Сьогодні російські ракети завдали кількох ударів з моря по об’єктах Держприкордонслужби України, розташованих на узбережжі в Одеській та Миколаївській областях.
Пошкоджені кілька постів технічного спостереження. Нагадаємо, що також сьогодні о 4.25 ворог наніс удар по прикордонному підрозділу «Приморський Посад» (на фото), що у Запорізькій області.
Интересное обращение к гражданам Запада. На 4-й минуте прямое обращение к европейским добровольцам (наёмникам?). Не знаю, насколько будет эффективно, но интересно.
Поддержу тему, есть ли смысл эвакуироваться из центральной Украины на западную, во Львов, например? А если и Львов займут, что тогда, бежать в Польшу? Не очень хочется, если честно, но и под русскими ещё больше не хочется жить!
maxprofit написав:Так ось питання, яке мене бентежить вже 8 років : як жити далі разом, коли стільки вати , яку ніщо не бере - ані нові дороги, ані відверта війна ???
Frant написав:Прошу панів не звертати увагу на пости п.Будівельника. Він впертий, як бик, і його не перепрете.
Була б можливість поставити тобі плюс за це твоє повідомлення - я б поставив.. А впертість - дуже хороша якість...особливо коли впираєшся там де знаєш... А вологі фантазії, навіть якщо вони прикриті над патріотичністю - залиш при собі... Тупість вона не дорівнює перемога.... Впертість - також не дорівнює.. за одним виключенням Сплаву впертість і знання + ресурси... Тому Наша армія чудово використовує ті ресурси які має..і цим множить на нуль перевагу ворога в тих компонентах які в нас слабкі... Але для деяких тут присутніх померти бездумно в полі - це вау.. А для таких як я померти бездумно - це зрадити Батьківщину.. Солдат повинен бути живий, щоб а - мати можливість захистити цивільних б - якщо й повинен померти..то тільки забравши з собою в рази більше орків.
juristkostya написав:Техника на марше, зажатая между морем и сивашем в плоской местности "силой" быть не может, даже если там сотни танков Однозначный прокол с нашей стороны
Ага а арта,яка так само скупчена на перешийку - це сила яка всіх зупинить.. а для людини яка трошки розбирається в військовій тактиці - це зручна мішень.яку легко роздовбати ракетними ударами.. а захист від ракет і авіації - це найслабіше наше місце....
А от групки танків без піхотного прикриття, на великій площі..це чудова ціль для групки піхоти в якої нлавів на 3 більше ніж техніки в групці... і бити ракетами по скупченню в 20 солдат - не зруки і групка за 20 танків - просто мішень.
Вже не 1914...окопна стратегія...
ПС Взагалі , маючи проблеми в ППО , не можна збиратись в концентровані групи зброї і людей ..вартістю більшій ніж вартість ракети.... В москаликів цих калібрів штук 200 Тому можна втратити 10 військових або 100 цивільних від одного удару калібром..і перемогти....бо як би це не страшно звучало а 200*10 військових = 2000 військових..менше 1% армії..але перевага тоді в педераційників зникне..
ППС Те саме і по тактичній ядерній зброї не можна концентрувати значні сили,які можна знищити одною тактичною ядерною - адже така концентрація збільшує бажання і мотивацію орків її використати.
Ничего не мешало рассредоточить мобильные группы заранее.
Starikan написав:Позавчера меня даже пытались поздравлять в 23 февраля, чтоб вы понимали....
Ну не всё так однозначно, люди старшего поколения, ещё из СССР, ассоциируют эту дату именно с СССР, где было все едино, а не с орками. А то, что раша присвоила эту дату...ну в общем не совсем показатель. Я тоже при жизни деда поздравлял его с 23 февраля, несмотря ни на какие рашы, он был в армии СССР и сражался в этой армии с фашистами (и был против рашы, если что, просто не мог принять что они творят), но это был его праздник и он его ценил. Так и говорил, что если кто-то себе что-то присвоил, то это их проблемы, не позволю у себя его украсть! Так что некоторые вещи относительно, если не ссср-овские таким занимаются, тогда да, однозначно перебор.
ЛАД написав: Интересное обращение к гражданам Запада. На 4-й минуте прямое обращение к европейским добровольцам (наёмникам?). Не знаю, насколько будет эффективно, но интересно.
Молодець! Це не старий пердун попередник. Наразі любі засоби добрі. Розбір польотів та підрахунок слонів буде потім.