|
|
![]() По програмі ленд-лізу, яку вчора затвердив Конгрес США, Україна найближчим часом отримає:
📌 танки третього покоління M1A2 Abrams 📌 бойові машини піхоти США M2A3 Bradley 📌 самохідні артилерійські установки M109A6 Paladin 📌 реактивні системи залпового вогню на колісному шасі HIMARS 📌універсальна пускова установка / РСЗВ M270 MLRS 📌пересувний норвезький ЗРК NASAMS 2 📌 ЗРК Patriot 📌 багатофункціональні легкі винищувачі 4-го покоління F-16 C/D За аналогічною системою Штати пільгово постачали озброєння своїм союзникам під час Другої світової. Американські аналітики вважають, що відродження ленд-лізу має величезне історичне значення, адже подібна ініціатива надала значну допомогу у здобутті перемоги над нацистами у XX столітті.
![]() Свято наближається!©
Ну що ж... - почекаємо на Паладінів ![]() Чеські снаряди ж дійшли за.... 1,5міс до Успіха. Надіюсь - Паладіни дійдуть тепер хоч за 2 тижні? (а може то Успіх був довго в тилу і тому так? - хоч хто зна, чи це був тил, якщо бульбаші надумали б поперти до нас ![]() Хоч всі ми розуміємо, що лінія фронту велика...
![]() За крок до перевороту думок©О, я забув додати - приїхавши з передової (глянувши все з близька) на рахунок свого прогнозу)) Я прогнозував кінець війни/нашу перемогу на травень-червень... - то вже сміливо викреслюємо з прогнозу травень і дуже чекаємо нашої перемоги на червень! А там - або я помилився і немає у мене ніякого дару передбачення... або... ми - переможемо саме в червні і все буде добре!👍
|
|