|
Банк Глобус |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Пон 08 тра, 2023 17:43
ingtrans написав: mogicanin1986 написав:Тоді не знаю чому так у мене. Головне результат, наскільки я зрозумів, різниці немає чи з чорної карти тягнути чи з білої в плані відсутності комісій зі сторони моно.
Ну якщо чорна у плюсі, то різниці немає.
Кредліміту немає на чорній, не налили, та я і не користуюсь кредитами взагалі. Давно б закрив чорну, але підтримка в моно відповіла що ніззя закрити( Ось може і знадобиться)
-
mogicanin1986
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 тра, 2023 19:59
Ну особо в кредлимите у Глобуса и смысла нет, 3 против 1.5 все таки.
-
Feh14
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 тра, 2023 23:14
mogicanin1986 написав:Цікавий банк однако. Вчора зробив переказ зі своєї картки на картку глобуса. Гроші на картку прийшли, в додатку показує, але... намагався розрахуватися карткою в магазині - операція відхилена, нема коштів( Подзвонив на ГЛ сказав спеціаліст чекати понеділка, в вихідні і в неробочий час перекази не зараховуються( Ось такі кепськи справи. Перший раз з таким зіткнувся. Майте на увазі.
В воскресенье трижды пополнял карту Globus Plus с карт разных банков (3% на продукты + кафе-рестораны - это стоит того, чтобы пользоваться), все проходило мгновенно. И в субботу один раз пополнял. P.S.С Изи не пополнял.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1064 раз.
- Подякували: 4871 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Пон 08 тра, 2023 23:18
Alien написав:Тобто "штовхали" з ізі (а як же інакше - у ізі тільки 1 можливий переказ на місяць безкоштовно з використання чужих сервісів). А Amethyst чітко написав що він "здер по р2р" - тобто потягнув сервісом Глобуса з картки Моно. В цьому і є я думаю принципова різниця чому ви не змогли скористатись власними коштами тоді як Amethyst зміг. Кошти отримані на картку Глобуса за допомогою власного р2р-сервіса (тобто потягнуті або зідрані) з карток інших банків - можна використовувати одразу, а якщо на картку робився переказ ініційований чужими р2р сервісами - лише після проведення операції по рахунку. Ізя в цьому випадку як прямий "донор" - поганий помічник ;(
Гадаю, Ви помиляєтесь. Я вчора: 1) тягнув з Альфи-Сенсу; 2) штовхав з Моно на Глобус; 3) штовхав з Бобра (БВР) на Глобус. Тобто, як бачите,двічі переказував іншими сервісами. Це було в неділю - і все пройшло чудово. Гадаю, проблема крилася або в самому Ізі, або в нещасливому збігу обставин, тобто внутрішньому збої.
-
Искатель
-
-
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Пон 08 тра, 2023 23:22
mogicanin1986 написав:Спробував додати шаблон за 1 гривню, два рази бракує чомусь платіж з моно iPay відхиляє, підтримка написала повторити через деякий час. Звичайно платіж зробив і заніс його в шаблон, а тут по особливому якось.
Моно дуже-дуже не любить систему iPay. Свого часу намучався, поповнюючи Ньюкард в Укрсибі... А в якомусь банку, де треба було саме тягнути з Моно (і по-іншому ніяк) так і не вдалося, тому що Моно принципово не хотів пропускати такий платіж.
-
Искатель
-
-
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Пон 08 тра, 2023 23:24
mogicanin1986 написав:Кредліміту немає на чорній, не налили, та я і не користуюсь кредитами взагалі. Давно б закрив чорну, але підтримка в моно відповіла що ніззя закрити( Ось може і знадобиться)
Старовер? Я думал, таких уже не осталось... Ну, такое.
-
Искатель
-
-
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Вів 09 тра, 2023 10:19
Искатель написав: mogicanin1986 написав:Спробував додати шаблон за 1 гривню, два рази бракує чомусь платіж з моно iPay відхиляє, підтримка написала повторити через деякий час. Звичайно платіж зробив і заніс його в шаблон, а тут по особливому якось.
Моно дуже-дуже не любить систему iPay. Свого часу намучався, поповнюючи Ньюкард в Укрсибі... А в якомусь банку, де треба було саме тягнути з Моно (і по-іншому ніяк) так і не вдалося, тому що Моно принципово не хотів пропускати такий платіж.
Так що цікаво, коли тягнув без шаблона з білої картки моно то в історії операцій вказано iPay.ua а коли з чорної картки стягнув по створеному шаблону, прийшлось чомусь заново код CVV вказати в шаблоні, то в історії операцій вказано Globus plus c2a
-
mogicanin1986
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 тра, 2023 10:33
Искатель написав: mogicanin1986 написав:Кредліміту немає на чорній, не налили, та я і не користуюсь кредитами взагалі. Давно б закрив чорну, але підтримка в моно відповіла що ніззя закрити( Ось може і знадобиться)
Старовер? Я думал, таких уже не осталось... Ну, такое.
Старовер, так старовер, але якось звик жити на свої кошти. Підкажіть будь ласка, наприклад кредліміт в більшості банків можна без комісій покласти на місяць на депозит, а потім повернути на кредитку? В цьому бачу якийсь сенс кредитів, а в іншому : покупка товарів в кредит це не для мене, чи банально на їжу мені хватає слава Богу!
-
mogicanin1986
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 тра, 2023 10:42
mogicanin1986 написав:Підкажіть будь ласка, наприклад кредліміт в більшості банків можна без комісій покласти на місяць на депозит, а потім повернути на кредитку? В цьому бачу якийсь сенс кредитів, а в іншому : покупка товарів в кредит це не для мене, чи банально на їжу мені хватає слава Богу!
Якщо використовувати ліміт для покупок, то фактично так і виходить – свої гроші кладете на депозит, а користуєтесь кредитними.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 тра, 2023 10:56
mogicanin1986 написав:покупка товарів в кредит це не для мене, чи банально на їжу мені хватає слава Богу!
Все ж таки треба розрізняти (товарний) кредит і кредитну картку Ну а що таке грейс ви знаєте? Достатньо просто оплачувати з кредитки в грейсі, а свої гроші акумулювати на депозиті і гасити кредитку в кінці грейсу. Причому гасити не все, а тільки заборгованість минулого періоду. Це звичайний сучасний підхід фінансово грамотної людини, яка пестить свою КІ 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 495 раз.
- Подякували: 1283 раз.
-
-
Профіль
-
-