|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 11 сер, 2024 18:17
flyman написав: tester7336 написав: budivelnik написав:Як би це не дивно звучало -але якраз те що в Україні існує реальна загроза економіці навіть без впливу Гетьманцева- я можу доповісти. Пару днів тому їхав через Хмельницький Поліція з ТЦК зупиняла ВСІ вантажні авто.... і перевіряла наявність броні... Як думаєте - мобілізація скількох осіб які вміють керувати чимось що має вантажопідйомність більше 3000 кг - паралізує економіку України? Моє припущення - 1000 осіб+/-200... Вантажівка яка везе 10+тонн вантажу від одного підприємства до другого - у випадку недовезення легко зупиняє неасмерть роботу підприємства де працює 100+ осіб Простий приклад Давайте мобілізуємо шофера і експедитора хлібного фургону.... Ці двоє розвозять якихось 5000 кг хліба за зміну (+/-10 000 виробів)... Я звичайно промовчу що 10 000 сімей залишаться голодними Але один місцевий лампасник вважає що цих ДВОХ можна замінити легко... В мене ж інша думка... Їх замінити НЕМОЖЛИВО, а значить мобілізація 10 осіб(5шоферів+5експедиторів) з любого хлібзаводу України - зупинить цей хліб завод.. Далі пояснювати чи й так ясно , що де.більна поведінка хмельницького чи закарпатського воєнкома- може вбити ВСЮ економіку Держави на протязі дуже короткого проміжку часу ПС А от позиція Гетьманцева( відсутність позиції по економічному бронюванню) - це позиція страуса, який виставив голий зад і чекає поки безумна ними скористається.
ви все розглядаєте лише в площині як довести що вас і ваших синів ніззя на фронт. а з точки зору економіки все впирається ціну. немає власних водіїв - то можна найняти поляків. так. буде дорого. але немає незамінних. є питання ціни. та і приплив нових людей в спеціальність іде інтенсивніше коли висока зп. раніше он айтішників шукали а тепер їх повно бери любого який тобі потрібен для фірми. так і тут - буде більша зп і люди потянуться в кого відстрочка є.
через 2-3 роки будуть автономні фури від, скажімо, Ілона.
І шо така автономна фура скаже інспектору Іііщенко, який зупинив її на трасі за підозру у перегрузі з вимогою їхать на зважування, надати всі необхідні документи? І чи не п`яний водій?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 18:21
detroytred написав:Нема. Нема ніякої різниці чому Червинський знищив отой документ. Є покази отого низового оперативника та двох начальників Червинського. Є зміна показів військових Повітряних Сил. Є отакі публічні заяви Червинського. Не на кухні, а в ЗМІ.
Прежде всего важно, что он самолично уничтожил документ, который являлся бы сейчас доказательством в его пользу. Он бы не зависел от показаний свидетелей по УП. Тертый калач, в системе 19 лет, и вот тебе на. detroytred написав:Ви далекі від практики... Це взводного, ротному, ну нехай комбату треба мати *папірець з мокрою печаткою*. Це на їх рівні отаке є звичайною практикою. А на рівні Червинського ні. Нічого дивного, що він такого не очікував. Бо це за межами меж.
Здесь не понял. На уровне Червинского и выше схема действий - "перетерли" в кабинете и к реализации ? detroytred написав:Ну і повний абсурд. Це не Червинський повинен доказувати, що операція була погоджена. А слідство, що операція була самоуправством Червинського.
Пассивное поведение подозреваемого не есть хорошо. ИМХО. detroytred написав:Слідчий? Виклик Залужного? --- бу-га-га. Слідство не всі покази в суд надало ...
Можно развить вашу мысль дальше. Зачем тебе адвокат полковник ? --- бу-га-га. Слідство не всі покази в суд надало ... Во-первых, не факт, что все ходатайства будут отклоняться. Во-вторых, по всей видимости, существует процедура обжалования решений следователя у следственного судьи в досудебном расследовании. В-третьих, отрицательный результат всех этих действий адвоката можно использовать в дальнейшем. Допустим присудили полковнику пятнашку. Последний рубеж - это жалоба в ЕСПЧ. С каким багажом полковник направится туда ? Как будет обосновывать нарушения ст. 6 Конвенции ? detroytred написав:З.и. *Обоснование уничтожения так себе. Не было режимного подразделения в части, куда надо было сдать бумажку. Тут возникает вопрос - как полковник получил в свое распоряжение документ с грифом секретно, если режимное подразделение не было сформировано ?* ----- не так. Він каже, що документ знищив, тому що їх частину було розформовано (тобто секрєтки, куди він міг би ЗДАТИ документ, ВЖЕ не було). А отримав він в сєкрєткє, коли вона була. (А те, що сєкрєтчик отримає своє на горіхи за отаке, якось до справи не відноситься).
Прослушал еще раз. Его слова - на момент расформирования части они не успели сформировать секретное делопроизводство. Но даже, если рассмотреть ваш вариант, то мои аргументы следующие. Ничто не мешало полковнику обратиться с рапортом о намерении сдать документ в структуру, которая в целом по всем частям обеспечивает секретное делопроизводство.
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 18:23
Water написав: fler написав:Ок, тоді зустрічне питання: "Де факти?"
Факти чого, шо москалі відкинуті від Кринок до Каховки?
Ще один під дурня косить. Факти того, що москалі не відкинуті до Каховки. Water написав:Це звичайна брехня. Хто там вас інформує з того напряму я не знаю, мабуть москалі.
То доведіть спочатку, а не оббріхуйте.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 18:34
fler написав: Water написав: fler написав:Ок, тоді зустрічне питання: "Де факти?"
Факти чого, шо москалі відкинуті від Кринок до Каховки?
Ще один під дурня косить. Факти того, що москалі не відкинуті до Каховки. Water написав:Це звичайна брехня. Хто там вас інформує з того напряму я не знаю, мабуть москалі.
То доведіть спочатку, а не оббріхуйте.
Питання до військових з того напрамку, чого ви сидите в Кринках, якщо до Каховки нікого немає? У вас простір 30 км ніде і нікого. Переправа через Дніпро і уперед. Москалі покинули як мінімум з десяток населених пунктів. 2 fler, ще раз особисто вам напишу, якщо з першого разу не дійшло. Можливо ви шось переплутали зі слів військового, можливо з того напряму(хоча схоже не з того)? Бо ситуація там трішки інакша від того шо ви тут пишете.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 18:36
1,2 --- ні, схема не перетерлі в кабінеті і до реалізації, а мова, що на отому рівні вже ніхто не париться мати оті документи (або хоч якісь страховки). Бо таке не практикується. Це тільки зі взводними, ротними і рідко комбатами отак може статися - що спробують зробити крайнім або незаслужено звинуватити.
3,4,5 -- да там у Червинського свої трабли є... (в тому числі і по знищенню того документу), але мова не про трабли Червинського і тим паче не про знищений документ, а про трабли вищестоящих над ним!!! А тепер і про оте слідство.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 18:45
Будівельник *можу передбачати дії? Писав рік тому що діяльність гетьманцева приведе до а - спочатку зменшать виплату донатів і податків б - потім вийде зеленський і скаже платити не хочете=воювати нічим=пора здаватись...* (С) ___________________________ Уяви, що зменшення під час війни на виснаження сплати податків та об'єму донатів, може мати інші причини, ніж дії Гетьманцева? Воно навіть неізбєжно. Не можеш уявити)))?
Поки є факт, що поки Зе про *пора здаватись* не те що не каже, а навпаки. І уяви, що якщо "пора здаватись" він може заявити колись потім з інших причин, ніж твоя названа.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 18:48
У кацапів пишуть: "Если Россия решительно не ответит на атаку ВСУ в Курской области, то у США "развяжутся руки", — Stratfor. Речь идет о нащупывании Штатами тех самых "красных линий". У наступления ВСУ в Курской области последствия просто огромные, недостаточно выбить ВСУ за границу, это не ответ, считают аналитики. Сейчас от последующих решений нашего Президента будет зависеть будущее России и эскалации конфликта, если запад не остановить сейчас - страшно думать, что нас ждет дальше." От мені цікаао, це від переляку чи від нестачі розуму таке пишуть?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 18:52
fler написав:У кацапів пишуть: "Если Россия решительно не ответит на атаку ВСУ в Курской области, то у США "развяжутся руки", — Stratfor. Речь идет о нащупывании Штатами тех самых "красных линий". У наступления ВСУ в Курской области последствия просто огромные, недостаточно выбить ВСУ за границу, это не ответ, считают аналитики. Сейчас от последующих решений нашего Президента будет зависеть будущее России и эскалации конфликта, если запад не остановить сейчас - страшно думать, что нас ждет дальше." От мені цікаао, це від переляку чи від нестачі розуму таке пишуть?
От дивіться -- є Штати, які з самого початку роблять все, щоб не спровокувати оркостан, не допустити ескалації і т.д. І навіть не соромляться прямо про це наголошувати. Є Німеччина і т.д., які роблять те ж саме. Ну складіть 2+2 хто має іншу позицію і намагається, щоб було інакше? Ну це ж очевидні речі...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 19:09
tester7336 Де я- а де фури..... 1 Немаю жодного відношення до вантажних транспортних перевезень 2 З точки зору ціни... Станом на сьогодні працюють ті хто має а - необхідні навики б - бажання працювати в - їх влаштовує сьогоднішня ціна д - замовника їх праці влаштовує запити по зарплаті 3 В мене більше 35 ргоків водійського стажу( в тому числі й керування БРДМ, БТР60) Можу керувати бусами на довгі дистанції... На гарматний постріл не підійду до керування фурою. І ніякою зарплатою цього не зміниш 4 Поясніть мені доцільність і ефективність дій по СВІДОМОМУ забиранні сотні/другої осіб , яка приведе до потреби в послугах такої ж сотні/другої осіб..але дорожче або в рази дорожче і зза кордону.
Питання до всіх Піф-паф - це добре Але якщо треба збільшити ЗСУ на 100 осіб і при цьому покласти 20% економіки (нехай тимчасово поки не знайдуться нових 100/200 шоферів) - невже це можна чимось виправдати? З урахуванням того що в резерв+ оновили данні 4,7 млн і не оновили ще 0,8 млн? я розумію що тих хто працює зловити легше. Але приказку Здурі можна й мягке зломати - поки що ніхто не відміняв. так само як Застав дурня Богу молитись -він голову побє..
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 сер, 2024 19:10
detroytred написав: fler написав:У кацапів пишуть: "Если Россия решительно не ответит на атаку ВСУ в Курской области, то у США "развяжутся руки", — Stratfor. Речь идет о нащупывании Штатами тех самых "красных линий". У наступления ВСУ в Курской области последствия просто огромные, недостаточно выбить ВСУ за границу, это не ответ, считают аналитики. Сейчас от последующих решений нашего Президента будет зависеть будущее России и эскалации конфликта, если запад не остановить сейчас - страшно думать, что нас ждет дальше." От мені цікаао, це від переляку чи від нестачі розуму таке пишуть?
От дивіться -- є Штати, які з самого початку роблять все, щоб не спровокувати оркостан, не допустити ескалації і т.д. І навіть не соромляться прямо про це наголошувати. Є Німеччина і т.д., які роблять те ж саме. Ну складіть 2+2 хто має іншу позицію і намагається, щоб було інакше? Ну це ж очевидні речі...
в штатах наразі "бєзвластіє", нема кому тиснути на гальмо, а так на як перемовини виходять із "досягутих реалій", тому досягаєм покращення переговорних позицій без огляду
Востаннє редагувалось flyman в Нед 11 сер, 2024 19:12, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1