Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 89508951895289538954 ... 14675>
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 16:26

detroytred написав:
  _hunter написав:Зачем вы распространяете расейское ИПСО? - на форуме турбопатриоты убедительно доказали, что буссификации не бывает!

Іпсо це не може бути, бо порушення такі визнав Лубінець (посадова особа...).
Ну і на форумі, як мінімум, будівельних оперував 1%.

Я лише схоже першим потрапив в число кому пощастило з тутошніх.

повним ходом іде, то одні знайомі розказують про бусифікацію, то інші, але в турбопатріотів стратегія страуса: голова в пісок - нічого нема, бо не бачу
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 16:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Schmit написав:Він же не лох!

заборонити треба всіх цих танцюристів-гумористів-активистів-футболістів та співаків-репаків
ну тобто працювати над підвищенням престижу відповідальних професій та зменшувати вагу шоубізнесу
інакше вітер зі Сходу таки задує вітерці з Заходу
fox767676

Подякував: 395 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 16:50

BIGor написав:
  ЛАД написав:
  BIGor написав:Ой смішний, ну якщо "ньєпросто" то тоді далі набирайте стрільців до останнього. Я розумію, що політика партії Зе - прості рішення, і усілякі "ньєпросто" їм не підходять.

Аргументация сильная!
Я повергнут!
Простите, вам действительно 40 лет, как показано в профиле?
Больше похоже на детский сад.
Вы реально думаете, что освоить производство самолёта так же легко и просто, как программисту поменять место сидения - перенёс комп, подключился к интернету и работай?
Дійсно, "прості рішення".
Ну, а то, что нам никто не даёт "старі креслення", это вообще мелочи, на которые программист внимание не обращает. "Які там ще креслення? Вони ж всюди є, в усіх базах даних. На дорогах валяються". :)

Розумнику, скільки років треба десятитисячному персоналу Антонова зібрати з імпортних комплектуючих по наданим кресленням літак 60-хх років маючи сучасні компьютери, верстати і обладнання з фінансуванням в ярди грошей? 10 років? 20 років? 30 років?

Куди легше бусами нагрібати гречкосіїв по селам.

Для детсадовского программиста, который к тому же ещё не научился читать, объясняю дополнительно.
1. Нам ніхто не надавав "старі креслення" F-16. І не давав дозволу його виготовляти.
2. Збірка літака не робиться за допомогою просто "сучасних компьютерів, верстатів і обладнання". Для цього потрібно спеціалізоване, а не універсальне обладнання. Можливо, з усього Антонова можна було б використати тільки заводські корпуси.
Я вже не кажу про потребу в спеціалістах. Не знаю, чи вони ще залишились в достатній кількості на Антонова. На ХАЗі, наприклад, навряд чи змогли б зібрати сьогодні літак саме з-за відсутності спеціалістів (і я кажу не про сьогоднішній день, а про ситуацію перед війною).
3. Нам ніхто не надавав "фінансування в ярди грошей" на освоєння виробництва літаків.
Гроші нам дають, як пише detroytred "по мінімуму", щоб вистачило на нагальні потреби. Наші партнери дуже добре вміють рахувати і знають скільки треба дати саме "по мінімуму".
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 16:50

Ukrainian
Паспорт с тризубом есть или порвал(сжёг)???
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 17:02

_Mykola_ написав:
  ЛАД написав:Место регистрации и место жительства сегодня запросто могут не совпадать.

Так регістрацію місця проживання без ТЦК змінити неможливо. Попередній повинен надати дозвіл, а тільки потім можна реєструвати і передавати оновлені дані новому ТЦК.
Хоча це маразм повний. Тому що перереєстрація місця проживання автоматично веде до його зміни у реєстрі Оберіг.

Ще є декларація місця проживання чомусь підзаконними актами ці процедури описані по різному, за допомогою її теоретично можна змінити місце проживання і без ТЦК.
Чим відрізняються реєстрація і декларація з державної точки зору (для того ж ТЦК) так і не зрозуміло.
Може хтось тут знає цю відмінність?

Юридические тонкости не знаю. Но изменение места жительства без изменения места регистрации происходит на практике весьма часто.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 17:03

барабашов написав:Ukrainian

Та навіть якщо і так, то Батьківщина і за цього блудного сина пам'ятає і на нього розраховує. Але впевнений, що уже закон не виконав, бо термін для закордонних ухилянтів був до 17.06.24. Особливо мені подобається чути від понаїхів у розвинуті західні держави, а от у нас, не то що ви там.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1118 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 17:06

барабашов написав:
  ЛАД написав:...........
Место регистрации и место жительства сегодня запросто могут не совпадать.

И что?
В стране миллионы переселенцев с пропиской в серой зоне
Им всем прописываться в арендных квартирах и общагах, что им OВА предоставила?

О прописке речь не идёт.
Но сообщить в ТЦК свой адрес обязаны.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 17:09

whois2010 написав:
  ЛАД написав:
  whois2010 написав:----------------
ЛАД
В связи с отсутствием прописки у государства этих сведений нет. Вот за это и будут штрафы.
------------------
Ви прямо зараз можете у держави через Дію замовити з телефона витяг про місце реєстрації

Место регистрации и место жительства сегодня запросто могут не совпадать.

Ви писали саме за прописку, а не місце проживання.

Прошу прощения за неверную терминологию, но для ТЦК важно знать именно место проживания - куда прислать повестку.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 17:10

Ой+ написав:
  барабашов написав:Ukrainian

Та навіть якщо і так, то Батьківщина і за цього блудного сина пам'ятає і на нього розраховує. Але впевнений, що уже закон не виконав, бо термін для закордонних ухилянтів був до 17.06.24. Особливо мені подобається чути від понаїхів у розвинуті західні держави, а от у нас, не то що ви там.

Якщо Канада зобов’яже усіх своїх імігрантів з інших країн повертатись, повернусь по підвалах як місцеві ухилянти точно ховатись не буду. Виконуй закони країни в якій живеш.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 17:19

Бетон написав:
  ЛАД написав:.........
"одруження, народження дітей" это мелочи, которые не особо влияют на призыв.
Место работы немного существеннее. но тоже не очень.
Главное - место жительства, куда присылать повестку. В связи с отсутствием прописки у государства этих сведений нет. Вот за это и будут штрафы.

Да ладно.
Вытяг из территориальной громады в дия бери не хочу. Всё у них есть. У меня в ДІЯ даже два диплома з відзнакою есть. А если ввести мои фио в гугл, показывает когда женился развёлся и наверное где деньги лежат. Какой то днепровский сервис. Я им пытался предъявить, они ответили, что собирают инфу о гражданах из открытых реестров

Место регистрации - вполне.
Место вашего проживания, куда вам слать повестку, ни в каком реестре не найдётся.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 89508951895289538954 ... 14675>
Форум:
+ Додати
    тему