Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 99619962996399649965 ... 14752>
Повідомлення Додано: П'ят 20 вер, 2024 14:51

Было бы ошибкой считать эти выборы (в Тюрингии и Саксонии) чисто восточногерманским феноменом, полагает берлинская газета Tagesspiegel. "И в общенациональных опросах АдГ находится на втором месте. Да и ССВ на пути к двузначным рейтингам", - пишет издание. Особые успехи радикальных сил именно на востоке объясняются, например, тем, что ССВ играет на руку ее "мягкая позиция в отношении Владимира Путина. Сюда также относятся те, кто испытывает неопределенный страх и надеется, что Россия будет милосердна, если Путина не злить", пишет Tagesspiegel.
.........
"Язык отнимается", написано в комментарии, при взгляде на то, что почти половина избирателей проголосовали в лице АдГ и ССВ за партии, которые "хотели бы отдать Украину российскому правителю Путину лучше всего сегодня, если не завтра, и которые обещают дешевый газ, внушив избирателям, что шеф в Кремле хороший и надежный поставщик, а не палач", пишет n-tv.

https://www.dw.com/ru/smi-frg-istoriceskaa-pobeda-radikalov-v-germanii/a-70111024
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 20 вер, 2024 14:56

BIGor написав:
  Shaman написав:
  tester7336 написав:відповідь же на поверхні - просто не порушувати закони.
в новому законі достатньо повноважень. було б бажання їх виконувати посадовцям.

відповіді немає. це ми звинувачувати вміємо, а щось робити - це хтось має.

а мобілізація потрібна - бо все більше населення буде в першу чергу залишатися без нічого на нових окупованих територіях...

Цікаво, що всі тутешні апологети мобілізації на 3-й рік війни навіть не подумали мобілізуватись до Успіха/Долярчика...

я ж кажу - чим далі від України, тим більше переймаються...

я так розумію, після втечі, хоч потоп - нехай окуповують...
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 20 вер, 2024 15:01

Shaman написав:
  BIGor написав:
  Shaman написав:відповіді немає. це ми звинувачувати вміємо, а щось робити - це хтось має.

а мобілізація потрібна - бо все більше населення буде в першу чергу залишатися без нічого на нових окупованих територіях...

Цікаво, що всі тутешні апологети мобілізації на 3-й рік війни навіть не подумали мобілізуватись до Успіха/Долярчика...

я ж кажу - чим далі від України, тим більше переймаються...

я так розумію, після втечі, хоч потоп - нехай окуповують...

Хочете загрібати жар чужими руками? Самі чого не йдете? Тільки от честно.
BIGor

Подякував: 1460 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 20 вер, 2024 15:14

Shaman написав:
  _hunter написав:
  M-Audio написав:Здається тут вже була відповідь (не від мене), і я не розумію, чому деякі не хочуть її бачити. Рішення не таке вже й складне. Якщо треба проводити якісь дії, не передбачені законодавством, то спочатку ці дії слід включити до законодавства. Воля президента плюс монобільшість -- і будь-який закон прийнято. Все, немає більше порушення закону. Ну, звісно, що закриття у підвалі до моменту підписання якогось контракту в законі передбачити неможливо, але деякі дії, які зараз викликають звинувачення -- чому ні? І штрафи, і бусіки -- все можна зробити у повній відповідності до закону, але законодавці і влада в цілому не хочуть бути за це відповідальними. Вони хочуть, щоб відповідальними були ТЦК-шники в патрулях, і поліцейські, що за цим спостерігають. Двійний зиск: не тільки верхівка біла і пухнаста, а ще й будь-якому ТЦК-шнику будь-якої миті можна вручити одразу купу підозр, якщо посміє відкрити рота.

пану ЛАДу на эти регулярні питання не менее регулярно дают ответы.
Но он в своих вопросах стесняется суть написать: "так, чтоб зеля не потерял рейтинг в процессе или его с кресла не сковырнули". И вот при таких вводных вопрос ответа действительно не имеет :lol:

не брешіть, що регулярно відповідають - я ж читаю чат. продовжують скиглити про злих тцкшників - чим далі від тцк - тим більше скиглять - дивина :D

значит так читаете :lol: -- вот ровно как в предыдущем сообщении: никто на этом чате :) не говорит, что мобилизация не нужна. Говорят о том, что ее проводят с нарушением Закона.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 20 вер, 2024 15:50

BIGor написав:Цікаво, що всі тутешні апологети мобілізації на 3-й рік війни навіть не подумали мобілізуватись до Успіха/Долярчика...

А самого Успіха/Долярчика Вы к апологетам мобилизации не относите?
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6470 раз.
Подякували: 21617 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: П'ят 20 вер, 2024 15:53

Shaman написав:\не брешіть, що регулярно відповідають - я ж читаю чат. продовжують скиглити про злих тцкшників - чим далі від тцк - тим більше скиглять - дивина :D

Регулярно піднімається тема, і регулярно вказується що є законодавство, яке треба виконувати ВСІМ сторонам. Але чомусь все зводиться до вимог виконання тільки однією стороною.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 вер, 2024 16:00

flyman написав:
  stm написав:Адвокат - это юрист за экзамен на адвокатское свидетельство которого заплатили 100000грн. Всё.

Ви так добре обізнані в розцінках

Це відверта брехня щодо розцінок.
Треба виконати вимоги щодо навчання, практики і здати екзамен. :mrgreen:
Але якщо "лєді" купила, і оголосила прайс, то шо ж це її експіренс. :lol:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 вер, 2024 16:08

stm написав:
  Успіх написав:п.с.
Бачу нам з СТМ треба на вихідних побалакати/поофтопити😁
Так би мовити визначити "ху із ху?"😁

Якщо буду мати час...

В очередь за Бетоном )))))
А по УБД без черги можна? :D :D :D
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 20 вер, 2024 16:09

_Mykola_ написав:
  Shaman написав:\не брешіть, що регулярно відповідають - я ж читаю чат. продовжують скиглити про злих тцкшників - чим далі від тцк - тим більше скиглять - дивина :D

Регулярно піднімається тема, і регулярно вказується що є законодавство, яке треба виконувати ВСІМ сторонам. Але чомусь все зводиться до вимог виконання тільки однією стороною.

Саме так, ВСІ сторони

Я вже розповідав, якось я був зупинений ТЦК, вони одразу(!) показали свої документи, хто вони - ФІО, посади, звідки вони

Далі я вже показував документи
2 хвилини спілкування, вони намагались трішки биканути, були ввічливо послані до діючого законодавства, ввічливо розійшлись

А от якщо когось зупиняють невідомі люди в військовій формі, документи не показують, щось вимагають
То це одразу - лісом, полем, за кораблем

В іншу сторону це теж працює, ТЦК зупинило, всі документи показало, а людина морозиться, документи не показує, то - згідно діючого законодавства

Це так повинно працювати і ніяк інакше
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 20 вер, 2024 16:20

_Mykola_ написав:
  flyman написав:
  stm написав:Адвокат - это юрист за экзамен на адвокатское свидетельство которого заплатили 100000грн. Всё.

Ви так добре обізнані в розцінках

Це відверта брехня щодо розцінок.
Треба виконати вимоги щодо навчання, практики і здати екзамен. :mrgreen:
Але якщо "лєді" купила, і оголосила прайс, то шо ж це її експіренс. :lol:

Николай, я вас опять расстрою это официальный прайс за экзамен на момент когда запретили юристам представлять компании в суде. Вас без денег на него не допускают. Можно и просрать эти деньги :)
Удивлена что среагировали айти для которых достойные экзамены американских платформ за сертификацию специалиста тоже не бесплатны и не гарантируют сертификата даже после оплаты.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 99619962996399649965 ... 14752>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор