yanyura написав:А вообще быть Президентом Украины в мирное время и во время войны две огромные разницы. И мне почему-то кажется, что если выборы будут объявлены, такие возможные кандидаты как Порошенко, Тимошенко и другие серьезные люди, под благовидными предлогами откажутся от участия в них. Зато после нашей победы кандидатов будет немеренное количество, и не в малой степени из-за тех средств, которые будут идти на восстановление страны.
На последних выборах (ВР 2019) Тимошенко и Порошенко набрали по 8% голосов. За это время они ничем себя не проявили. Не понимаю, на что они могут рассчитывать.
Бетон написав:Пропагандисти публікують відео "евакуації" жителів із Грайворону Білгородської області, в районі чути стрілянину ㅤ Счастливого пути. В светлый путь, новую жизнь
Колишній теж це робив, тільки не казав про це на публіку
Я вважав, що у нас повинна бути військова цензура. Тобто ніяких публічних заяв про переміщення війська, про ротації. Ніяких репортажів з полігонів, аєродромів та місць виробницьтва зброї
Але виявляється, військової цензури у нас нємає, проте є цензура політична І є особи, які це підтримують
budivelnik написав:Може попросимо модераторів створити голосувалку? Набір варіантів Зеленський залишається і все залишає так як є Зеленський йде без варіантів Зеленський йде і на його місце Стефанчук Зеленський залишається , але ділить владу з патріотичною опозицією
можна модернізувати мої і додати ще парочку... Зголошуйтесь - думаю голосувалка буде цікава не тільки нам , а й владі з опозицією
Підтримую, потрібна голосовалка
І не треба звертати увагу на деякі зауваження, мовляв, кацапи прочитають Так вони і читають.
І читають, що є деякі, які прямо хочуть РПВ без перемовин Про простріл колін вони теж читають
yanyura написав:А вообще быть Президентом Украины в мирное время и во время войны две огромные разницы. И мне почему-то кажется, что если выборы будут объявлены, такие возможные кандидаты как Порошенко, Тимошенко и другие серьезные люди, под благовидными предлогами откажутся от участия в них. Зато после нашей победы кандидатов будет немеренное количество, и не в малой степени из-за тех средств, которые будут идти на восстановление страны.
Не согласен, война у нас с 2014 года
И в 2014 году Порошенко, Тимошенко были вполне себе кандидатами на момент, когда было понятно, что жопа будет немаленьких размеров
На последних выборах (ВР 2019) Тимошенко и Порошенко набрали по 8% голосов. За это время они ничем себя не проявили. Не понимаю, на что они могут рассчитывать.
Я и дальше рассчитываю на твоё непонимание. Реальность окажется несколько иной
budivelnik написав:Наголошую - не здриснути як бандюкович, не підімяти під себе як пуйло ,а саме ДЕЛЕГУВАТИ частину своїх повноважень- іншим політичним партіям/рухам задля ПЕРЕМОГИ.
Наприклад? Що і кому делегувати?
Не настоюючи на персоналіях-як приклад Міноборони - Порошенку СБУ - Турчинову МЗС-Чалому КабМін-Яценюку
При цьому Не силовим Указом А спочатку голосувалку чи хочуть виборці щоб був створений Уряд Національної Згоди Тоді і сьогоднішні уникнуть частини запитань по ВЖЕ ЗРОБЛЕНИМ помилкам і завтрашні зможуть приймати ЕФЕКТИВНІШІ рішення не боячись політичної піаракцій від опозиції..бо де-факто опизиції не буде.
При СССР был такой анекдот "кто главнее - лейтенант армии или лейтенант милиции?" - применительное к этой ситуации - кто будет модератором если СБУ не согласно с Мин.Обороны к примеру? У кого право вето? Хотя все это мелочи - главный вопрос - какие критериии окончания войны с точки зрения выборов - и если война зайдет в затяжную фазу - то после скольки лет мир начнет считать вечного Президента диктатором? Особенно если выборов в Раду тоже не будет.