вас же "нет времени"? Хватает только на реплику из подворотни.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 03 бер, 2024 19:52
ЛАД написав: vt313 написав:.......... Но безвиз, - это очень хорошо. И это успех Порошенко. Тут просто глупо спорить.
а ти взагалі для України нічого позитивного не бачиш після розпаду срср. рідкісний випадок в офтальмології. а може не такий вже й рідкий, на жаль...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1