Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 73987399740074017402 ... 14747>
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2024 23:10

budivelnik написав:
  fox767676 написав:І менше політиканства, а то такі політично активні, а Батьківщину ні зброєю, ні гривнею захищати не спроможні
Це Ви мені радите?
Чи тим кого обирали і за кого зараз заступаєтесь?
А чому 10 сторінок назад Ви особисто звинувачували політичних опонентів ЄС- в тому що це ВОНИ ПРОТИ Закону про економічне бронювання?

Труси -Хрестик
Якщо за тих хто не хоче ділитись владою - то це патріотизм
А тим хто пропонує заради користі для України владою поділитись - це політиканство.

Шановний Будівельник, заспокойтеся.
Я не конфліктний сьогодні.
5 років тому і до самої осені я був ще більш злючий ніж Ви зараз.
Сподівався що ПОП переоберуть без моєї участі.
Може навіть у 2му турі за ПОП голосував, щоб тільки проти Голобородька, важко згадати
Те що я не в захваті від порошенківців ще не значить що маю якісь симпатії до СН.
Ви мені Андрія Реву нагадуєте, такий же жорсткий дядько, іноді читаю-слухаю.
Що поробиш, треба працювати над собой, в політичній площині заморозка, ось навіть Гончаренко каже не мусолити.
Ввічливо та обережно питати владу про плани на майбутнє нашої молодої демократії, інших варіантів не бачу
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2024 23:20

Banderlog написав:
  Bobua написав:
  Banderlog написав:
uote="5704141:Bobua"]

Старі газ.котли без електрики.

Тупо газ.плита, на яку поставити баняк з водою -- теж без електрики.

Цікаво чи соняч.колекторам треба електрика?
Нібито й ні. Підігрітий теплоносій сам вгору йде.

Соняч.батареї для заряджання сматфонів-планшетів -- невеличкої досить буде. 1А. 5Вт.

А на коли у нас апокаліпсис? :)[/quot

апокаліпсис штука індивідуальна :lol: но... сонячна батарея для планшету понятно. Вишка звязку акумуляторну батарею на скільки годин буде у вас? :wink: електрика не тільки в гаджжетах і лампочках. На жд електровози. Міський транспорт. ... сигналізація в магазинах , банках скільки буде працювати без живлення 220? Холодильники промислові? Птахофабрики?

Ідилія...
Всі читають книжки (паперові, чи електронні чи в смартах).
У тік-тубах не тупішають.
Всі на електровелосипедах -- чи у місті, на чистому повітрі, чи вдома педалі крутять, акуми заряджають. Але ще треба заборонити у містах авто з двз.
Крамниці цілодобові, банки теж.
Харчі з акціями і знижками...

Коли, коли, хочу, хочу, вже, вже!
друже, Ваш мила прічуда з виживанням на природі не маштабується. Виживання буде колективним. А це значить шо ліси вирубають. Книжки спалять в печах. Натуральне збиральництво та мисливство не здатні прокормити стіки людей.
Тікати від цивілізації мож тіки завдяки цивілізації.
Завтра на стежці де ви мандруєте в пошуках краєвиду може стояти дядько з ружжом і тепловізором який шукає кросовки :wink:

Faceless написав:
  Bobua написав:Всі на електровелосипедах -- чи у місті, на чистому повітрі, чи вдома педалі крутять, акуми заряджають. Але ще треба заборонити у містах авто з двз.
Крамниці цілодобові, банки теж.
Харчі з акціями і знижками...

Харчі з акціями і знижками будуть тільки короткий час поки все не зіпсується остаточно. Бо з вашим підходом крамниці зникнуть і відкотимося у минуле, де торгівля - то стихійний базар раз на тиждень. Крутячи педалі зарядити зможете хіба павербанк, то ж весь електротранспорт також зникне.
Зовсім скоро і книжки вам читати стане ніколи, бо будете іпашить як проклятий щоб тільки прогодуватися як селянин 18ст

Ех...
Злісні ви всі якісь. :--)

Ні щоб уявити як натовпи елекровелосипедистів тягнуть велики на пагорби, розмовляючи про найновіші здобутки красного письменства, а потім вжухххх... і покотились вниз, увімкнувши рекуперацію.
І так десять разів. Додатково до 100 Вт, які вдома накрутять?
Замість биковелів всяких...

А треба. Треба уявляти.
То взагалі дивно, що за два роки великої війни ми не втратили всі ті гігантські теси, геси, аеси...
Якби енергетика була справді децентралізована (величезна кількість малих гес і т.д.) -- то було би зрозуміло, що їх знищити і нічим, і задорого. А так -- то якесь чудо...

І сучасне с.г. я не скасовував. -)
По полях двз хай шастають.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2024 23:32

unicdima написав:
  Schmit написав:
Все дуже підозріло.

Один в один те, що пропагують кацапи.
Запам'ятайте, той хто каже, що Зеленський нелегітимний той є ворогом, хоч він весь у вишиванках.

Головне не те, що кажуть тут, а те, як сприйматимуть Зе за межами України після 20-го. Без конституційної однозначності можуть виникнути проблеми навіть з деякими союзниками. Крапку міг би поставити Конституційний Суд, але ж це не метод слуг.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2024 23:38

Schmit написав:Головне не те, що кажуть тут, а те, як сприйматимуть Зе за межами України після 20-го. Без конституційної однозначності можуть виникнути проблеми навіть з деякими союзниками. Крапку міг би поставити Конституційний Суд, але ж це не метод слуг.

Цю тему роздуває лише кацапня і наші так звані опозиціонери.
Совпадєніє?
unicdima

Заблокований
Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 бер, 2024 23:44

sens написав:Досвід Аргентини
https://t.me/nexta_live/73763

Населення зменшилося,проте правоохоронців ні,так само мають доплати,суди працюють 24/7 а справи розглядають ще повільніше - нащо стрибати коли за два роки зп вдвічі зросла

Тут понятия не вдуплят, что такое реформы. Что им какой-то профессор экономики Милей. У них кумиры из немного другой области - смешных и находчивых
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 28 бер, 2024 00:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

unicdima написав:Цю тему роздуває лише кацапня і наші так звані опозиціонери.
Совпадєніє?

А потом осенью Трамп заявит, а "ху из Зе?"?
Andrey2512

Подякував: 79 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 бер, 2024 00:07

Andrey2512 написав:
  unicdima написав:Цю тему роздуває лише кацапня і наші так звані опозиціонери.
Совпадєніє?

А потом осенью Трамп заявит, а "ху из Зе?"?

До осені ще довго, а от з 20 травня, віза на ЗУ буде чия?
Напр. в травні ще раз ВРУ продовжить на 3 міс. ВС. А потім що через три місяці?
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 28 бер, 2024 00:17

unicdima написав:
  Schmit написав:Головне не те, що кажуть тут, а те, як сприйматимуть Зе за межами України після 20-го. Без конституційної однозначності можуть виникнути проблеми навіть з деякими союзниками. Крапку міг би поставити Конституційний Суд, але ж це не метод слуг.

Цю тему роздуває лише кацапня і наші так звані опозиціонери.
Совпадєніє?

Не знаю, що там роздуває кацапня, на відміну від вас їх не читаю, але те, що цю тему почнуть згадувати після 20 травня у західній пресі - це точно. Спочатку про це тихенько заговорять різні "Карлсони", а потім можуть підхопити імениті видання. Не дуже це добре для військової допомоги, у зовнішній Зе-політиці останнім часом і так катастрофа. А ще ці підозрілі "поки стоїть Україна..."
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 бер, 2024 00:19

Schmit написав:Не знаю, що там роздуває кацапня, на відміну від вас їх не читаю, але те, що цю тему почнуть згадувати після 20 травня у західній пресі - це точно. Спочатку про це тихенько заговорять різні "Карлсони", а потім можуть підхопити імениті видання. Не дуже це добре для військової допомоги, у зовнішній Зе-політиці останнім часом і так катастрофа. А ще ці підозрілі "поки стоїть Україна..."

А я читаю і бачу звідки ноги ростуть у твоїх пропагандонів.
unicdima

Заблокований
Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 бер, 2024 00:24

Сенс? - треба набрати пів ляма ухилянтів, як не крути))

_Mykola_ написав:От мені дуже цікаво, Успіх, та Ко, хто топить за мобілізацію всіх-всіх... без розбору та сенсу
Тобто "без розбору та сенсу"?
Сенс завжди є:
А - щоб не посипався фронт!
Б - щоб замінити фронтовиків!
  _Mykola_ написав:Ви будете після свого дембєля допомагати тим хто замінить Вас на фронті?
Так.
Я донатив, коли було АТО/ОСС.
Навіть зараз - моя дружина донатить!
  pesikot написав:Я скільки не запитував теж саме, відповіді не було ...
Видно - погано запитував, або - не хотів чути відповідь.
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 73987399740074017402 ... 14747>
Форум:
+ Додати