detroytred написав:Але вчитель співу не хоче на ті плюшки. Чому??? Мабуть цих плюшок замало!!!
я с этим не спорю и вам как военному философу задаю вопрос почему до 1917 учителями были только мужчины, до 1960х годов около 70-80% мужчины, а сейчас учитель мужчина это экзотика (исключение труды и физкультура, туда еще идут). Мабуть цих плюшок замало!!! С плюшками везде беда. У нас слишком много чиновников и пенсов (я не намекаю ни на кого конкретно). Откуда взяться плюшкам?
detroytred написав:Всі, хто генерує свої вимоги до інших, спочатку не віддавши від себе все, це звичайні мудаки...
тогда все тцкашники и тыловые крысы - мудаки.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 08 вер, 2024 11:05, всього редагувалось 3 разів.
Wirująświatła написав:Изначально давным давно я говорил кто получил что то от государства (квартиры, пенсию в 45, высшее образование) должны бытьпервыми в списке тцк.
Підтримую з поправкою, що ці люди з військової сфери (умовні Детройти), а також відсотків 10-15 з поліції і іже з ними структур, тобто всі вони мають належну військову підготовку.
fler ты поддерживаешь абсолютно всё, что обезопасит от призыва твоего 21 сына. Пускай заберут их, а мой останется живой.
мне все эти рассказы про то что он же умеет вот пусть и идет постоянно напоминает как одна клуша доказывала что ее муж не должен идти на войну так как он не служил (в 18 лет) а вот сосед должен идти так как он отслужил 1,5 года а значит умеет. то что у соседа государство забрало 1,5 года в молодости так теперь он оказывается и опять что то должен. а хитропопенко тогда откосил от армии и теперь ничего не должен.
UA написав: fler ты поддерживаешь абсолютно всё, что обезопасит от призыва твоего 21 сына. Пускай заберут их, а мой останется живой.
Саме це я оцій урапатріотці намагаюсь пояснити. Справжній патріот (фанат) -- це отой, хто починає з себе (з своїх близьких, оточення). Всі, хто генерує свої вимоги до інших, спочатку не віддавши від себе все, це звичайні мудаки...
Якщо події підуть так, як прогнозується ..., то цікаво буде подивитись на цих патріотів потім. Що співати будуть.
Муудаки? Дивно. Я завжди вважав таких мерзотними потворами.
В цілому ви праві. Опис підходить. https://medium.com/@ostranatalicook/%D0 ... a79e64feab “Муудак – не образа. Це діагноз, причому невтішний”. Муудак – це людина, в якої замість мозку – твердий каркас з правил, переконань і залізобетонної впевненості в своїй правоті. Муудак – це той, хто ніколи не думає, але завжди все знає.
Wirująświatła написав:я с этим не спорю и вам как философу задаю вопрос почему до 1917 учителями были только мужчины
Чисто для справки: років 120 тому сільський вчитель отримував 600 крон на місяць. Для порівняння: в ті часи кінь коштував 400 крон, гектар землі - 100 крон, селяни працювали на полі за 1,5-2 крони в день...
detroytred написав:Але вчитель співу не хоче на ті плюшки. Чому??? Мабуть цих плюшок замало!!!
я с этим не спорю и вам как военному философу задаю вопрос почему до 1917 учителями были только мужчины, до 1960х годов около 70-80% мужчины, а сейчас учитель мужчина это экзотика (исключение труды и физкультура, туда еще идут). Мабуть цих плюшок замало!!! С плюшками везде беда. У нас слишком много чиновников и пенсов (я не намекаю ни на кого конкретно). Откуда взяться плюшкам?
Зроблю лише припущення: раніше знання майже прямо вбивали)) в голову учням. Тому чоловіки. Навчання було практично примусом.
Не вистачає плюшок на всіх? Да. Але які претензії до всл, якщо бажаючих стати ними не вистачало і не вистачає.
detroytred написав:Але які претензії до всл, якщо бажаючих стати ними не вистачало і не вистачає.
претензии не точное слово, ну пускай. Только тем кто эти плюшки получил.
detroytred написав:Зроблю лише припущення: раніше знання майже прямо вбивали)) в голову учням. Тому чоловіки.
точно. А как запретили физическое воздействие у учителя мужчины не осталось инструментов для обучения. Женщина учитель хотя бы в истерику может впасть или звонить родителям 3р. в неделю. А говорите учителем пения может стать любой всл. Не может)
detroytred написав:Але які претензії до всл, якщо бажаючих стати ними не вистачало і не вистачає.
я намекнул как решили проблему с нехваткой школьных учителей мужского пола.
Wirująświatła написав:я с этим не спорю и вам как философу задаю вопрос почему до 1917 учителями были только мужчины
Чисто для справки: років 120 тому сільський вчитель отримував 600 крон на місяць. Для порівняння: в ті часи кінь коштував 400 крон, гектар землі - 100 крон, селяни працювали на полі за 1,5-2 крони в день...
Найвеличніший обіцяв вчителям зп 4000 доларів США Скільки реально отримують вчителі?
Wirująświatła написав: А говорите учителем пения может стать любой всл. Не может)
Я такого не говорив.
В нас дискусія точилася стосовно піти стати всл, вчителем. Про бажання піти стати ними.
А те, що базу хоч в якій сфері розширюють і це як рішення проблеми, згоден. Прикладів море -- від залучення негрів))) Або відміни кріпацтва. А про жінок і казати нічого. Це здавна.
Все на цьому. В тому числі розширення ринків в А.Сміта.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 08 вер, 2024 11:37, всього редагувалось 1 раз.