И в то же время США возвращают посольство в Киев? https://www.pravda.com.ua/news/2022/05/8/7344905/ Я вообще не понимаю, зачем ГУР распространяет эту х...ю Там в основном какие-то пацаны переговариваются со своими девками. Кто-то на парад не хочет идти и т.п.
pesikot у него алиби он из ОПЗЖ а вот где яценюки,луценки,шкиряки,матиосы,гройсманы,героиня надия савченко,тягнибоки...(если вдруг кто-то из них помогает нашей победе приношу извинения заранее)
konstantin kirovograd написав:pesikot у него алиби он из ОПЗЖ а вот где яценюки,луценки,шкиряки,матиосы,гройсманы,героиня надия савченко,тягнибоки...(если вдруг кто-то из них помогает нашей победе приношу извинения заранее)
konstantin kirovograd Шукайте в соцмережах, всі вони там є Відпрацьований матеріал, нікому не цікавий. Юля ще периодично по Харкову бігає, але більш ніде її не чути.
Востаннє редагувалось Starikan в Нед 08 тра, 2022 19:48, всього редагувалось 1 раз.
konstantin kirovograd написав:pesikot у него алиби он из ОПЗЖ а вот где яценюки,луценки,шкиряки,матиосы,гройсманы,героиня надия савченко,тягнибоки...(если вдруг кто-то из них помогает нашей победе приношу извинения заранее)
Юрій Луценко: "Я зараз щасливий, бо у х**овий час перебуваю у правильному місці з правильними людьми" Джерело: https://censor.net/ua/r3338043
Ще кілька тижнів тому дехто в соціальних мережах постив ваше фото з Київщини та знущався з вашого чистого камуфляжного одягу. А тепер ви вже у лавах ЗСУ на Миколаївщині. Я так розумію, ви контрактник?
- 25 лютого мною підписаний контракт на проходження військової служби (у моєму старому званні старшого лейтенанта) на період мобілізації. Я служу в ТРО, номер його, згідно з правилами , не розголошується. Але так, це Миколаївщина.
А щодо тих знущань моя відповідь проста: попри героїзм українського народу та Збройних Сил, кількість падлюк у Фейсбуці, які виконують грошові замовлення по чорному піару, на жаль, не зменшилась.