Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 76257626762776287629 ... 14530>
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2024 18:12

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:І ще додам, що дотягнутися до отих силовиків і пенсів, що два пальці об асфальт.

хто ж тоді буде мобресурс стерегти, щоб не розбігся ?
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2024 18:13

Вчора я тут публікував відео оглядове а також публікував петицію, але я бачу ніхто Не проглянув це відео. Тому коротко перекажу Тезами

1 теза із 1,2 млн на фронті безпосередньо на 0 знаходиться близько 200 тис
В армії дуже роздута бюрократія і на сьогоднішній день існує 24 журнала обліку а 24-й журнал це журнал обліку журналів відповідно співвідношення тих хто на 0 до тих хто в тилу має і може бути іншим. Зокрема ротацію можна проводити серед військових які знаходяться зараз в інших місцях ця ротація зараз не проводиться. Абзац

2 теза В Україні 1.2 млн Людей подають електронні декларації являючись чиновниками всіх рівнів вони мають бронь серед цих людей більше половини чоловіки призовного віку Які мають бронь кількість чиновників пропорційно до кількості населення України занадто велике

Теза номер 3 Всі силовики а це прокуратура , прикордонники , подоткова поліція, поліція по роботі з економічним злочинами поліція всіх рівнів, та інші силові відомства по кількості також значно перевищує всі адекватні пропорції (норми) відносно населення України це більшість переважно підготовлені фізично здорові Чоловіки призовного віку . Вулиці патрулювати і виписувати штрафи за парковку , можуть і пенсіонери грубо 55 років, а також дівчатка патрульні вони цілком справляться з цією задачею так само як кількість працівників генеральній прокуратурі перевищує 1000 людей

Теза 4 В Україні дуже багато військових пенсіонерів і пенсіонерів силових відомств призовного віку в хорошій фізичній формі які мають відповідну освіту та підготовку частина з них є і на цьому форумі

Теза номер 5 бюджет благоустрою окремо так само як і бюджет утримання всіх чиновників України теж окремо , кожен з них окремо перевищує бюджет утримання армії у воюючій країні станом на 2024р. А ці 2 бюджета разом більше ніж удвічі перевищують бюджет на армію

І ці курви хочуть ловити бухарів слюсарів зварювальників айтішників музикантів акторів письменників офісний планктон і всіх кого не попадя щоб ми захищали 1,2 млн чиновників які годують себе під час війни краще ніж армію ? Всю історію бути лицарем легіонером військовим було престижно і землеробів у військо ніхто силою не тягнув , навпаки землероб щоб стати військовим мушкетером воїном мав із шкіри пнутися .
Або я чогось не знаю і є хороший договорнячок десь , або холопів кріпаків ремеслінників і прочий плебіс - втопку ? Плебіс в топку :!:

І не треба казати що це популізм ! Нафіг на на 30 млн Українців 1,2 млн чиновників всіх рівнів ?
Першоджерело
https://youtu.be/XdWR5DTTgLg?si=pM-q6NziIFVNhi0g

Якщо хтось щось може заперечити цим тезам будь- ласка ?
Востаннє редагувалось yama в П'ят 12 кві, 2024 18:24, всього редагувалось 1 раз.
yama

Подякував: 9200 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2024 18:20

Hotab написав:Яма, і ви вже «плисти» готові?))
Там на хребтах ведмеді доїдають ухилянтів))

Мені оце цікаві дописи про те, як хтось шукає незаконі варіанти перетину кордону через гори.

Ну звідси вийдете, туди прийдете ... І ЩО ???
Як далі ?

Ви - нелегал, ви - ніхто, ви - порушник кордону європейської держави
Допомога - ніхт, гроші - ніхт, в Україну - так )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2024 18:31

Бетон написав:
  detroytred написав:
  hxbbgaf написав:Я считаю, в первую очередь призывать надо ментов и молодых силовиков-пенсионеров. Они умеют обращаться с оружием, они выбрали профессию силовиков, правда, работать не хотят, но их много. Очень много. Подписываем хотя бы такую петицию.
https://petition.president.gov.ua/petition/223944

Я не проти. Призивайте.
Тільки з цікавості хотілось би почути більш внятної конкретики в аргументації.

Бо поки це на рівні: я хочу щоб призвали поліцейських та пенсів силовиків.
А мобісти згідно своїх якихось порядків призивають трактористів-барменів. Які причини?

Ну от маю сумнів, що суто з-за доброго ставлення до силовиків))
Повірте, так як полюблять гризти та нахиляти силовики силовиків, мабуть ніде в інших сферах не буває...
Свої своїх залюбки, з азартом, аж гай шумить)))

І ще додам, що дотягнутися до отих силовиків і пенсів, що два пальці об асфальт. Всі на повному обліку і пенсії отримують.

можете сформулировать внятнее?
зачем вся эта филосовкая демагогия?

Філософія окремо. Демагогія окремо.
Демагогії в мене нема.
А якщо Вам не зрозуміло, то, вибачайте. Провина завжди на дописувачі. Не зміг доступно викласти.

То й не треба мабуть))
Не звертайте уваги.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2024 18:34

Українці зазнають великих втрат через нерозуміння західної тактики, — Defense One

На початку березня 47 ОМБр в одному з боїв на захід від Авдіївки втратила 3 танки M1A1 Abrams, 4 БМП M2A2 Bradley та 2 машини розміновування Breacher. Це — 10% всього парку танків бригади, 5% БМП та третина броньованих інженерних машин.

Експерти Forecast International Weapons Group стверджують, що технології самі по собі — не ключ до сучасної бронетанкової війни. Важливо те, як ця зброя використовується тактично.

На думку аналітиків, і українська, і російська армії продемонстрували дивовижну неспроможність належним чином використовувати потенціал передової зброї.

Якщо західні танки в Україні будуть використовуватися згідно з західною доктриною бронетанкової війни, наслідки на полі бою можуть бути руйнівними для військ РФ. Але якщо ЗСУ застосовуватимуть їх відповідно до наявної радянської доктрини, результати на полі бою залишаться в кращому випадку неоднозначними, а в гіршому – катастрофічними.

За даними аналітиків, бої за Авдіївку свідчать про те, що українці не прийняли західну доктрину.
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2024 18:34

pesikot написав:

Мені оце цікаві дописи про те, як хтось шукає незаконі варіанти перетину кордону через гори.

Як далі ?

З незаконним перетином кордону на тій стороні проблем немає, депортації назад немає. Там нормально приймають, легалізуватися там не проблема. Це вам не США і в міграційну тюрьму вас не посадять. У ЗМІ проскакують поодинокі невдалі спроби - це і є пропаганда. З інших джерел кількості успішних кейсів сягають деястків і сотень і тисячь . Вам же в телемарафоні не розкажуть що : сьогодні група з 25 чоловік успішно … Тут працює пропаганда і теорія виживших, але навпаки. Тобто ми знаємо , а точніше нам розказують тільки про невдачі. І якщо ми подивимося на цих фриків то одразу зрозуміло що такий фрик з дитячим надувним колом і в мирний час літом без сторонніх перешкод сам нічого не перепливе і не пройде, він і на говерлу туристичним маршрутом з гідом і рюкзаком без 20 перекурів привалів не підійметься з нормальною групою
Там ніхто чи тут мясо яке має сидіти в окопі замість 1,2 млн чиновників ?
Востаннє редагувалось yama в П'ят 12 кві, 2024 18:37, всього редагувалось 1 раз.
yama

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2024 18:36

pesikot петиція це перепис адекватного населення , незай вона набере 5 млн наприклад, і влада буде бачити що плебіс не буде йти на бійню , поки влада краде і краде і краде на війні
yama

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2024 18:38

pesikot написав:

Як далі ?

>>> Ви - нелегал, ви - ніхто, ви - порушник кордону європейської держави
Не совсем: достаточно запомнить три слова -- "ukraine war refugee" -- даже порядок не важен. Потом, если паспорта нет -- просто подаетесь на "беженство", если есть -- на "временную защиту".
Вторая дает право работать. Но можно и не работать -- гроші - ніхт найн.
По первой программе пол года нужно будет потусить по лагерям таких же беженцев... И пособие там хуже.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2024 18:40

Letusrock написав:
  detroytred написав:І ще додам, що дотягнутися до отих силовиків і пенсів, що два пальці об асфальт.

хто ж тоді буде мобресурс стерегти, щоб не розбігся ?

Во!
Цілком можливо що і даний фактор видіграє якусь роль у рішенні.
Можна ще факторів додати.

Але з точки зору мобістів призову картина така:
- необхідні образно-узагальнено кулеметники, то й призивають трактористів;
- потрібний офіцерський склад якості впенсів, то й призвали 4% (8 тис. з 200. Серед цих 200 якась кількість хворих, за сімейними і т.д. не годні).

Цивільних (трактористів) військовозобов'язаних Бобуа нарахував, що призвали десь 1%.

А які там думки в мобістів і вказівки їм -- я не знаю.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 кві, 2024 18:40

yama написав:
  pesikot написав:

Як далі ?

З незаконним перетином кордону на тій стороні проблем немає, депортації назад немає. Там нормально приймають, легалізуватися там не проблема. Це вам не США і в міграційну тюрьму вас не посадять. У ЗМІ проскакують поодинокі невдалі спроби - це і є пропаганда. З інших джерел кількості успішних кейсів сягають деястків і сотень і тисячь .

Та гімно питання.
Вперед, переходьте, попутного ветра ниже поясницы ).
Потім почитаю тебе про те, що ти там ніхто і звати тебе ніяк.

А то триндіти на форумі, так тут кожен другий
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 76257626762776287629 ... 14530>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти