|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 26 лип, 2024 22:10
_Mykola_ написав: Faceless написав:....... Ліфепо на 20+кВт*год Інвертор дея десь на 12 кВт (мабуть через стартовий струм) А генератора спеціально на то і не брали.
Зарядка на щоб зарядити ці батареї за 2 години для 48V системи це 200А+. Для 48V системи на 208 А*год збірках конфігурація приблизно буде 15S30P+ Цікаво, на скільки годин буде вистачати цієї ємності для роботи Вашого ліфту?
Для лифтов они всё это, вроде, не используют. Решили заниматься физподготовкой. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 26 лип, 2024 22:18
Banderlog написав:............. Будете по смартфону общатись.) В мене лиш так і виходить ,процес виховання коту під хвіст. Ще жінка начиталась теперішніх дитячих психологів з дітоцентризмом... нєпріємлєт ніякого насильства над дітями тіки догоджає. розбалувала до істєрік. Мені ж за 2 тижні одпуску зачинати процес ізбієнія младєнців було бєзсмислєнно. Боюсь ще пару років моєї відсутності і доктор їм вже не поможе, тіко таксодєрміст 
Я, вроде, всё время с ними, но картина похожая. У меня сложность другая. Не знаю, начитался ли папа, но дочку он балует сильно. В результате мне приходится играть роль строгого воспитателя. А если что говорю родителям,то отвечают: "Это наши дети".
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 26 лип, 2024 22:21
ЛАД написав: _Mykola_ написав: Faceless написав:....... Ліфепо на 20+кВт*год Інвертор дея десь на 12 кВт (мабуть через стартовий струм) А генератора спеціально на то і не брали.
Зарядка на щоб зарядити ці батареї за 2 години для 48V системи це 200А+. Для 48V системи на 208 А*год збірках конфігурація приблизно буде 15S30P+ Цікаво, на скільки годин буде вистачати цієї ємності для роботи Вашого ліфту?
Для лифтов они всё это, вроде, не используют. Решили заниматься физподготовкой. 
Перерахував, по Вашим лінкам, цікаво, як на практиці покаже себе з'єднання 64 комірок по 100А*год послідовно. Фізкультура тяжко дається перші два тижня, потім вже легше, а через місяць-другий вже підйом без зупинок. 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лип, 2024 22:22
detroytred написав:............. Ну і про яку довіру може бути мова? Капець. Нафіга я тоді десь годину слухав ... Що можна обговорювати; яку думку можна мати, якщо ми банально не володіємо інформацією. ..............
Вот поэтому я почти не слушаю наших руководителей и экспертов-комментаторов.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 26 лип, 2024 22:30
_Mykola_ написав:........ Фізкультура тяжко дається перші два тижня, потім вже легше, а через місяць-другий вже підйом без зупинок. 
Как карта ляжет. В 20 лет я лифт в универе на 14 этаж перегонял - там вечно была очередь, а препод терпеть не мог опаздывавших. Когда видел, что он уже заходит в лифт, приходилось стартовать. Какая там была высота этажа, не знаю, но очень высокие. А сейчас, боюсь, "через місяць-другий" (скорее, гораздо раньше) уже и подниматься не придётся. 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 26 лип, 2024 22:50
ЛАД написав: _Mykola_ написав:........ Фізкультура тяжко дається перші два тижня, потім вже легше, а через місяць-другий вже підйом без зупинок. 
Как карта ляжет. В 20 лет я лифт в универе на 14 этаж перегонял - там вечно была очередь, а препод терпеть не мог опаздывавших. Когда видел, что он уже заходит в лифт, приходилось стартовать. Какая там была высота этажа, не знаю, но очень высокие. А сейчас, боюсь, "через місяць-другий" (скорее, гораздо раньше) уже и подниматься не придётся. 
Ви не дооцінюєте свою фізичну підготовку і можливості по адаптації. На підйомах головне розрахувати темп і сили, поступово збільшувати навантаження як на тренуваннях. Це не спринт, це марафон. Діти спочатку так на поверсі 5-7, вже відпочивали, потім все вище і вище. Хоч таким чином тренуються. Може легше даються підйоми із-за їзди на велосипедах.  Ось тим у кого малі діти до 4-5 років, вік 70+, собаки які не можуть бігати по сходах, у тих так реальні проблеми, і доводиться чітко підбирати час роботи ліфту. 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 26 лип, 2024 22:58
andrijk777 написав: ЛАД написав: Ukrainian написав:Запаси старих ракет прогнозовано закінчились але кацапи значно наростили виробництво нових і це тільки один тип. Щомісяця росія виробляє близько 50 одиниць крилатих ракет повітряного базування Х-101.............. Водночас зараз росія має на озброєнні близько 160 ракет Х-101 і щомісяця виробляє 50 одиниць. ......................... За інформацією видання, у 2021 році рф виготовила 56 ракет X-101, а у 2023 році – 420 одиниць.
"Через 2 недели ракеты закончатся". 
Це вже не актуально. Тепер нова мулька - "Через півтори роки у них закінчаться танки".
а чому мулька? це речі обгрунтовані, це не ракети, які закінчаться через два тижні. аргументи є? мотолиги здається вже закінчились...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1634 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 26 лип, 2024 23:00
Letusrock написав: Shaman написав:зараз вони хочуть паузу, щоб трошки відійти від втрат, але з умовами - ви поки роззбройтесь й ніяких НАТО - а ми через пару років знову нападемо. схоже, декого такі умови миру влаштовують, але не притомних українців.
а хто сказав що потрібно приймати всі умови? якщо Трамп проштовхне подібний "мир" то він залишиться в історії ще більшим лохом та лузером ніж Байден+Обама в квадраті Ви все ще притримуєтесь думки що зараз погані умови щось вирішувати, а далі будуть кращі? особливо в плані цих трьох китів: а) мотивованого моб.ресурсу, б) якісної і кількісної переваги в озброєнні, в) стану економіки та інфраструктури
зараз умови це капітуляція - тобто варіант битися й можливо загинути й здатися й потім загинути. загинути при другому варіанті шансів набагато більше
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1634 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: П'ят 26 лип, 2024 23:07
_Mykola_ написав: ЛАД написав:.......... Как карта ляжет. В 20 лет я лифт в универе на 14 этаж перегонял - там вечно была очередь, а препод терпеть не мог опаздывавших. Когда видел, что он уже заходит в лифт, приходилось стартовать. Какая там была высота этажа, не знаю, но очень высокие. А сейчас, боюсь, "через місяць-другий" (скорее, гораздо раньше) уже и подниматься не придётся. 
Ви не дооцінюєте свою фізичну підготовку і можливості по адаптації. На підйомах головне розрахувати темп і сили, поступово збільшувати навантаження як на тренуваннях. Це не спринт, це марафон. Діти спочатку так на поверсі 5-7, вже відпочивали, потім все вище і вище. Хоч таким чином тренуються. Може легше даються підйоми із-за їзди на велосипедах.  Ось тим у кого малі діти до 4-5 років, вік 70+, собаки які не можуть бігати по сходах, у тих так реальні проблеми, і доводиться чітко підбирати час роботи ліфту. 
Так мені якраз 70+. Ще рік тому підіймався, а зараз вже не ризикну. А то "буде грати музика, але я її вже не почую".  Онуки 5 і 7 років підіймаються досить спокійно.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 26 лип, 2024 23:16
Banderlog написав: pesikot написав: Banderlog написав:........ ставка цб турції?
Ото перднув в калюжу ...
постарайтесь чуть ширше розвинуть думку. Бо ніби й понятно... но шо конкрєтно ви мали на увазі?
Та то йому було ліньки подивитись, що ставка цб Турції вже 50%. Ото і "перднув в калюжу".
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-