andrijk777 написав:бто ви(і sashaqbl) вважаєте що після перемоги Трамп не буде помагати Україні. На щастя ви сильно помиляєтесь. Правда "допомога" буде не така як ви собі уявл
ок, давай свій прогноз і парі?
Мій прогноз - Трамп попробує завершити війну. Якщо Україна(Зеленський) не впреться то йому це вдасться. Якщо переможе Байден - то це ще 5 років війни. Уявляю собі яка буде Україна після 8 років війни.
andrijk777 написав:Мій прогноз - Трамп попробує завершити війну. Якщо Україна(Зеленський) не впреться то йому це вдасться. Якщо переможе Байден - то це ще 5 років війни. Уявляю собі яка буде Україна після 8 років війни.
що значить "завершити війну"? На яких умовах? Злити україну і дозволити окупувати, щоб не гинули люди - це теж "завершити війну". В 38 Чемберлен теж "не допустив війни в Європі"...
Востаннє редагувалось sashaqbl в Вів 16 лип, 2024 17:43, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777 написав:бто ви(і sashaqbl) вважаєте що після перемоги Трамп не буде помагати Україні. На щастя ви сильно помиляєтесь. Правда "допомога" буде не така як ви собі уявл
ок, давай свій прогноз і парі?
Мій прогноз - Трамп попробує завершити війну. Якщо Україна(Зеленський) не впреться то йому це вдасться. Якщо переможе Байден - то це ще 5 років війни. Уявляю собі яка буде Україна після 8 років війни.
А нагадай мені, в контексті, це Україна напала на Росію чи Росія напала на Україну, га ?
З чого ти вирішив, що Путін згодиться завершити війну ? Путін цю війну і почав А якщо Путін згодиться, то на яких умовах ?
Виліз, розписуй Але ж ти, знову звалишь без відповіді
yanyura написав:Безуглая довыступалась. Теперь она в базе "Миротворца" -
Кстати, ее образование довольно таки неплохое
Це теж вона зробила?
Давайте вже тоді всіх занесем в базу "Миротворець", хто критикує керівництво.... Що, не підпадають під (обережно, взято з Миротворця російською)?:
Целенаправленная и системная деятельность Марьяны Безуглой против руководства ВСУ в период с 2022 по 2024г.г. имеет явные признаки спланированной в интересах российского агрессора и неустановленной группы лиц информационной компании, целью которой является дискредитация высшего командного состава Вооруженных сил Украины, деморализация личного состава ВСУ, снижение уровня доверия граждан Украины к своим Вооруженным Силам. Для достижения этих целей Безуглая с группой неустановленных лиц через социальные сети сознательно вводила в заблуждение граждан Украины и международное сообщество, публикуя информацию о деятельности ВСУ и их руководства искривленно с явным манипулятивным характером.
andrijk777 написав:Мій прогноз - Трамп попробує завершити війну. Якщо Україна(Зеленський) не впреться то йому це вдасться. Якщо переможе Байден - то це ще 5 років війни. Уявляю собі яка буде Україна після 8 років війни.
що значить "завершити війну"? На яких умовах? Злити україну і дозволити окупувати, щоб не гинули люди - це теж "завершити війну".
Завершити війну означає завершити війну. Умови будуть враховувати реальність, "кордонів 91" не буде. Я не розумію що означає злити Україну, зливають воду в унітазі.
Hotab написав:При наличии выбора - для умеющих есть полно мест по их мозгам
По мозгам говоришь? А военком точно в состоянии оценить специалиста в области, в которой сам военком ни бум-бум?
Hotab написав:Я и спрашиваю «а какие они? Куда тебя надо взять?» я даже тете подсказывал, что ты мог бы быть психологом роты. Ты сказал что это другая область психологии, ты не пригоден туда. Куда пригоден
я 100500 раз писал что 12 лет занимался рекрутингом, поиском, адаптацией, обучением нужного бизнесу персонала. Оценкой его эффективности (kpi) Меня точно возьмут на работу в тцк? 2 высших образования.
Теперь почему не возьмут. Тцк работают ради галочки. Не вникая в нюансы. Эффективность их не интересует. Галочки закрыли и го бухать в рестораны. Такая профанация не мой профиль.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 16 лип, 2024 18:24, всього редагувалось 6 разів.