ви- загубили МИ - ні. ,Тому може краще повправляєтесь в суперечках про смак морозива з подібними до себе пенсіонерами які просрали свою країну і мріють як їх нащадки просруть свою...для того щоб надути щоки і сказати - ми ж казали...
Але вони не враховують що крім таких самих безвольних як вони -їх нащадків Є ще й нащадки тих , хто вирішив ЦЮ Країну витягнути з лайна в яке її кинули переконання ладів і їм подібних
tester7336 написав:сейчас открылось окно для относительно легкого переезда.
Проблема заключається в тому що Труднощі-зміцнюють характер.. Як там в приказці Важкі часи-створюють сильних людей Сильні люди -створюють легкі часи Легкі часи -створюють слабких людей Слабкі люди -створюють важкі часи... Тому більш слабкі покинули нашу Державу ( і це нормально) Але залишились - СИЛЬНІ... а Сильні люди-створюють легкі часи......
как одна клуша доказывала что ее муж не должен идти на войну так как он не служил (в 18 лет) а вот сосед должен идти так как он отслужил 1,5 года а значит умеет. то что у соседа государство забрало 1,5 года в молодости так теперь он оказывается и опять что то должен. а хитропопенко тогда откосил от армии и теперь ничего не должен.
Це практично дослівно слова Флаймана. І ще додавав «вони ж служити йшли щоб потім сіську смоктати працюючи в поліції, СБУ .. от тепер хай захищають мене .. а я ще тоді в отріцалові був, і зараз буду продовжувати».
Це доречі і про слова «влада не така».. Гниль хитрожопа - це завжди гниль, при будь якій владі. Вона завжди живе по принципу глиста: користають тілом, в якому живу. Їм там, розмножуюсь, жирію. Якщо шухер - з першим поносом тікати.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 08 вер, 2024 11:56, всього редагувалось 1 раз.
как одна клуша доказывала что ее муж не должен идти на войну так как он не служил (в 18 лет) а вот сосед должен идти так как он отслужил 1,5 года а значит умеет. то что у соседа государство забрало 1,5 года в молодости так теперь он оказывается и опять что то должен. а хитропопенко тогда откосил от армии и теперь ничего не должен.
Це практично дослівно слова Флаймана. І ще додавав «вони ж служити йшли щоб потім сіську смоктати працюючи в поліції, СБУ .. от тепер хай захищають мене .. а я ще тоді в отріцалові був, і зараз буду продовжувати».
Hotab Можно начать делить на сорта, а вот закончить нельзя. Это как термоядерная реакция. До сортового закона про мобилизацию таких тем вообще не возникало. Совсем. Во вражеском лагере, в рф таких тем в обществе нет. Почему так?
Во вражеском лагере, в рф таких тем в обществе нет. Почему так?
Вже відповідали: бо поки що повно грошей, щоб просто тягнути на війну добровольців. Я думаю ми дочекаємось і у них примусу. Зразу міф ваш оцей розвіється.
Можно начать делить на сорта, а вот закончить нельзя
Так це ще невідомо хто «почав ділити». Коли безсітківочник почав з перших днів казати про «бюджетні сіські» (причому з губами в університетсько-викдвдацькій сісьці невисохлими) , то це він ще не ділив? А коли почав про сітківку розказувати, це ще не відокремлював себе напівфабрикатного недоперекрученого? Отож))
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 08 вер, 2024 12:01, всього редагувалось 1 раз.
sens написав:.......... Людей, які вчиняють міграцію, називають мігрантами. Особи, які переселилися в іншу країну на постійне місце проживання, — емігранти, які переселилися в межах країни на постійне місце проживання — іммігранти.
Последнее - ошибка.
Іммігра́ція (лат. immigro — «вселяюся», «в'їжджаю») — в'їзд громадян інших держав у країну на довгострокове перебування або постійне проживання.
Міграція населення — складний суспільний процес, що впливає на різні сторони соціально-економічного життя людства[3]. Людей, які вчиняють міграцію, називають мігрантами. Особи, які переселилися в іншу країну на постійне місце проживання, — емігранти, які переселилися в межах країни на постійне місце проживання — іммігранти. Різниця між кількістю іммігрантів і емігрантів — міграційне сальдо (чиста міграція) — безпосередньо впливає на кількість населення країни
И что? Ошибка (неточность?) автора. Количество мигрантов (переселенцев, "які переселилися в межах країни") внутри страны никак не влияет на численность населения страны. От того, сколько людей переедет из Харькова в Киев или во Львов численность населения страны не изменится. А вот количество иммигрантов, вьехавших из других стран, это + к населению страны. Удивляет, что вы спорите по такому поводу.
А можна почати маніпулювати і ніколи не закінчити... Чомусь світ пішов в своєму розвитку шляхом ПОДІЛУ на наприклад ПРОФЕСІЇ Потім він (світ) удосконалився і навіть тих хто ВЖЕ був поділений по ПРОФЕСІЙНОМУ рівні - почав ділити на багатих і бідних....
Таким чином Те що у вашій голові це поділ на сорти В інших головах поділ на менш і більш ефективних для кожної з галузей використання...
Тому не треба вкидати в інфопростір лайно яке своїм смородом перебиває всі НОРМАЛЬНІ пропозиції...
ПС краще шукайте варіанти ЕФЕКТИВНОГО розподілу загальної маси мобпридатних, з головним критерієм - ПЕРЕМОГА.
tester7336 написав:мне все эти рассказы про то что он же умеет вот пусть и идет постоянно напоминает как одна клуша доказывала что ее муж не должен идти на войну так как он не служил (в 18 лет) а вот сосед должен идти так как он отслужил 1,5 года а значит умеет. то что у соседа государство забрало 1,5 года в молодости так теперь он оказывается и опять что то должен. а хитропопенко тогда откосил от армии и теперь ничего не должен.
Почекайте, якщо чувак не служив - то 100% його не взяли по здоров'ю - або білобілетник - або знятий з обліку - і тепер умовно проходить 10-20-30-40 років - і він такий хоп - і зцілився і має йти на війну перед умовними розовощокими воєнпенсами?
tester7336 написав:мне все эти рассказы про то что он же умеет вот пусть и идет постоянно напоминает как одна клуша доказывала что ее муж не должен идти на войну так как он не служил (в 18 лет) а вот сосед должен идти так как он отслужил 1,5 года а значит умеет. то что у соседа государство забрало 1,5 года в молодости так теперь он оказывается и опять что то должен. а хитропопенко тогда откосил от армии и теперь ничего не должен.
Почекайте, якщо чувак не служив - то 100% його не взяли по здоров'ю - або білобілетник - або знятий з обліку - і тепер умовно проходить 10-20-30-40 років - і він такий хоп - і зцілився і має йти на війну перед умовними розовощокими воєнпенсами?
откосить можно было по разному. не только то что вы перечислили. у моего соседа мать в больничке работала. так он хвастался что ему не стыдную болезнь сделали что бы откосить. такому даже исцеляться не нужно - он здоровый как бык. или вы не знаете что в военкомат платили что бы откосить? ну или если официально то ВУЗ. у меня даже те кто военку не заканчивал по итогу в армию никто не пошел. от не прикидываетесь дурачком типа этого всего у нас в стране не было. в армию попадала беднота которая не могла оплатить откос.
Востаннє редагувалось tester7336 в Нед 08 вер, 2024 12:12, всього редагувалось 1 раз.
Во вражеском лагере, в рф таких тем в обществе нет. Почему так?
Вже відповідали: бо поки що повно грошей, щоб просто тягнути на війну добровольців. Я думаю ми дочекаємось і у них примусу. Зразу міф ваш оцей розвіється.
Они ж уже это пробовали. ЧМОБИКИ уже все естественно забыли. Поняли ошибочность, свернули. Такая фигня возможна была только в прошлые века и то с большими оговорками. Сейчас это возможно исключительно в шизоидных тираниях с закрытием границ, убийством собственной экономики и колоссальной ненавистью населения к власти аж до разрушения государства.