В оригіналі мій прогноз звучав приблизно так - "Бачу 10-22 число і місяць травень-червень 2022р. закінчення війни/нашу перемогу!"
А, побувавши на передку - я тепер просто викреслюю з прогнозу місяць травень

|
|
![]() Я не думаю що війна так швидко закінчиться, тим більше якщо завтра Путін таки оголосить вже повноцінну війну з загальною мобілізацією та іншими "ніштяками", тому скоріш за все конфлікт буде затяжним і чим далі до осені, а тим більше до зими тим складнішою буде ситуація, що безумовно буде відображатися і на курсу гривні. Вже зараз ми спостерігаємо, що валютні резерви НБУ поволі зменшуються і це при тому що легальний валютний ринок фактично не працює, а кількість емітованої гривні натомість зростає//) Висновки робіть самі... ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну ЛАД
Тю, а славнозвісна зайва хромосома. Чим не "генетичне превосходство руського". Що правда це більше ознака генетичного каліцтва, але для русні згодітца ![]() Взагалі яка різниця, на сьогодні вони це саме мерзотне, що залишилося в цевілізованому світі. Навіщо розбиратися чому? Достатньо факту. ![]() ЛАД
Вам уже ответили на Ваш вброс. обращу внимание еще на один момент. мир жесток. НО цивилизованный мир уже ушел от такой дикости, и по другому взаимодействует друг с другом. это прерогатива стран третьего мира - там это увы, реальность и тут Раша, пользуясь ядерным наследием Союза и потоком нефтебаксов (их заслуги в этом тоже нет), пытается вернуть войну в текущую повестку дня развитых стран. понятно, что все в а.уе. поэтому решение принято - Карфаген должен быть разрушен (в нашем случае Раша) и надеюсь мы это увидим достаточно скоро. а вот потом, сколько и как было убито населения на территории бывшей Раши, - уже не будет так сильно никого волновать. гуманитарку подбрасывать конечно будут ![]() ps вы еще не сказали, что такое большое кол-во жертв в Руанде - сотни тысяч - результат использования такого супероружия, как мачете... ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну І про генетичну/етнічну вищість кацапи часто толочуть, і про винищення інших націй. То ж ознак нацизму в них більше ніж достатньо, і вони з'явилися не цього року, і навіть не в 2014.
І з Руандою і іншими подібними трагедіями не варто й порівнювати, бо непорівнювані масштаби небезпеки - у кацапів величезна армія, купа ресурсів і ядерна зброя. Для безпеки ВСЬОГО СВІТУ, буквально і без перебільшення, рф має бути знищено, якщо не тотально з населенням, то як мінімум, знищена як держава, позбавлена ядерного потенціалу і демілітаризована. Бо то є пошесть планети, виродки, цінності та світогляд яких несумісний з цивилізованим людством. ![]() Все на власні очі ©[
![]() Востаннє редагувалось Успіх в Нед 08 тра, 2022 16:06, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 08 тра, 2022 15:13, всього редагувалось 2 разів.
![]()
Уже идёт полноценная война, начиная с 24.02.2022 Вы вообще с Украины ?
|
|