Banderlog написав: З усією повагою , но цей раз вони підуть не на парад. Зара мені порадять закусити , но опишу свій план барбаросса Через 2 дня начнуть масовано бити з авіацією ракетами і з всього чим можуть достати по тилам. Потом рванут з півночі давити на суми і можливо чернігів щоб скувати сили , числа 16. А 19 попруть механізовано танковими кліньями гудеріана.
сразу предупреждаю ничего полезного в этих видосах нет ютуб взорвался 18.05 никто не понимает как это будет происходить и какие последствия крч кому нечего делать послушайте
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 19 тра, 2024 18:59, всього редагувалось 5 разів.
Banderlog написав: З усією повагою , но цей раз вони підуть не на парад. Зара мені порадять закусити , но опишу свій план барбаросса Через 2 дня начнуть масовано бити з авіацією ракетами і з всього чим можуть достати по тилам. Потом рванут з півночі давити на суми і можливо чернігів щоб скувати сили , числа 16. А 19 попруть механізовано танковими кліньями гудеріана.
Banderlog написав: у мордора є прєдохранітєлі од зриву. В них майдану бути не може.Державний механізм там набагато ефективніший нашого. Ждунство це пасивна позиція. те саме шо диванний патріотизм. Яке воно відношення має до пользи в зсу? Та ждіть Ви собі хоч 2 пришестя на наступний рік головне мийте снаряди шо буряти і кадировці? Буряти і кадировці будуть но ззаді щоб різні ждуни не розбігались. Римський принцип - принципові люди стоять ззаді тих кому довіра менша
Москалі нелояльних просто виштовхують на Захід. Давати зброю немотивованим? Який сенс?
Угу виштовхують. Окупованих чмокібів з днр і лнр запитай як їх виштовхували, Дали гвинтівки в руки позаду загороджувальні з автоматами і вперед. Мотивація.
Востаннє редагувалось Ukrainian в Нед 19 тра, 2024 17:26, всього редагувалось 1 раз.
Игорь Алексеевич написав:Если сейчас ТЦК с трудом отловит 20тыс.чел., то на этом войну можно заканчивать. На след. этап уже никого не найдут
Якщо не наберуть 150 то на наступний етап , декого з тих хто не живе на кайфовій стороні дніпра призве вже путін
вимагає пояснень розриви логиіки (і це ще не всі): 1. а що буряти/кадиривці? 2. якщо вони ждуни за "руській мір", то їх призвати в ЗСУ буде польза? кому? 3. якщо не за "руській мір", то взірвуть зсередини мордор?
А як зараз буряти та кадирівці поводять себе в Мариуполі та Бердянську? Як зараз на окупованих територіях Херсонщини мобілізують наших співгромадян кацапи?
я й зараз не рахую шо помилився. Добре що можливість такого розвитку ситуації як оказалось в нас розумів не тільки я. І наше командування справилось. Но за це доволось заплатити не тільки вводом резервів , але й перекиданням сил з інших ділянок фронту, з безпосереднього контакту. грубо кажучи щоб залатати там довелось відрізати в інших місцях. Токмацький напрямок наприклад теж повис на волоску. І багато де пишуть , що й роботине вже здали. Поки це не так... но там вже говорити про ноль і скажімо 2 лінію оборони вже не можно. Такаж ситуація багато де. Думаю далі росія буде ставки тільки повишати.
katso написав:Ну, как я и писал - поставили необученных людей выполнять полицейские функции, не смогли даже правильно обыскать
«Происшествие случилось 18 мая в 08:30. Сотрудники ТЦК в своем служебном автомобиле везли местного жителя Александра Садовского 1975 года рождения, который работает охранником в частной охранной службе. Садовский находился на заднем сидении автомобиля, во время движения он достал нож и приставил его к горлу одного из сотрудников ТЦК. Но в этот момент другой военный начал забирать нож у Садовского во время чего получил колотое ранение левой руки», - говорит источник.
Ололо, і давно тцкунам дали право обшукувати громадян?