juristkostya написав:диверсионные рейды на 50-70 км в тыл - нефиг делать
Які рейди в тил?Яких 50-70 км? Ми на своїй території... Паралельно руху ворожих колон, на відстані 1-3 км від траси пересування натикали по взводу мотопіхоти....Прпустили основні сили противника( адже спочатку рухаються ударні, танки,БМП ) які або всі знищувати, або знищити парочку..а інша частина в цей час розверне башти і як гатане..... А от як тільки пішла арта на прицепі, бензовози..та навіть піхота.. На всії глибині цих 100 км...якихось 20-50 взводів - натворять такої біди ворогу... Це хоч розумієте?
budivelnik написав:Які мобільні групи на перешийку? Ви ж суть підмінюєте З одного боку - говорите що помилкою було що їх не зупинили на перешийку.. А як зупинити у вузькому місці.. Ну 300 спартанців це зробили...а тепер уявіть леонід і 300 спартанців і катапульта яка кидає камінчик розміром в 15*15 м( якраз всі 300 спартанців в цей квадратик влізуть.. Один бабах .. і немає легенди , а перси по всій Спарті...
Тому в нашому випадку Дозволили ворогу розтягнути свої комунікації.... Там де могли , спробували зупинити Для підтримки боєздатності ворог повинен припаси підвозити по не контрольованій і не захопленій території бо ядро захоплення за 100 км від контрольованої території... І тепер наші,як індіанці в преріях , дзьобають комунікації на протязі 100 км.. Дзьобнули ..відступили.... Де будете створювати захист? на якому кілометрі? з цих 100
ну бред же. Заранее создать опорные пункты нельзя, зато диверсионные рейды на 50-70 км в тыл - нефиг делать
там 10 км смуга, можна було вирити протитанковий рів та поставити міни, плюс укріплення на під"їзді до Каховки/плотини.
Можно было. Причём о скоплении войск наверняка было известно. В голой степи около перешейка не спрячешь. Почему ничего не сделали, непонятно. Не хватило ресурсов?
барабашов написав:TipoGraf Вода и свет в Харькове на 5.00 есть? Что Терехов?
Есть всё на 23:45 25-02-2022. Терехова не видно и не слышно, но может я не те каналы смотрю. Долбили с градов. Земля тряслась в 11:00 и 14:00 ориентировочно. Есть фото не разорвавшегося снаряда, не знаю как прилепить сюда
Есть всё на 23:45 25-02-2022. Терехова не видно и не слышно, но может я не те каналы смотрю. Долбили с градов. Земля тряслась в 11:00 и 14:00 ориентировочно. Есть фото не разорвавшегося снаряда, не знаю как прилепить сюда
Это где? В Харькове единственная проблема - выключены лифты во всех домах.
juristkostya написав:диверсионные рейды на 50-70 км в тыл - нефиг делать
Які рейди в тил?Яких 50-70 км? Ми на своїй території... Паралельно руху ворожих колон, на відстані 1-3 км від траси пересування натикали по взводу мотопіхоти....Прпустили основні сили противника( адже спочатку рухаються ударні, танки,БМП ) які або всі знищувати, або знищити парочку..а інша частина в цей час розверне башти і як гатане..... А от як тільки пішла арта на прицепі, бензовози..та навіть піхота.. На всії глибині цих 100 км...якихось 20-50 взводів - натворять такої біди ворогу... Це хоч розумієте?
и много натыкали? Это не говоря о том, что этим вашим взводам точно так же требуются места базирования, снабжение топливом, вывоз раненых и пр
Давайте математично Для вкусити і втекти не вступаючи в пряме боєзіткнення нашому взводу треба 10 літрів палива і 10 нлавів.... Для того щоб забезпечити один танк,який вже пройшов 100 км потрібно бензовоз... Далі рахувати? І останнє Гляньте на ситуацію з Києвом....Там по Вашому також пропустили?Чи треба було звідти сили на перешийок перекинути? Вам шкода що москалики трошки поїздять по безлюдному степу?
flyman Просто об этом никто не подумал. Как и с островом Змеиный, ёжику было понятно, что реальная угроза - с моря, корабли. На кораблях, само собой, рекеты. Ну и может бомбардировка. Нельзя было сделать надлежащее укрытие от ракетно-бомбового удара? Да не поверю. Просто вероятность была небольшая и никто не подумал...