Ось дивіться. Спочатку через "анонімні урядові джерела" вони передали західним ЗМІ дані, що постачальником є ПАР. Чи не наступного дня інші, але такі ж анонімні, джерела повідомили, що, ні, "насправді" постачальник - це Туреччина. Трошки пізніше "злили" інсайд, що це Південна Корея. Ще тижнем пізніше повідомили вже про Марокко та Індонезію. І все це через поважні ЗМІ. Масштаб вражає, чи не так?
Це все змушує Кремль нервуватися й провокує чисто психологічну потребу "перевірити своїх", а отже розкрити свої "консерви" та "засвітити" шпигунів, які активізуються у кожній з названих країн, щоб перевірити інформацію з поважних джерел. Але справжнє джерело снарядів не відомо нікому, окрім чехів.
Але це був лише початок. Адже за цією кампанією з дезінформації пішов й другий етап – у Чехії повідомили, що взагалі-то снаряди Україні буде постачати не аби-хто, а справжній "союзник Росії". Радник чеського уряду з національної безпеки Томаш Пояр лише уточнив, що це не Північна Корея (а дарма).
"Тут ключове значення має конфіденційність: ми розмовляємо і будемо розмовляти з ким завгодно, незалежно від їх прихильності чи політичної позиції – за дуже незначними винятками, такими як Північна Корея", - повідомив він.
ЛАД написав:Какие стимулы, на Ваш взгляд, можно/нужно предложить?
Я думаю, що він вважає, що 5 тис. баксів - норм стимул і зявиться достатньо добровольців, щоб його не чіпали. А по факту в русні в гроші все не впирається, але вони теж мають певні проблеми. Десь недавно проскакуваал інфа, що мерія Москви дає 500К(тобто 5К баксів), як одноразову допомогу. І населення бідних окраїн цим вигрібають. При цьому активно шукаєть в Азії, Африці та Латинській Америці. Але при цьому русня дає інші стимули. Звільнення від судимості, наприклад. При цьому, варто розуміти, що в них зеків вдесятеро більше, ніж в нас. І навіть при всьому цьому, судячи з ситуації на Белгородщині, з резервами в них не ахті.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Чет 21 бер, 2024 14:17, всього редагувалось 1 раз.
А наші профнепридатні чим займаються? Вибори - точно зло?
Вы лично точно профнепридатний. Выкладывать "новость" из ютьюба непонятно от кого без всяких ссылок и где нет ничего, кроме процитированной Вами фразы, это даже не знаю, как назвать. В статье из Гардиан (цитаты выложил сегодня ночью) об этом почему-то ни слова, речь только о 800 тыс., о кот. сказали с самого начала. И о поставках к июню. Я как-то больше доверяю Гардиан, чем "ЗупиниЛося".
Чехія шукає боєприпаси для України по всьому світу, серед постачальників є навіть союзники країни-агресора Росії, повідомляє The Wall Street Journal.
Зазначається, що Чехія, активізувавши зв’язки часів холодної війни, отримала близько 800 тисяч артилерійських снарядів від різних постачальників по всьому світу і визначила ще 700 тисяч одиниць, які можна було б закупити за додаткові гроші.
А наші профнепридатні чим займаються? Вибори - точно зло?
Вы лично точно профнепридатний. Выкладывать "новость" из ютьюба непонятно от кого без всяких ссылок и где нет ничего, кроме процитированной Вами фразы, это даже не знаю, как назвать. В статье из Гардиан (цитаты выложил сегодня ночью) об этом почему-то ни слова, речь только о 800 тыс., о кот. сказали с самого начала. И о поставках к июню. Я как-то больше доверяю Гардиан, чем "ЗупиниЛося".
А Вас(як і мене) ще рік тому треба було підмінити/замінити! Що за нах рабовласницький лад?
Навіть, на фабриках/заводах і то ЧОМУСЬ(?) існують зміни!(перша-друга-третя, чи просто денна/нічна зміна) Так от, ЧОМУСЬ(?) НЕ працюють весь час в нічну зміну одні і ті ж підряд?! А змінюються!
То чому тут мають працювати(служити) одні і ті ж? Вже ДВА РОКИ+!!! >>>>>>>
Бетон написав:Мой родственник погорел на фосфоре. Одежда, доки сгорела. Жив. Отправлен на доукомплектование и опять на штурмы. Служил в спецназе срочником Тоже ждут договорняка. Тоже ждуны все получается
п.с. І не треба тиловим ухилянтам пис тіти, що нема ким замінити! Є ким! Нема лише бажання/політичної волі! І це стосується не тільки теперішніх прикоритних(з ними все вже зрозуміло), але і всіх-всіх-всіх! Від рошенківців, до всіх воєводів/головнокомандуючих/генералісімусів! Бо якщо б хотіли, то могли б з депутатами домовитись за голосування ДЕмобілізаційного закону! Чи з президентом. Та й з чортом лисим могли б домовитись, якщо б ХОТІЛИ!!!
Тому ВСІ вони для мене однакові!!! Всім їм місце в пеклі!!!
vitaliiangel написав:не хочу перечислять но тут очень мало первичных хамов.
Я навів три варіанти. Сумарно таких, на мою думку, набереться 2/3 активних дописувачів гілки.
тогда тут бы была сплошная грызня с хамством. Пересчитайте)
А её нет? Спасибо модераторам удаляют и банят, а то было бы вообще невозможно. А ТЦК тоже "хамят" в ответ. Представьте себя на месте ТЦКашника, особенно, пришедшего с фронта. Ему надо найти людей для армии. И даже не из-за того, что "план", а потому, что он знает, что на фронте нужны люди, нужна замена его друзьям, которые остались там. А от него все (ну не все, так многие) убегают, его всякие неадекваты оскорбляют да ещё и драться порой лезут. Вот не уверен я, что в такой ситуации многие смогли бы сдержаться. И Вы в том числе.