|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 11 сер, 2024 19:15
detroytred написав: fler написав:У кацапів пишуть: "Если Россия решительно не ответит на атаку ВСУ в Курской области, то у США "развяжутся руки", — Stratfor. Речь идет о нащупывании Штатами тех самых "красных линий". У наступления ВСУ в Курской области последствия просто огромные, недостаточно выбить ВСУ за границу, это не ответ, считают аналитики. Сейчас от последующих решений нашего Президента будет зависеть будущее России и эскалации конфликта, если запад не остановить сейчас - страшно думать, что нас ждет дальше." От мені цікаао, це від переляку чи від нестачі розуму таке пишуть?
От дивіться -- є Штати, які з самого початку роблять все, щоб не спровокувати оркостан, не допустити ескалації і т.д. І навіть не соромляться прямо про це наголошувати. Є Німеччина і т.д., які роблять те ж саме. Ну складіть 2+2 хто має іншу позицію і намагається, щоб було інакше? Ну це ж очевидні речі...
Ви прочитали букви і не зрозуміли речення? Виділила жирним. Я не питаю, в кого яка позиція. І до чого тут США чи Німеччина - це ж явно не вони пишуть. Я намагаюся зрозуміти, що рухає тими, хто приймає рішення на рф? З якою метою вони публікують такі дописи в ЗМІ?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 19:17
detroytred написав:Уяви, що зменшення під час війни на виснаження сплати податків та об'єму донатів, може мати інші причини, ніж дії Гетьманцева?
Мені не треба фантазувати... Гетьманцев створює систему по якій в роздрібу залишається 5% від продажу сигарет... Створював він це поступово все сильніше і сильніше затискуючи кінцевого продавця.. Так як я в тому ринку 27 років , то побачивши що робиться в 2019-2020 - спрогнозував що вийде в 2022-2023 ..а вийшло РІСТ продажу за межами білого ринку...і втрата акцизів з 6 млрд до 23 млрд... Я можу покроково розписати чому це відбулось... І до фантазій це не має ніякого відношення Проста аналітика яка базувалась на попередньому 20 річному досвіді.. Тому мені не треба розглядати чужі фантазії типу Заміним просто конкурентамиабо Привезем з африкиабо піднімем ціну самі прибіжатьабо купим в маска автономнія просто знаю чому жодна з цих фантазій не спрацює.. Зверніть увагу ЗНАЮ а не ПРИПУСКАЮ. Тому опустили для підприємств/підприємців податок до 2% в 2022 перша половина 2023 - отримали 3,1 трлн податків Закрутили гайки в другій половині 2023 - отримали 2,1 трлн податків... Причина-наслідок Труси-хрестик.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 сер, 2024 19:18
flyman написав: detroytred написав: fler написав:У кацапів пишуть: "Если Россия решительно не ответит на атаку ВСУ в Курской области, то у США "развяжутся руки", — Stratfor. Речь идет о нащупывании Штатами тех самых "красных линий". У наступления ВСУ в Курской области последствия просто огромные, недостаточно выбить ВСУ за границу, это не ответ, считают аналитики. Сейчас от последующих решений нашего Президента будет зависеть будущее России и эскалации конфликта, если запад не остановить сейчас - страшно думать, что нас ждет дальше." От мені цікаао, це від переляку чи від нестачі розуму таке пишуть?
От дивіться -- є Штати, які з самого початку роблять все, щоб не спровокувати оркостан, не допустити ескалації і т.д. І навіть не соромляться прямо про це наголошувати. Є Німеччина і т.д., які роблять те ж саме. Ну складіть 2+2 хто має іншу позицію і намагається, щоб було інакше? Ну це ж очевидні речі...
в штатах наразі "бєзвластіє", нема кому тиснути на гальмо, а так на як перемовини виходять із "досягутих реалій", тому досягаєм покращення переговорних позицій без огляду
Да хоч нехай і повне абсолютне безвластіє в Штатах та Німеччині))) (Хоча в Штатах інституції керують, а не президенти). А підтримує-то нас в цьому хто?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 19:26
budivelnik написав: detroytred написав:Уяви, що зменшення під час війни на виснаження сплати податків та об'єму донатів, може мати інші причини, ніж дії Гетьманцева?
Мені не треба фантазувати... Гетьманцев створює систему по якій в роздрібу залишається 5% від продажу сигарет... Створював він це поступово все сильніше і сильніше затискуючи кінцевого продавця.. Так як я в тому ринку 27 років , то побачивши що робиться в 2019-2020 - спрогнозував що вийде в 2022-2023 ..а вийшло РІСТ продажу за межами білого ринку...і втрата акцизів з 6 млрд до 23 млрд... Я можу покроково розписати чому це відбулось... І до фантазій це не має ніякого відношення Проста аналітика яка базувалась на попередньому 20 річному досвіді.. Тому мені не треба розглядати чужі фантазії типу Заміним просто конкурентамиабо Привезем з африкиабо піднімем ціну самі прибіжатьабо купим в маска автономнія просто знаю чому жодна з цих фантазій не спрацює.. Зверніть увагу ЗНАЮ а не ПРИПУСКАЮ. Тому опустили для підприємств/підприємців податок до 2% в 2022 перша половина 2023 - отримали 3,1 трлн податків Закрутили гайки в другій половині 2023 - отримали 2,1 трлн податків... Причина-наслідок Труси-хрестик.
А не закручували б гайки у другій половині 2023, то скільки отримали б? Не було б все рівно зменшення? І на скільки воно було б? І що саме вплинуло найбільше? Ти тупо підганяєш в своїх єралашиках все, що захочеш, і як тобі потрібно. Як ото посилався на повернення з 2% на 5% оподаткування платників 3 групи. Яких лише 290 тис. осіб.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 19:34
detroytred написав:А не закручували б гайки у другій половині 2023, то скільки отримали б?
Припускаю що 2,5-2,7 трлн... Звідки це припущення З спілкування з такими ж як сам+ на порядок багатшими.... Все просто, бо платять багаті , толку від бідних в бюджеті немає(витрати на них вищі в рази ніж дохід від них) Тому багата людина знає як платити і як не платити..... Хоча жуліки є , але основна маса розуміє що їх статки повязані з Україною , а тому падіння України для них принесе більше втрат ніж вони виграють від оптимізації.... Тому Держава сказала - ставка 2%, я нічого не контролюю - платіть що можете.... От багаті( читай успішні і розумні+профі в своїх бізнесах) і платили все що могли.... прийшов Гетьманцев і сказав я вас всіх на нуль помножу... помножити помножив, але й отримав 50% падіння...а все тому що щоб знайти в багатого де він недоплатив треба інспектора який чесніший від папи римського+фаховіший від бізнесмена...- багато таких знаєте? А цих інспекторів на 2 млн успішних треба хоча б 100 000 і то не факт що інспектори все що знайдуть -віддадуть Державі. Приклади СЕП . ВЕБ, і інших ще вас нічого не навчили? Так і не дійшло що на орган контролю треба витратити більше ніж він знайде?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 сер, 2024 19:41
У Суджанському районі на Курщині захоплені склади з боєприпасами, які призначалися для наступу РФ на Сумщину, - Братчук
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 11 сер, 2024 19:52
<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="briefsmi/25355" data-width="80%"></script>
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 11 сер, 2024 19:53, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 11 сер, 2024 20:06
Голова оборонного комітету Бундестагу: Курська операція – основа для перемовин з наступником Путіна
Голова комітету з питань оборони німецького Бундестагу Маркус Фабер заявив, що Курська операція ЗСУ засвідчила, що російський диктатор Володимир Путін нічого не контролює, і заклала хорошу основу для переговорів із його наступником. Про це він написав у соціальній мережі X.
“Український наступ на окупаційні війська під Курськом іде краще, ніж очікувалось. Це змушує агресора відводити значну кількість військ з фронту на сході. Це послаблює напруженість там”, – написав Фабер.
За його словами, наступ також “демонструє російському населенню, що їхній диктатор нічого не контролює, а військове керівництво не справляється зі своїми обов’язками”.
“Хороша основа для мирних переговорів з наступником Путіна. І для переговорів з Путіним перед Міжнародним кримінальним судом”, – вважає Фабер.
На його переконання, такий розвиток подій є для влади ФРН “приводом поговорити про більшу кількість німецьких танків Leopard 2” для ЗСУ.
“Наша військова допомога Україні – це найкраща інвестиція в нашу безпеку. Вона щодня зменшує потенціал російської загрози. Вона запобігає перетворенню українських цивільних на біженців. Путінські рупори в Німеччині тепер також можуть це усвідомити”, – зазначив депутат.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 20:27
vitaliiangel написав:<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="briefsmi/25354" data-width="80%"></script>
Логічне також інше: тепер путло зможе перевести обгрунтування з *все робиться задля СВО* на *все робиться задля відбиття нападу на нас, визволення нашої землі, наших громадян*. А для визволення себе можна на більші витрати, жертви піти. Воно в них частково й так лунало, а тепер безпосередньо буде. З цієї точки зору курська операція грає росвладі на руку. Переформатовувати далі і глибше є підстави. Імхо. Тепер головне, щоби партнери роздуплилися. Змінили свої підходи до нас в бік збільшення допомоги. Раз вже йдемо до визволення останньої верби. Все інше не має значення. Тільки дії партнерів. Звісно це якщо рашовлада не піде на тяо, як єдиний козир, який в них є.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 20:32
detroytred написав: vitaliiangel написав:<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="briefsmi/25354" data-width="80%"></script>
Логічне також інше: тепер путло зможе перевести обгрунтування з *все робиться задля СВО* на *все робиться задля відбиття нападу на нас, визволення нашої землі, наших громадян*. А для визволення себе можна на більші витрати, жертви піти. Воно в них частково й так лунало, а тепер безпосередньо буде. З цієї точки зору курська операція грає росвладі на руку. Переформатовувати далі і глибше є підстави. Імхо. Тепер головне, щоби партнери роздуплилися. Змінили свої підходи до нас в бік збільшення допомоги. Раз вже йдемо до визволення останньої верби. Все інше не має значення. Тільки дії партнерів. Звісно це якщо рашовлада не піде на тяо, як єдиний козир, який в них є.
Об"явить війну, тотальну мобілізацію, забімбить ядрьоними бібмами?
Востаннє редагувалось flyman в Нед 11 сер, 2024 20:33, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1