|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 17 кві, 2024 09:09
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Сер 17 кві, 2024 09:15
vitaliiangel написав:своё видение причин я писал ранее, для США Украина бездонная бочка. 10-20ярдов давали бы без вопросов но 60 без вопросов не получается, главный из которых какой результат от выделенной в 2022-2023 годах помощи? Очевидно, чтобы был результат, давать нужно в разы больше. Из-за масштаба проблемы. А если 60 ярдов ничего в лучшую сторону не меняет, зачем их вообще давать?
Там Україні тільки 12 млрд, все інше то довгострокові контракти американським виробникам зброї. Тобто, Трамп не тільки нам блокує, але й власному ВПК. Те, що він гмн собаче, було видно ще до його першого строку. Потім було підтвердження у вигляді кидка курдів, зараз наша черга. Заради рейтинга він і матір рідну продасть. Правда, наш не краще. В мене є підозри, що іінансування фортифікацій почалось вже після звільнення Залужного саме тому. Наш ще фанат простих рішень, тому наратив простоперестатьстрелять перетворився на простонепереставатьстрелять. Ця тупа впертість Найвеличнішого в ігноруванні загроз призвела до окупації значних територій у 2022 і можливому знищенню нашого суверінетета зараз.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 кві, 2024 09:18
Успіх написав: Faceless написав:Що саме дивує?
Загалом все дивує: - торгівля з ворогом - НЕ закрите небо - мала кількість поставок абрамсів/леопардів/ снарядів/дронів - ф-16 і досі нема(могли інших "старих" літаків дати 100-200шт) Але - хто ж ми так, чи не так? 
Мда , глобальне мислення .... "Паутінку " з обличчя змахнули ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 17 кві, 2024 09:29
холява написав: ROLF написав:Да Семенарист забыл ты как фуры на раисю пропихавал после 14.....
Ні не ЗАБУВ . Спочатку фури порожні стояли по 2-3 доби на виїзд з України . А потім по 2-3 доби на в,їзд з росії , разом з товаром . 24.02 2022 в мене на кордоні стояли авто(мали ПП ) , там і залишились . А ви за кого переживает за мене чи за фури ? .
"От воно чо, Михалич..."(с) Дивно, дізнатися це про палкого патріота, а сам виявляється після 14 року, добре себе відчував торгуючи з росією. Гроші не пахнуть? ЗІ: Якшо, шо то після 14, ПРИНЦИПОВО, не купували у сім'ї нічого виробленого в росії, хоч часом це бувало складно, знайти аналог, або дізнатися про російський слід у зібраному товарі. І, постійно дивувало, що добра половина побутової техніки, яка продавалася в Україні була зібрана на росії, але при бажанні перед покупкою завжди у підтримки бренду можна було дізнатися країну збірки, і відмовитися від моделі яка збиралася на росії.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 кві, 2024 09:35
_Mykola_
Зараз ви ще більше здивуєтесь , десь 60 відсотків товарообігу України булі з росією . Хімія , запчастини , папір , тай ще десятки тисяч найминовань ...
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 17 кві, 2024 09:39
холява написав:Мда , глобальне мислення .... "Паутінку " з обличчя змахнули ?
просто карусель заглохла , гроші просто ляжку жмуть і 0 користі з них як в Дубаях - прівічніе нам ценності здесь уже не імеют значенія. Людина в унинії.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 кві, 2024 09:43
холява написав:Зараз ви ще більше здивуєтесь , десь 60 відсотків товарообігу України булі з росією . Хімія , запчастини , папір , тай ще десятки тисяч найминовань ... Це щось на кшталт, якщо для себе, то можливо все. "Треба щоб закони працювали, але щоб у мене була опція... кум порішає" (с) Напевно, подвійні стандарти, не заважають... Особисто, якщо для власної кишені, то на патріотизм і війну можна закрити очі. Але як же тоді розцінювати ці всі патетичні патріотичні випади? Сумно. -1, №%я. 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 кві, 2024 09:49
_Mykola_ написав: холява написав:Зараз ви ще більше здивуєтесь , десь 60 відсотків товарообігу України булі з росією . Хімія , запчастини , папір , тай ще десятки тисяч найминовань ... Це щось на кшталт, якщо для себе, то можливо все. "Треба щоб закони працювали, але щоб у мене була опція... кум порішає" (с) Напевно, подвійні стандарти, не заважають... Особисто, якщо для власної кишені, то на патріотизм і війну можна закрити очі. Але як же тоді розцінювати ці всі патетичні патріотичні випади? Сумно. -1, №%я. 
Ні мені нічого не заважає . Як підеш до ЗСУ , то можеш щось закидувати , а поки ще я і надалі залишаюсь патріотом .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 17 кві, 2024 09:52
_Mykola_ написав:От воно чо, Михалич..."(с) Дивно, дізнатися це про палкого патріота, а сам виявляється після 14 року, добре себе відчував торгуючи з росією. Гроші не пахнуть?
знайомий на фурах продовжував їздити в 2014 в Краснодар через Донбас, поки один з його водіїв не отримав на блокпосту прикладом по голові від "ополченців", після того їздив через Сумщину. Але не пізніше 2015-2016 більшість кого знаю переоріентувались на ЄС. Так само й з заробітчанами: з рівнинної частини Закарпаття більшість їздили в Чехію з 90-х, а от з гірських районів (особливо Хустщина) переважно в РФ - працювали з лісом. Але після 2014 тема з заробітками в ерефії само собою прикрилась і ця частина гастербайтерів теж поїхала до Європи
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 кві, 2024 09:54
Успіх написав: Faceless написав:Що саме дивує?
Загалом все дивує: - торгівля з ворогом - НЕ закрите небо - мала кількість поставок абрамсів/леопардів/ снарядів/дронів - ф-16 і досі нема(могли інших "старих" літаків дати 100-200шт) Але - хто ж ми так, чи не так? 
Ми соломяний бичок. ) перечитайте, якшо забули казочку.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1