|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 07 тра, 2024 06:06
Бетон написав:ㅤ Холява, помолитесь пожалуйста за сына Мосейчук, чтобы пришла поскорее его очередь отдать долг родине. Во веки веков, Аминь
Добрий ранок . Амі́нь (дав.-гр. ἀμήν, від івр. אמן, Аме́н — «воістину»; в західноєвропейський традиції лат. amen, А́мен) — завершальне слово в молитвах, ... А навіщо мені за нього молитись ? Ви самі написали що до всіх прйдуть , то всі будуть боронити Батьківщину . Я розумію збентеження деяких кому за 50 , зайва вага , захворювання придбані , неможливість підтримувати фізичну форму -їм буде тяжко . А ви нормальна людина , вам буде легко . Я навіть прогнозую ваші шаленні зустрічи з новими знайомими .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 07 тра, 2024 07:42
Бетон написав:Шість потопельників виявлено сьогодні в річці Тиса, — журналіст Глагола
Це витягли тіла, а втопились не в один час. купався в Тисі поблизу Солотвино - хотілось звичайної води після солотвинської соленої ропи, ну трохи швидка вода у звичайний час, але ніякого особливого екстриму. Річка паводкова, якщо дощ, то рівень та швидкість моментально зростає, тоді без шансів. Ну і форсують напевно в непростих місцях. Зараз то ще може танення снігу збільшує течію. Шухевич березні Тису долав декілька разів.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1118 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 07 тра, 2024 08:40
Ukrainian написав:Китай обіцяє утримуватися від продажу Росії зброї. Також КНР буде контролювати експорт товарів подвійного призначення, заявив президент Франції Емманюель Макрон після переговорів віч-на-віч з головою КНР Сі Цзіньпіном, повідомляє Укрінформ.
Дай-то бог. але суттєво зріс експорт китайських верстатів до росії
-
fox767676
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 тра, 2024 09:00
Ой+ написав: Бетон написав:Шість потопельників виявлено сьогодні в річці Тиса, — журналіст Глагола
Це витягли тіла, а втопились не в один час. купався в Тисі поблизу Солотвино - хотілось звичайної води після солотвинської соленої ропи, ну трохи швидка вода у звичайний час, але ніякого особливого екстриму. Річка паводкова, якщо дощ, то рівень та швидкість моментально зростає, тоді без шансів. Ну і форсують напевно в непростих місцях. Зараз то ще може танення снігу збільшує течію. Шухевич березні Тису долав декілька разів.
Тоді ще 31-річний Шухевич мав чудову підготовку. І тому сміло перепливав ту холодну й стрімку, березневу повноводну гірську річку. 45 - 50 річні массово топляться
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Вів 07 тра, 2024 09:05
UA Наскільки я зрозумів про цю Тису, інколи її пливуть (мабуть трохи безпечніше, якщо не вдарить об пороги), а інколи переходять. А тут якщо зібʼє з ніг і покотить по камінню, то буде бідося. Тобто треба і місце і час обирати, вивчати і готуватись. Пішов вивчати, там треба заградзагін розмістити, вивчити де саме. 🤩
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2446 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 07 тра, 2024 09:13
UA
Ні , я не згоден . В мене інша доля . От скажіть ,хто вам напише як бігати у броніку з "веслом "з реанімаційною сумкою , тримаючи на носилках пораненого ? Віс з 80 кг одразу 72 . Як і де краще ховатися від фосфора .... ну і т д
От вам "успіх " писав -готуйтесь ! Всі глузували . А зараз ???
Ну ,ви заградотряд вивчаєте , інші як снаряди мити ......Ви всі не БАЖАЄТЕ розуміти що буде відбуватись далі .....хочь пиши вам хочь не пиши ....
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 07 тра, 2024 09:31
Hotab написав:Тобто треба і місце і час обирати, вивчати і готуватись.
це 99.9 % для успішності проекту. а в реальності "перевізники" вибирають самі небезпечні місця , щоб заробіток був з гарантією без повернень. Ухилянти вірять в довіру, якщо такі суми, та ще в $, то має бути все ОК. Нажаль...
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 тра, 2024 09:35
Schmit написав: холява написав: Бетон написав:Шість потопельників виявлено сьогодні в річці Тиса, — журналіст Глагола Деякі з витягнутих тіл довгий час провели у гірській річці,на це вказує стан у якому вони знаходяться. Одному із загиблих не так давно виповнилося тільки 20 років 😔 Фотки есть, ужасная смерть
.... Самому молодшему 46 .....
Завіса. Перемога блиЗенько. "Да, вовремя мы сюда подоспели. Эти дикобразы, они бы нам тут навоевали! Всего-то я только троих пока еще видел, но уже меня от них тошнит, и уже мне ясно, что такая вот, извините за выражение, воинская часть, из тыловой вши сколоченная, да еще наспех, да еще кое-как, все эти полковые пекари, бригадные сапожники, писаря, интенданты, придурки, грыженосцы, слеподыры, орлы похоронных команд – все это ходячее удобрение, смазка для штыка. Имперские бронеходы прошли бы сквозь них и даже не заметили бы, что тут кто-то есть. Гуляючи."Мені 50+. Я вчора пробігся під дощем і це було сумне і видовище і відчуття, як у воді біжиш, на місці. Але ж тягнуть до війська моїх знайомих 50+, хоча від них навіть в обороні толку нуль. Була б ще надія на швидкий кінець цього цирку, але ж ні.
-
Mimohod
-
-
- Подякував: 448 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 тра, 2024 09:37
Хоть как-то дышащий бизнес, окончательно уничтожили новым законом. Последние два рабочих с 3мя детьми уволились и уезжают в Чехию на ферму. Спасибо большое, 13 летний коллектив распался. Можно вешать амбарный замок на двери. Всё прахом.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 07 тра, 2024 09:40
Бетон написав:Хоть как-то дышащий бизнес, окончательно уничтожили новым законом. Последние два рабочих с 3мя детьми уволились и уезжают в Чехию на ферму. Спасибо большое, 13 летний коллектив распался. Можно вешать амбарный замок на двери. Всё прахом.
Зробили всіх разом© Оцените красоту игры
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1597 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-