Успіх написав:Цікаво, а нам, фронтовикам - теж треба оновити дані?
Колега пішов добровольцем служити в перші дні. За станом здоров'я, на 6 місяців, звільнився восени 2023. Виявилось, що за чей час його встигли подати до розшуку як злісного ухилянта, який не з'являється на повістки.
Успіх написав:Bobua Цікаво, а нам, фронтовикам - теж треба оновити дані?
Так. Такий от казус в законі
https://tsn.ua/ukrayina/u-kiyevi-tck-na ... 76942.html. Як тцк повістку присилає ветерану без обоїх ніг. Як той же Деснянський тцк виключив його з військового обліку і випустив за кордон на протезування то певно що треба буде ще і ще оновлювати дані.
Під час спілкування з юристом, саме по темі закону про мобілізацію, хтось задав пряме питання: -- Я знятий з облік чи потрібно мені оновлювати дані ? Відповідь юриста: -- Так
Успіх написав: Та бо з 18го числа, наче вступає закон про те, що "якщо ще є близькі родичі, які можуть доглянути людину, яка потребує догляду, то військового не можуть звільнити по догляду".
не так . Подати на звільнення по догляду можно ,якщо нема більше кому доглядати... вроді все те саме, но є нюанс) Презумція винуватості. Даже якщо і нема більш кому ,то треба принести бумажку.
Менше з тим)) Факт того, що раніше проканувало(за тестем, тещею - хоч і були в них ще сини/дочки)
а тепер не факт, що проканає за рідними батьками, якщо є інші брати ,сестри, може й невістки чи зяті. Різницю відчуваєш?
Успіх написав:Більше того - всі мої "колишні" побратими, які позвільнялись по догляду ще рік-півтора тому - напряглись!
Взагалі не здивуюсь коли оцих що ,,сприснули за доглядом за тещею,, дрібним ситом процідять під час цього ,,оновлення,, і знов мобілізують. Військовий досвід мають. ТЦК такі ,,погуляли і фатіт, хай ваша жінка доглядає за вашою тещею,,.
pesikot написав:Під час спілкування з юристом, саме по темі закону про мобілізацію, хтось задав пряме питання: -- Я знятий з облік чи потрібно мені оновлювати дані ? Відповідь юриста: -- Так
но якщо знятий з обліку значить штраф од воєнкомату може зявитись лиш коли станеш на облік?
pesikot написав:Під час спілкування з юристом, саме по темі закону про мобілізацію, хтось задав пряме питання: -- Я знятий з облік чи потрібно мені оновлювати дані ? Відповідь юриста: -- Так
но якщо знятий з обліку значить штраф од воєнкомату може зявитись лиш коли станеш на облік?
stm написав:Терморегулятор для пола - это важно, особенно сейчас... Процессы, ивенты тоже... Не отвлекаю вас, надо еще столько всего измерить и просчитать, вы ведь на результат )
Так я же бландинка, какая физика?! И, Николай, если вы замечаете фуфло, вы просто не доработали систему до полной отказоустойчивости, при всех неоспоримых знаниях физики и природы явлений )