|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 11 сер, 2024 21:33
Он в Украину вернулся. И медведь тоже. Животные чувствуют где лучше инстинктивно )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 21:35
<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="astrapress/61757" data-width="80%"></script>
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 11 сер, 2024 21:45
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 11 сер, 2024 21:48, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 11 сер, 2024 21:52
BvB написав: budivelnik написав:Як би це не дивно звучало -але якраз те що в Україні існує реальна загроза економіці навіть без впливу Гетьманцева- я можу доповісти. Пару днів тому їхав через Хмельницький Поліція з ТЦК зупиняла ВСІ вантажні авто.... і перевіряла наявність броні... Як думаєте - мобілізація скількох осіб які вміють керувати чимось що має вантажопідйомність більше 3000 кг - паралізує економіку України? Моє припущення - 1000 осіб+/-200... Вантажівка яка везе 10+тонн вантажу від одного підприємства до другого - у випадку недовезення легко зупиняє неасмерть роботу підприємства де працює 100+ осіб Простий приклад Давайте мобілізуємо шофера і експедитора хлібного фургону.... Ці двоє розвозять якихось 5000 кг хліба за зміну (+/-10 000 виробів)... Я звичайно промовчу що 10 000 сімей залишаться голодними Але один місцевий лампасник вважає що цих ДВОХ можна замінити легко... В мене ж інша думка... Їх замінити НЕМОЖЛИВО, а значить мобілізація 10 осіб(5шоферів+5експедиторів) з любого хлібзаводу України - зупинить цей хліб завод.. Далі пояснювати чи й так ясно , що де.більна поведінка хмельницького чи закарпатського воєнкома- може вбити ВСЮ економіку Держави на протязі дуже короткого проміжку часу ПС А от позиція Гетьманцева( відсутність позиції по економічному бронюванню) - це позиція страуса, який виставив голий зад і чекає поки безумна ними скористається.
Якщо, по вашим словам, ТЦК зупиняють всі вантажні авто, то можливо саме водії вантажівок і потрібні в ЗСУ? Ви чомусь зразу їх відправляєте в окопи, хоча і Сибарит недавно писав, що зараз в ЗСУ водіїв дуже не вистачає.
1 Водіїв в ЗСУ не вистарчає 2 Де я когось відправляв в окопи? Особливо якщо побачити що я з піною в роті відстоюю право ЕФЕКТИВНОГО працювати там де він НАЙЕФЕКТИВНІШИЙ 3 В педерації не вистарчало унітазів.. 4 Якщо ми будемо діяти як педераційники (ломати цивільну економіку, не враховуючи що саме завдяки діяльності цієї економіки ми можемо третій рік воювати) - то чим ми будемо відрізнятись від кацапів виломуючих унітази в чужому житлі?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 сер, 2024 21:58
_hunter написав: BvB написав:Ви чомусь зразу їх відправляєте в окопи
это откуда такой странный вывод?
Бо саме в окопи цих водіїв будівельник і відправляв (на жаль, зараз цей його пост не можу знайти). Але, можливо саме водії вантажівок і потрібні зараз, тому логічно, якщо тільки їх і зупиняють поліція з ТЦК.
-
BvB
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 22:00
flyman написав: UA написав: fler написав:У кацапів пишуть: "Если Россия решительно не ответит на атаку ВСУ в Курской области, то у США "развяжутся руки", — Stratfor. Речь идет о нащупывании Штатами тех самых "красных линий". У наступления ВСУ в Курской области последствия просто огромные, недостаточно выбить ВСУ за границу, это не ответ, считают аналитики. Сейчас от последующих решений нашего Президента будет зависеть будущее России и эскалации конфликта, если запад не остановить сейчас - страшно думать, что нас ждет дальше." От мені цікаао, це від переляку чи від нестачі розуму таке пишуть?
fler, як думаешь, ... .уйло тактичним ядерним зарядом в Чорному морі? Думаю, пік напруги буде 14-18 серпня
"..." це визнати безсилість то раз, і стати в ядерним маньяком для всього людства то два
ну дивись, вони в істериці підпалили ЗАЕС прямо зараз
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 405 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 11 сер, 2024 22:05
BvB написав: _hunter написав: BvB написав:Ви чомусь зразу їх відправляєте в окопи
Бо саме в окопи цих водіїв будівельник і відправляв (на жаль, зараз цей його пост не можу знайти). Але, можливо саме водії вантажівок і потрібні зараз, тому логічно, якщо тільки їх і зупиняють поліція з ТЦК.
Прикольно А може вибачитесь перед мною Я кажу що НІКОЛИ нікого не відправляв в окопи Ба більше Основна моя лінія - економічне бронювання...тобто НЕ відправляти в окопи тих хто найефективніший в тилу.. А ефективність в тилу пропонував визначати з допомогою місячних платежів по 20000 грн/місяць з людини..з аргументацією Якщо бізнес заплатить додатково за людину 20 000 в місяць КРІМ зарплати цій людині - значить два висновка а - бізнес потрібен суспільству , бо не банкротує б - бізнес успішний бо має можливість заплатити додаткові кошти. і останнє Те що не подобається пролетаріям,алканавтам, совкам і іншим ( хто знає що за нього навіть тато з мамою не заплатить 20000 в місяць) - це те що є якась кількість багатих( а це серед люмпено-совків швидше лайка ніж признання досягнень) які зможуть заплатити зща себе і своїх дітей.... І от популісти від влади - йдучи назустріч люмпенам(виборцям) - ніяк не можуть визначитись їм до розумних чи до красивих Якщо до розумних - то треба вводити закон бо це БЛАГО для ЛЮМПЕНІВ Якщо до красивих - то треба блокувати закон бо ЛЮМПЕНАМ це подобається, а те що в них від цього подобається попа болить..люмпени й не розуміють бо живуть як сказав їх очільник лампасник- в дупі.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 сер, 2024 22:05
Бетон написав: flyman написав: UA написав:fler, як думаешь, ... .уйло тактичним ядерним зарядом в Чорному морі? Думаю, пік напруги буде 14-18 серпня
"..." це визнати безсилість то раз, і стати в ядерним маньяком для всього людства то два
ну дивись, вони в істериці підпалили ЗАЕС прямо зараз
готують жест доброї волі?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 11 сер, 2024 22:07
BvB написав: _hunter написав: BvB написав:Ви чомусь зразу їх відправляєте в окопи
Бо саме в окопи цих водіїв будівельник і відправляв (на жаль, зараз цей його пост не можу знайти).
в том посте, цитирование которого вы поломали, про окопы не было ни слова...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 11 сер, 2024 22:12
budivelnik написав: BvB написав: budivelnik написав:Як би це не дивно звучало -але якраз те що в Україні існує реальна загроза економіці навіть без впливу Гетьманцева- я можу доповісти. Пару днів тому їхав через Хмельницький Поліція з ТЦК зупиняла ВСІ вантажні авто.... і перевіряла наявність броні... Як думаєте - мобілізація скількох осіб які вміють керувати чимось що має вантажопідйомність більше 3000 кг - паралізує економіку України? Моє припущення - 1000 осіб+/-200... Вантажівка яка везе 10+тонн вантажу від одного підприємства до другого - у випадку недовезення легко зупиняє неасмерть роботу підприємства де працює 100+ осіб Простий приклад Давайте мобілізуємо шофера і експедитора хлібного фургону.... Ці двоє розвозять якихось 5000 кг хліба за зміну (+/-10 000 виробів)... Я звичайно промовчу що 10 000 сімей залишаться голодними Але один місцевий лампасник вважає що цих ДВОХ можна замінити легко... В мене ж інша думка... Їх замінити НЕМОЖЛИВО, а значить мобілізація 10 осіб(5шоферів+5експедиторів) з любого хлібзаводу України - зупинить цей хліб завод.. Далі пояснювати чи й так ясно , що де.більна поведінка хмельницького чи закарпатського воєнкома- може вбити ВСЮ економіку Держави на протязі дуже короткого проміжку часу ПС А от позиція Гетьманцева( відсутність позиції по економічному бронюванню) - це позиція страуса, який виставив голий зад і чекає поки безумна ними скористається.
Якщо, по вашим словам, ТЦК зупиняють всі вантажні авто, то можливо саме водії вантажівок і потрібні в ЗСУ? Ви чомусь зразу їх відправляєте в окопи, хоча і Сибарит недавно писав, що зараз в ЗСУ водіїв дуже не вистачає.
1 Водіїв в ЗСУ не вистарчає 2 Де я когось відправляв в окопи? Особливо якщо побачити що я з піною в роті відстоюю право ЕФЕКТИВНОГО працювати там де він НАЙЕФЕКТИВНІШИЙ 3 В педерації не вистарчало унітазів.. 4 Якщо ми будемо діяти як педераційники (ломати цивільну економіку, не враховуючи що саме завдяки діяльності цієї економіки ми можемо третій рік воювати) - то чим ми будемо відрізнятись від кацапів виломуючих унітази в чужому житлі?
Був у вас пост з натяком про окопи, зараз я його не можу знайти. Якщо в ЗСУ конче необхідні водії вантажівок, де їх брати?
-
BvB
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
|