|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 14 бер, 2024 18:43
ЛАД написав: vitaliiangel написав: ЛАД написав:И тоже трус - побоялся пойти против мнения окружения.
вот именно "трус" это мнение окружающих. Не более того. А вы его возводите в какую то моральную категорию. Если вы считаете сказанное демагогией просто не отвечайте, хамить я умею не хуже вас Спасибо.
у Вас чересчур болезненная реакция на любое, даже малейшее, несогласие с Вами. Где Вы увидели в моём ответе хамство, даже представить не могу. Трусом человек может себя оценивать самостоятельно, без оглядки на мнение окружающих. Просто для этого надо быть честным хотя бы с самим собой.
тонко получилось)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 14 бер, 2024 18:43
budivelnik написав:............... Я ставлю на перемогу варіанту Зеленський для того щоб не потрапити під суд Лінча або під суд після війни - повинен поділитись владою.Наголошую - не здриснути як бандюкович, не підімяти під себе як пуйло ,а саме ДЕЛЕГУВАТИ частину своїх повноважень- іншим політичним партіям/рухам задля ПЕРЕМОГИ.
Я как раз и спрашивал - "яку частину"? Вы почему-то вернули вопрос мне.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 14 бер, 2024 18:45
budivelnik написав:Я ставлю на перемогу варіанту Зеленський для того щоб не потрапити під суд Лінча або під суд після війни - повинен поділитись владою. Наголошую - не здриснути як бандюкович, не підімяти під себе як пуйло ,а саме ДЕЛЕГУВАТИ частину своїх повноважень- іншим політичним партіям/рухам задля ПЕРЕМОГИ.
Я вам ничего не должен (с) Зеленського відправить на вибори ВР, правда не швидко, але обов'язково відправить, бо саме вона продовжує ВС, а втома від нашої війни є не тільки в США.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 бер, 2024 18:46
ЛАД написав:Трусом человек может себя оценивать самостоятельно, без оглядки на мнение окружающих. Просто для этого надо быть честным хотя бы с самим собой.
Президент для государства, а не государство для президента, это если у него что то там не сходится с оценкой собственного геройства/трусости. ЛАД написав:у Вас чересчур болезненная реакция на любое, даже малейшее, несогласие с Вами.
ваши оценки для меня чрезвычайно важны. При том, что как науку вы психологию отрицаете, оценки моих реакций с удовольствием раздаёте 
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 14 бер, 2024 18:47
ЛАД написав: ЛАД написав: budivelnik написав:Може попросимо модераторів створити голосувалку? Набір варіантів Зеленський залишається і все залишає так як є Зеленський йде без варіантів Зеленський йде і на його місце Стефанчук Зеленський залишається , але ділить владу з патріотичною опозицією можна модернізувати мої і додати ще парочку... Зголошуйтесь - думаю голосувалка буде цікава не тільки нам , а й владі з опозицією 1 Так уточняйте 2 У нас Зеленський керує ВР , КабМін , призначає Головнокомандуючого і голову СБУ Опишіть пункт що з вищеперечисленного - він зобовязується передати іншим партіям.. 3 Особисто я з дебатів на форумі бачу 4*25% А Ви бачите що за якийсь проголосують50+%... То може варто прислухатись і створити голосувалку..Тоді будемо опиратись на думки ВСІХ, а не фантазувати що ВСІ ТАК ЯК Я думають.
Последний пункт надо уточнить. Как может делить власть с оппозицией Премьер-министр понятно, как это может сделать Президент не очень. Но на нашем форуме, думаю, результаты можно предсказать и без голосовалки. И они не будут характеризовать настроения всего общества.
Зеленский не керує ВР. Как можно делить власть, принадлежащую одному? Создать дуумвират? триумвират?  Как раз думаю, что большинство будет против моего варианта.
Тільки не треба дурника клеїти 1 Політила Слуга Народу - маючи більшість в Парламенті окупувала всі більш-менш значимі посади в Парламенті. Я особисто нічого дивного в тому що Зеленський запропонує Стефанчуку вийти з пропозицієї передати частину комітетів у ВР висуванцям інших політсил - не бачу 2 Кабмін де-юре призначається ВР , але де-факто - ОП.. Я знову ж не бачу нічого дивного в тому що Зеленський і Стефанчук ЗАПРОПОНУЮТЬ Шмигалю піти з своєї посади , і паралельно Запропонують комусь з опозиції очолити Уряд ( або ) лайт-варіант Шмигаль запропонує парочці міністрів піти , і автоматично запросить інших парочку опозиційних прийти... Це буде називатись УРЯД УКРАЇНИ а те що зараз ЦЕ УРЯД який складається з пяти менеджерів яким вірить Зеленський... Різницю - вловлюєте? ПС Я готовий до того що більшість отримає якийсь інший пункт... Для того й пропоную , щоб зрозуміти Ми ще боремось Чи вже здаємось. ( в голові Зеленського)Що твориться в моїй голові-я знаю й без Телемарафону.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 14 бер, 2024 18:50
Дюрі-бачі написав:Ще при таких опитуваннях важливий фактор часу. Впевнений, що спочатку буде budivelnik написав:Зеленський залишається і все залишає так як є
а через певний час, скажімо 2 роки, буде зовсім інакше, наприклад budivelnik написав:Зеленський йде без варіантів
У нас немає цих пару років.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 14 бер, 2024 18:53
budivelnik написав:............. Шмигаль запропонує парочці міністрів піти , і автоматично запросить інших парочку опозиційних прийти... Це буде називатись УРЯД УКРАЇНИ ...........
Согласен, это реально. Но это не Президент поделится частью своих полномочий, а правительство. Или Премьер.
Востаннє редагувалось ЛАД в Чет 14 бер, 2024 18:54, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 14 бер, 2024 18:53
budivelnik написав:Може попросимо модераторів створити голосувалку? Зеленський залишається і все залишає так як є
Це єдиний можливий варіант. Це на 100% очевидно без усіляких голосувалок. Тепер(після 31 березня 2024) існує ЄДИНИЙ спосіб усунути Зеленського від влади - відмінити(не продовжити) військовий стан. Жодного іншого способу немає. Зеленський йде сам - ваші фантазії залиште при собі.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 бер, 2024 18:58
vitaliiangel написав:..... ЛАД написав:у Вас чересчур болезненная реакция на любое, даже малейшее, несогласие с Вами.
ваши оценки для меня чрезвычайно важны. При том, что как науку вы психологию отрицаете, оценки моих реакций с удовольствием раздаёте 
Я ничего не писал бы о Ваших реакциях, если бы Вы не писали о моём хамстве, которое Вы могли увидеть только в собственной голове. При этом сами хамите (правда, в лёгкой форме), даже не замечая этого.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 14 бер, 2024 19:01
Прохожий написав: fler написав: budivelnik написав:Може попросимо модераторів створити голосувалку? Набір варіантів Зеленський залишається і все залишає так як є Зеленський йде без варіантів Зеленський йде і на його місце Стефанчук Зеленський залишається , але ділить владу з патріотичною опозицією можна модернізувати мої і додати ще парочку...
А ворог взагалі буде в ах..! Треба додати ще пункти "рпв без додаткових умов", "віддати пу все, що він захопив і записав у конституцію рф", "відмовитись від вступу до ЄС та НАТО "... Нічого не забула?
чё то вас сегодня понесло... каким боком это к тому что написал Будивельнык? ...или: "Государство это Я"(с) ...а может все просто? к зеленым потокам подключили?
Я проти політсрачів на цій гілці і взагалі під час війни, коли потрібно єдналися, а не сіяти розбрат. У мене є інформація з АП, що Зе не збирається на другий термін, але до кінця війни залишиться. Ще раз повторю - я поза політикою. Мені байдуже яке прізвище у Президента, аби він робив те, що треба. Україна "не замерзла" цієї зими, в магазинах все є, освітні та медичні заклади працюють, транспорт, пошта і т.д. працюють. Нацбанк прекрасно виконує свої функції. Якого рожна ще треба? Навіщо розхитувати човен?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
|