Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Sergion написав:Закінчується депозит в грн. Підкажіть: 1) Коли тіло падає на рахунок? В день закінчення депо вранці? 2) Які ліміти на СЕП та п2п в банку в день та на місяць?
Тіло падає на рахунок об 11 годині. На СЕП лімітів нема. Але є комісія. Здається, до 50 000 грн по СЕП на місяць без комісії. Уточніть у банці. По 2p2 не знаю.
Sergion написав:Закінчується депозит в грн. Підкажіть: 1) Коли тіло падає на рахунок? В день закінчення депо вранці? 2) Які ліміти на СЕП та п2п в банку в день та на місяць?
Дякую
В Глобус+ під повернення депо і %% автоматом відкривається Поточний Онлайн. З цього Поточного Онлайн СЕПи ходють нашару і анліммм.... Але, частіше всього, цей Поточний Онлайн може бути заблокованим зразу після розміщення депо. Для розблокування треба було заповнити/надати Анкету, яка не формується при онлайн-відкритті Глобус+
Дякую
В Глобус+ під повернення депо і %% автоматом відкривається Поточний Онлайн. З цього Поточного Онлайн СЕПи ходють нашару і анліммм.... Але, частіше всього, цей Поточний Онлайн може бути заблокованим зразу після розміщення депо. Для розблокування треба було заповнити/надати Анкету, яка не формується при онлайн-відкритті Глобус+
Гарячка твердить що з рахунку не більше 50тис грн і далі комісії - рахунок,картка,віртуальна...
Задолбал уже этот Глобус своими нововведениями. Приложение опять самообновилось, и нарисовалась проблема с этой электронной подписью.
Я ни в зуб ногой, что это за подпись. Как она работает? Что это за ключ в 100 знаков в заявлении на подключение подписи? Этот бесконечный набор надо хранить и помнить, или этот ключ только один раз используется и больше никогда не понадобится?
Вижу, среди нас уже есть перешедшие. Расскажите, что будет дальше после того, как нажать кнопку Согласиться под предлагаемым заявлением на подключение подписи? И как всё будет работать потом? Пишут, что без подтверждения через смс. Вот хочу я, например, депозит пополнить. Выбираю карту, пишу сумму, жму Продолжить. Что дальше будет?
А смс-информирования при этом остаётся?
И главное: у этой подписи есть какие-то подводные камни, возможные негативные последствия от использования? Какие? Эта подпись ни к чему не обязывает? От нее можно потом отказаться?
candidat Без електронного підпису нічого не працює, що я маю на увазі, потрібно було переказати по IBAN, просить погодитися на ел.підпис, хотів переказати через П2П- просить погодитися на ел.підпис, погодився, смс інформування залишається, все по старому, лише не буде просити код-підтвердження на операції, а все буде відбуватися автоматом, заяви залишив, ключ величезний вам не потрібно запам'ятовувати, що сподобалося: стояв клон додатку дружини, кожен раз, коли хочу здійснити операцію, то телефонував її, тепер все по замовчуванню, з мінусів - лиш безпека платежів, але це для мене не мінус, а так все подобається, все відбувається тепер, як в моно.
Как в этом банке получить кредитный лимит? Я открыл карту Глобус Плюс 1 января и попросил 1000 грн лимита, но не дали. Может имеет смысл месяца на 3-4 её оставить и не трогать вообще? А тогда уже либо просить либо сами нальют