Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 75487549755075517552 ... 14839>
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 14:08

vitaliiangel написав:зачем эта ложь? в меня Украина вложила НОЛЬ.
Доказательство простое. Может ли человек отказаться от обучения за счёт государства? тоже легко! от бесплатной медицины? вапще без проблем!

Чи вірно я зрозуміла, що дитсадок і школу ви відвідували приватні (тобто платно), а не державні (безкоштовно)? Так само ви від народження лікувалися виключно у платних клініках і не отримували бещкоштовних послуг у державних медзакладах, так? Швидку допомогу викликали виключно платну? Пожежну, газову службу теж?
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 14:14

Не треба мені вірити - я розказую сни про Марс!

холява написав:ТРЕП і БРЕХНЯ !
А ну, а ну, коли там мали прийняти новий (де)мобілізаційний закон?
Хто тут казав щось на кшталт:
- вже скоро!
- до кінця лютого!
- до кінця березня вже точно приймуть!

Чи то був
ТРЕП і БРЕХНЯ !
:?:
Успіх

Подякував: 280 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 14:17

vitaliiangel написав:
  detroytred написав:Військова справа зараз на такому рівні, що впенса, що тракториста перевчити-начити на умовно кулеметника -- майже однаковий термін.
Різниці нема...
сколько на вас потратило государство и на меня. разница есть?

допустим вы инвестор. в проект "А" вы инвестировали 1 грн в проект "Б" 1 млн грн.

Потом сложная ситуация, нужен срочный возврат инвестиций и вы требуете с обеих проектов по 500тыс. Потому что "права одинаковые". Логика есть?

Может с тех куда вы инвестировали 1млн как то больше спросить.

в нашем же случае, государство не вложив в долярчика ничего, требует с него весь миллион. А к тем в кого вложили (бывшие силовики) особого запроса нет.

Сама держава підрахувала скільки треба, щоб повернути витрачене на навчання всл.
Обов'язковий перший контракт випускника ввнз -- 5 років (може 10, не пам'ятаю. Бо мене це точно))) не стосується, бо більше 10).

Ще раз: з точки зору затрачених з бюджету грошей на всл шукати підставу ніззя. Її нема.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 14:32

detroytred написав:Ще раз: з точки зору затрачених з бюджету грошей на всл шукати підставу ніззя. Її нема.
то есть я инвестор. в одного человека инвестирую 1грн в другого 1млн и потом слышу "з точки зору затрачених з бюджету грошей на всл шукати підставу ніззя. Її нема". Значит должен быть проффит от этих вложений, если вы всё вернули, в виде украинских систем хаймарс и пэтриот, украинских самолётов ф-16 и ракет большой дальности. Где?

То как считает эффективность государство я не в курсе. Я знаю как считает её бизнес. Потому что сам брал на работу людей, рисовал им мотивации и обосновывал их перед собственником. Подход что "государству никто ничего не должен" искажает суть вещей. Должны мы все. Одному банк дал 100 грн в кредит другому миллион. Права у обеих кредиторов одинаковые, а сумма долга разная. Вы же говорите по банковской методике подчета долгов нет. Может поэтому и воевать некому?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 07 кві, 2024 14:40, всього редагувалось 4 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 14:35

Успіх написав:
  detroytred написав:Різниці нема...
На виході обидва мають рівну користь
Якщо перевчати - то так.
А якщо НЕ перевчати?
А якщо брати по військовій ВЖЕ навченій спеціальності, то... хіба Ви(чи інші впенси) не можуть бути корисними?(у своїй вузькій спеціальності)

Я цього не заперечую ж.
Але по моїй спеціальності вистачає діючих фахівців.
Умовно - ви ж не за мене обслуговуєте ЛА?
І ті, хто зараз готують спеціалістів, бажанням віддати своє місце не горять...
Мені простим технарем? Так є більш молоді ці впенси технарі.

Якщо ж реальні кейси, коли умовно: комдіва або інженера дівіїзії сують комвзводом ----- так це той же самий бусік по суті.
Було і є.
Тут вже, як пощастило...

Тоді і Залужний повинен був Вас замінити.
Але ж розмова в площині іншій йде.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 14:36

холява написав:Кажіть тільки про себе . Бо коли ви починаєте про когось розповідати , особливо про шпиталі , мене підкидує .
ТРЕП і БРЕХНЯ !
Я ніколи не чув і не бачив щоб хворих не приймали до лікарень .
А якщо ще з вадами серця , то взагалі особлива справа .

схоже деякі проблеми є. недавно зіткнувся, що в людини третє поранення, а відповідну довідку не видають, бо як зрозумів це підстава для звільнення. в лікарню прийняли, а довідку не давали. готували звернення юристів й подали скаргу на гарячу лінію Міноборони. чим закінчилось, ще не питав.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1642 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 14:37

detroytred написав:Ще раз: з точки зору затрачених з бюджету грошей на всл шукати підставу ніззя. Її нема.
1 Викидаємо частковий випадок - військовослужбовці
2 Тоді використовуємо загальний випадок
Чим більше Держава витратила коштів на людину - тим більше прав в Держави вимагати повернення витрачених коштів через виконання людиною завдань які першочергові для Держави.

Так правильно?
А то чомусь всі хочуть бути подібним до пуйла..
Просто порівняйте
Пуйло - я згоден на мир..при умові якщо ви не будете вимагати від мене повернути все що я захопив раніше...
Успіх - я згоден на те що мої права такі самі як і права Хотаба , але тільки в тому випадку коли ми почнемо з квітня 2022 року...
А те що за 8 років війни
з березня 2014 по 2022
- Хотаб надав послуг ЗСУ(Державі) на 2 млн грн з яких сплатив 0,8 млн податків
а долярчик надав послуг населенню на 2 млн грн з яких сплатив 0,2млн податків
долярчик як і пуйло хоче не враховувати....
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 14:38

Shaman написав:схоже деякі проблеми є. недавно зіткнувся, що в людини третє поранення, а відповідну довідку не видають, бо як зрозумів це підстава для звільнення. в лікарню прийняли, а довідку не давали. готували звернення юристів й подали скаргу на гарячу лінію Міноборони. чим закінчилось, ще не питав.

не завжди поранення приводить до непридатності.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 14:39

vitaliiangel написав:
то есть я инвестор. в одного человека инвестирую 1грн в другого 1млн и потом слышу "з точки зору затрачених з бюджету грошей на всл шукати підставу ніззя. Її нема". Значит должен быть проффит от этих вложений, если вы всё вернули, в виде украинских систем хаймарс и пэтриот, украинских самолётов ф-16 и ракет большой дальности. Где?

То как считает эффективность государство я не в курсе. Я знаю как считает её бизнес. Потому что сам брал на работу людей, рисовал им мотивации и обосновывал их перед собственником. Подход что "государству никто ичего не должен" искажает суть вещей. Значит деньги были вложены неэффективно, если по итогу воевать некому и нечем. Тогда вопрос не вам, но вопрос по сути тот же.

Не так!!!!
За 5 років всл вам вже віддає вкладений вами в нього 1 млн.

Термін обов'язокової вслужби першого контракту випускника саме з цього визначається.
Халяви нема. Ринок. Контракт.
Калькулятор.

Всл не ракети, літаки виробляють...
А виробляють послуги))
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 14:42

detroytred написав:За 5 років всл вам вже віддає вкладений вами в нього 1 млн.
тогда должен быть избыток средств в системе. Дыра откуда?
  detroytred написав:Всл не ракети, літаки виробляють...
А виробляють послуги))
я же не буквально. Государство вкладывает не только в всл. Там длинный список. Сразу вычёркиваем женщин и детей 0-18. 1й столбец "вложено"/2й столбец "возвращено". 3й столбец "долг". Ранжируем по убыванию 3го столбца. А как искать утечку, куда текут средства без их возврата. Этот же принцип применяем к каждому м18-60. Это и есть относительно справедливая методика мобилизации. А не бедные воюют, богатые карманы набивают.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 07 кві, 2024 14:50, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 75487549755075517552 ... 14839>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему