Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 71587159716071617162 ... 14612>
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2024 19:04

ЛАД написав:Я ничего не писал бы о Ваших реакциях, если бы Вы не писали о моём хамстве, которое Вы могли увидеть только в собственной голове.
где тут хоть слово ПРО ВАШЕ хамство?
  vitaliiangel написав:Если вы считаете сказанное демагогией просто не отвечайте, хамить я умею не хуже вас Спасибо.
тут речь о моём умении хамить ("не хуже вас"). И ни слова о том умеете ли вы хамить или нет. Попробуйте читать то что написано, а не то что вы хотите прочитать. Извинений не жду. Привык.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2024 19:08

fler написав:Я проти політсрачів на цій гілці і взагалі під час війни, коли потрібно єдналися, а не сіяти розбрат. У мене є інформація з АП, що Зе не збирається на другий термін, але до кінця війни залишиться. Ще раз повторю - я поза політикою. Мені байдуже яке прізвище у Президента, аби він робив те, що треба. Україна "не замерзла" цієї зими, в магазинах все є, освітні та медичні заклади працюють, транспорт, пошта і т.д. працюють. Нацбанк прекрасно виконує свої функції. Якого рожна ще треба?
Навіщо розхитувати човен?

отут готовий забитися, що Зе піде на другий термін. бо логіка багатьох дій зрозуміла, лише з прицілом на майбутні вибори. а команда ще більше налаштована. у всіх в очах суми, які потенційно будуть витрачені на відбудову, й всі гадають, що було б непогано бути в цей час у владі.

й оці всі спроби почистити електоральне поле в час, коли, як ви кажете, треба єднатися, - оце реально напрягає. так й живемо
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2024 19:08

fler написав:У мене є інформація з АП, що Зе не збирається на другий термін, але до кінця війни залишиться.
Про який другий термін йдеться?
У нас Зеленський всюди встигає і відбиває ворожу навалу з допомогою пяти АПОСТОЛІВ
Єрмак/Стафанчук/Гетьманцев/Арахамія/Безугла...?

Чи суспільство вже заплатило сотні тисяч життів ( з яких пару десятків тисяч загинуло саме тому, що влада не передбачила атаки педерації в лютому 2022 і дезорієнтувала СВОЄ населення СВОЇМИ заявами)

Тому
Якщо воює СУСПІЛЬСТВО - то ВОНО МАЄ ПРАВО на представлення СВОЇХ лідерів в керівництві...

А називати політсрачем просту голосувалку - може тільки неадекватно налаштований і заангажований представник тих хто владу окупував.
Тому
Якщо влада хоче бути намісником губернії Україна в російській імперії...то вона отримає електричний стілець , а не спробу піти на другий термін.
Сьогоднішні дії близькі до того , що буде спроба розділити Україну по межі кордону...і подібна спроба буде НЕМОЖЛИВА у випадку присутності інших політичних сил серед керівницва воюючої України.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2024 19:27

В связи с проведением ограниченной военной операции на территории Курской и Белгородской областей, мы призываем к срочной эвакуации жителей следующих населенных пунктов в приграничных районах.

Сохраните свои жизни и жизни ваших детей!

Мы видим, что путинские войска прячутся между гражданскими, поэтому наша задача - обеспечить максимальную безопасность местному населению.

В связи с этим мы даем гуманитарный коридор с 21:00 сегодняшнего дня до 7:00 15 марта. После этого мы начинаем массированную атаку по путинским военным в указанным на карте на фото населенных пунктах.

Зображення

Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2024 19:32

budivelnik написав:Наголошую - не здриснути як бандюкович, не підімяти під себе як пуйло ,а саме
ДЕЛЕГУВАТИ частину своїх повноважень- іншим політичним партіям/рухам задля ПЕРЕМОГИ.

Наприклад?
Що і кому делегувати?
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2024 19:40

vt313 написав:
  budivelnik написав:Наголошую - не здриснути як бандюкович, не підімяти під себе як пуйло ,а саме
ДЕЛЕГУВАТИ частину своїх повноважень- іншим політичним партіям/рухам задля ПЕРЕМОГИ.
Наприклад?
Що і кому делегувати?
Не настоюючи на персоналіях-як приклад
Міноборони - Порошенку
СБУ - Турчинову
МЗС-Чалому
КабМін-Яценюку

При цьому
Не силовим Указом
А спочатку голосувалку
чи хочуть виборці щоб був створений Уряд Національної Згоди
Тоді
і сьогоднішні уникнуть частини запитань по ВЖЕ ЗРОБЛЕНИМ помилкам
і завтрашні зможуть приймати ЕФЕКТИВНІШІ рішення не боячись політичної піаракцій від опозиції..бо де-факто опизиції не буде.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2024 19:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:У мене є інформація з АП, що Зе не збирається на другий термін, але до кінця війни залишиться. Ще раз повторю - я поза політикою. Мені байдуже яке прізвище у Президента, аби він робив те, що треба. Україна "не замерзла" цієї зими, в магазинах все є, освітні та медичні заклади працюють, транспорт, пошта і т.д. працюють. Нацбанк прекрасно виконує свої функції. Якого рожна ще треба?

каждое утро благодарю солцеликого за то что солнце встало. Я правильно делаю?

про "Зе не збирається на другий термін" спасибо поржал хоть и не смешно...

вот это в точку: "я ваш приговор"(с)
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2024 19:59

fler написав:Мені байдуже яке прізвище у Президента, аби він робив те, що треба. Україна "не замерзла" цієї зими, в магазинах все є, освітні та медичні заклади працюють, транспорт, пошта і т.д. працюють. Нацбанк прекрасно виконує свої функції.

Прошла весна, настало лето
Спасибо партии за это

fler написав: Якого рожна ще треба?
Навіщо розхитувати човен?

Так і до 2019 все це було, якого рожна вам ще треба було ? )
Але ж захотіли поржати і "хуже не будєт", і "какая разніца", і "надо пєрєстать стрелять"

А про човен, взагалі не смішно, посля твоїх повтореннь зеленої пропаганди про Порошенка
Сперша сама хитнула човен, а потім зробила вигляд, що це не ти і взагалі ти дєвочка і хочешь нову сукеньку )
Востаннє редагувалось pesikot в Чет 14 бер, 2024 21:22, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2024 20:04

sens написав:
  Волинь написав:
  Andrey2512 написав:stm Стефанчук должен будет стать ио президента, когда срок полномочий Зели закончится.

Порох и ко сильно цю тему педалюють. Багатьом вигідний розвал. Великі гроші.
А за доступ до корони та держкорита і ще пару областей віддати не шкода.
Так завжди було і не тільки в нас.

Все набагато простіше - якщо одного з "касти" присадили,а саме бувшого співвласника Приватбанку

Борода Бабуся сидить в українській в"язниці тільки тому, що не хоче сидіти в амеріканській
Злі язики кажуть, що він в українській в"язниці майже як на курорті
  sens написав:то власника шоколадної фабрики точно є за що

Точно є за що ? Ти точно юрист ? Я точно вважаю, що ні

Презупція невинуватості ? Ні, не чув ? Чи ти з команди Портнова ?

Майже 5 років нам розказували, що є за що посадити Порошенка, ось є і все.
Навідкривали купу справ, а по факту посадити ні за що.

З цього можна зробити простий логічний висновок - що немає за що садити Порошенка. Але такі як ти, все ще вважають, що є за що
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 14 бер, 2024 20:07

budivelnik написав:
  fler написав:У мене є інформація з АП, що Зе не збирається на другий термін, але до кінця війни залишиться.
Про який другий термін йдеться?
У нас Зеленський всюди встигає і відбиває ворожу навалу з допомогою пяти АПОСТОЛІВ
Єрмак/Стафанчук/Гетьманцев/Арахамія/Безугла...?

Чи суспільство вже заплатило сотні тисяч життів ( з яких пару десятків тисяч загинуло саме тому, що влада не передбачила атаки педерації в лютому 2022 і дезорієнтувала СВОЄ населення СВОЇМИ заявами)

Тому
Якщо воює СУСПІЛЬСТВО - то ВОНО МАЄ ПРАВО на представлення СВОЇХ лідерів в керівництві...

А називати політсрачем просту голосувалку - може тільки неадекватно налаштований і заангажований представник тих хто владу окупував.
Тому
Якщо влада хоче бути намісником губернії Україна в російській імперії...то вона отримає електричний стілець , а не спробу піти на другий термін.
Сьогоднішні дії близькі до того , що буде спроба розділити Україну по межі кордону...і подібна спроба буде НЕМОЖЛИВА у випадку присутності інших політичних сил серед керівницва воюючої України.

схоже на те, що в панянки є дві категорії думок - її і невірні. і відразу, якщо щось не вкладається в її світогляд, то це політсрач. зручно як. запамятала одне слово і все. все як на телемарафоні.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

#<1 ... 71587159716071617162 ... 14612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman, Shaman і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор