|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 07 кві, 2024 14:08
vitaliiangel написав:зачем эта ложь? в меня Украина вложила НОЛЬ. Доказательство простое. Может ли человек отказаться от обучения за счёт государства? тоже легко! от бесплатной медицины? вапще без проблем!
Чи вірно я зрозуміла, що дитсадок і школу ви відвідували приватні (тобто платно), а не державні (безкоштовно)? Так само ви від народження лікувалися виключно у платних клініках і не отримували бещкоштовних послуг у державних медзакладах, так? Швидку допомогу викликали виключно платну? Пожежну, газову службу теж?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2024 14:14
холява написав:ТРЕП і БРЕХНЯ !
А ну, а ну, коли там мали прийняти новий (де)мобілізаційний закон? Хто тут казав щось на кшталт: - вже скоро! - до кінця лютого! - до кінця березня вже точно приймуть! Чи то був ТРЕП і БРЕХНЯ ! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 280 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 07 кві, 2024 14:17
vitaliiangel написав: detroytred написав:Військова справа зараз на такому рівні, що впенса, що тракториста перевчити-начити на умовно кулеметника -- майже однаковий термін. Різниці нема...
сколько на вас потратило государство и на меня. разница есть? допустим вы инвестор. в проект "А" вы инвестировали 1 грн в проект "Б" 1 млн грн. Потом сложная ситуация, нужен срочный возврат инвестиций и вы требуете с обеих проектов по 500тыс. Потому что "права одинаковые". Логика есть? Может с тех куда вы инвестировали 1млн как то больше спросить. в нашем же случае, государство не вложив в долярчика ничего, требует с него весь миллион. А к тем в кого вложили (бывшие силовики) особого запроса нет.
Сама держава підрахувала скільки треба, щоб повернути витрачене на навчання всл. Обов'язковий перший контракт випускника ввнз -- 5 років (може 10, не пам'ятаю. Бо мене це точно))) не стосується, бо більше 10). Ще раз: з точки зору затрачених з бюджету грошей на всл шукати підставу ніззя. Її нема.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2024 14:32
detroytred написав:Ще раз: з точки зору затрачених з бюджету грошей на всл шукати підставу ніззя. Її нема.
то есть я инвестор. в одного человека инвестирую 1грн в другого 1млн и потом слышу "з точки зору затрачених з бюджету грошей на всл шукати підставу ніззя. Її нема". Значит должен быть проффит от этих вложений, если вы всё вернули, в виде украинских систем хаймарс и пэтриот, украинских самолётов ф-16 и ракет большой дальности. Где? То как считает эффективность государство я не в курсе. Я знаю как считает её бизнес. Потому что сам брал на работу людей, рисовал им мотивации и обосновывал их перед собственником. Подход что "государству никто ничего не должен" искажает суть вещей. Должны мы все. Одному банк дал 100 грн в кредит другому миллион. Права у обеих кредиторов одинаковые, а сумма долга разная. Вы же говорите по банковской методике подчета долгов нет. Может поэтому и воевать некому?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 07 кві, 2024 14:40, всього редагувалось 4 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 07 кві, 2024 14:35
Успіх написав: detroytred написав:Різниці нема... На виході обидва мають рівну користь
Якщо перевчати - то так. А якщо НЕ перевчати? А якщо брати по військовій ВЖЕ навченій спеціальності, то... хіба Ви(чи інші впенси) не можуть бути корисними?(у своїй вузькій спеціальності)
Я цього не заперечую ж. Але по моїй спеціальності вистачає діючих фахівців. Умовно - ви ж не за мене обслуговуєте ЛА? І ті, хто зараз готують спеціалістів, бажанням віддати своє місце не горять... Мені простим технарем? Так є більш молоді ці впенси технарі. Якщо ж реальні кейси, коли умовно: комдіва або інженера дівіїзії сують комвзводом ----- так це той же самий бусік по суті. Було і є. Тут вже, як пощастило... Тоді і Залужний повинен був Вас замінити. Але ж розмова в площині іншій йде.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2024 14:36
холява написав:Кажіть тільки про себе . Бо коли ви починаєте про когось розповідати , особливо про шпиталі , мене підкидує . ТРЕП і БРЕХНЯ ! Я ніколи не чув і не бачив щоб хворих не приймали до лікарень . А якщо ще з вадами серця , то взагалі особлива справа .
схоже деякі проблеми є. недавно зіткнувся, що в людини третє поранення, а відповідну довідку не видають, бо як зрозумів це підстава для звільнення. в лікарню прийняли, а довідку не давали. готували звернення юристів й подали скаргу на гарячу лінію Міноборони. чим закінчилось, ще не питав.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1642 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 07 кві, 2024 14:37
detroytred написав:Ще раз: з точки зору затрачених з бюджету грошей на всл шукати підставу ніззя. Її нема.
1 Викидаємо частковий випадок - військовослужбовці 2 Тоді використовуємо загальний випадок Чим більше Держава витратила коштів на людину - тим більше прав в Держави вимагати повернення витрачених коштів через виконання людиною завдань які першочергові для Держави. Так правильно? А то чомусь всі хочуть бути подібним до пуйла.. Просто порівняйте Пуйло - я згоден на мир..при умові якщо ви не будете вимагати від мене повернути все що я захопив раніше... Успіх - я згоден на те що мої права такі самі як і права Хотаба , але тільки в тому випадку коли ми почнемо з квітня 2022 року... А те що за 8 років війни з березня 2014 по 2022 - Хотаб надав послуг ЗСУ(Державі) на 2 млн грн з яких сплатив 0,8 млн податків а долярчик надав послуг населенню на 2 млн грн з яких сплатив 0,2млн податків долярчик як і пуйло хоче не враховувати....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 07 кві, 2024 14:38
Shaman написав:схоже деякі проблеми є. недавно зіткнувся, що в людини третє поранення, а відповідну довідку не видають, бо як зрозумів це підстава для звільнення. в лікарню прийняли, а довідку не давали. готували звернення юристів й подали скаргу на гарячу лінію Міноборони. чим закінчилось, ще не питав.
не завжди поранення приводить до непридатності.
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2024 14:39
vitaliiangel написав: detroytred написав:Ще раз: з точки зору затрачених з бюджету грошей на всл шукати підставу ніззя. Її нема.
то есть я инвестор. в одного человека инвестирую 1грн в другого 1млн и потом слышу "з точки зору затрачених з бюджету грошей на всл шукати підставу ніззя. Її нема". Значит должен быть проффит от этих вложений, если вы всё вернули, в виде украинских систем хаймарс и пэтриот, украинских самолётов ф-16 и ракет большой дальности. Где? То как считает эффективность государство я не в курсе. Я знаю как считает её бизнес. Потому что сам брал на работу людей, рисовал им мотивации и обосновывал их перед собственником. Подход что "государству никто ичего не должен" искажает суть вещей. Значит деньги были вложены неэффективно, если по итогу воевать некому и нечем. Тогда вопрос не вам, но вопрос по сути тот же.
Не так!!!! За 5 років всл вам вже віддає вкладений вами в нього 1 млн. Термін обов'язокової вслужби першого контракту випускника саме з цього визначається. Халяви нема. Ринок. Контракт. Калькулятор. Всл не ракети, літаки виробляють... А виробляють послуги))
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2024 14:42
detroytred написав:За 5 років всл вам вже віддає вкладений вами в нього 1 млн.
тогда должен быть избыток средств в системе. Дыра откуда? detroytred написав:Всл не ракети, літаки виробляють... А виробляють послуги))
я же не буквально. Государство вкладывает не только в всл. Там длинный список. Сразу вычёркиваем женщин и детей 0-18. 1й столбец "вложено"/2й столбец "возвращено". 3й столбец "долг". Ранжируем по убыванию 3го столбца. А как искать утечку, куда текут средства без их возврата. Этот же принцип применяем к каждому м18-60. Это и есть относительно справедливая методика мобилизации. А не бедные воюют, богатые карманы набивают.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 07 кві, 2024 14:50, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2