|
Банк Глобус |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 07 тра, 2023 11:28
mogicanin1986 написав:"Старожилы" банка, подскажите плиз, банк только в мае расщедрился, насыпал 3% кешбека на продукты? С начала этого года сколько % кешбека давал на продукты в среднем?
1% макс було до травня, це перший такий місяць 
-
greenozon
-
-
- Подякував: 563 раз.
- Подякували: 1745 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Нед 07 тра, 2023 12:31
greenozon написав: mogicanin1986 написав:"Старожилы" банка, подскажите плиз, банк только в мае расщедрился, насыпал 3% кешбека на продукты? С начала этого года сколько % кешбека давал на продукты в среднем?
1% макс було до травня, це перший такий місяць 
Дякую.
-
mogicanin1986
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 тра, 2023 14:42
guntherhouse777 написав: cohan написав:тут эти кешбечные карты только онлайн открываются? или в отделении тоже можно?
1.05 был в отд Сказали: только онлайн. Глобус Плюс-это типа, необанк шарика
аналогично! типа необанк, а не шаромыга какая:)
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1871 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 07 тра, 2023 14:56
більше того, тітольни в відділенні не бачуть тих віртуальних рахунків, відкритих в додатку... посилають на ГЛ якщо треба робити якісь дії 
-
greenozon
-
-
- Подякував: 563 раз.
- Подякували: 1745 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Нед 07 тра, 2023 15:47
greenozon написав:більше того, тітольни в відділенні не бачуть тих віртуальних рахунків, відкритих в додатку... посилають на ГЛ якщо треба робити якісь дії 
більше того, є небезпідставна підозра, що ,взагалі, навітьо бидві ГЛ нічого не бачать ні з яких "паралельних" персональних данних нібито спільного клієнта. в глобусплюс - "ЛєвТолстой" в глобус - " ' 'йпростой"
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1871 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 07 тра, 2023 16:43
Цікавий банк однако. Вчора зробив переказ зі своєї картки на картку глобуса. Гроші на картку прийшли, в додатку показує, але... намагався розрахуватися карткою в магазині - операція відхилена, нема коштів( Подзвонив на ГЛ сказав спеціаліст чекати понеділка, в вихідні і в неробочий час перекази не зараховуються( Ось такі кепськи справи. Перший раз з таким зіткнувся. Майте на увазі.
-
mogicanin1986
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 тра, 2023 16:46
mogicanin1986 написав:Цікавий банк однако. Вчора зробив переказ зі своєї картки на картку глобуса. Гроші на картку прийшли, в додатку показує, але... намагався розрахуватися карткою в магазині - операція відхилена, нема коштів( Подзвонив на ГЛ сказав спеціаліст чекати понеділка, в вихідні і в неробочий час перекази не зараховуються( Ось такі кепськи справи. Перший раз з таким зіткнувся. Майте на увазі.
У мене норм, вчора здер по р2р з зареганої Моні і за 2хв. нормально розрахувався у Форі.
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 496 раз.
- Подякували: 1283 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Нед 07 тра, 2023 17:10
Amethyst написав: mogicanin1986 написав:Цікавий банк однако. Вчора зробив переказ зі своєї картки на картку глобуса. Гроші на картку прийшли, в додатку показує, але... намагався розрахуватися карткою в магазині - операція відхилена, нема коштів( Подзвонив на ГЛ сказав спеціаліст чекати понеділка, в вихідні і в неробочий час перекази не зараховуються( Ось такі кепськи справи. Перший раз з таким зіткнувся. Майте на увазі.
У мене норм, вчора здер по р2р з зареганої Моні і за 2хв. нормально розрахувався у Форі.
Я с ізі робив переказ.
-
mogicanin1986
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 тра, 2023 17:22
mogicanin1986 написав: Amethyst написав: mogicanin1986 написав:Цікавий банк однако. Вчора зробив переказ зі своєї картки на картку глобуса. Гроші на картку прийшли, в додатку показує, але... намагався розрахуватися карткою в магазині - операція відхилена, нема коштів( Подзвонив на ГЛ сказав спеціаліст чекати понеділка, в вихідні і в неробочий час перекази не зараховуються( Ось такі кепськи справи. Перший раз з таким зіткнувся. Майте на увазі.
Я с ізі робив переказ.
Тобто "штовхали" з ізі (а як же інакше - у ізі тільки 1 можливий переказ на місяць безкоштовно з використання чужих сервісів). А Amethyst чітко написав що він "здер по р2р" - тобто потягнув сервісом Глобуса з картки Моно. В цьому і є я думаю принципова різниця чому ви не змогли скористатись власними коштами тоді як Amethyst зміг. Кошти отримані на картку Глобуса за допомогою власного р2р-сервіса (тобто потягнуті або зідрані) з карток інших банків - можна використовувати одразу, а якщо на картку робився переказ ініційований чужими р2р сервісами - лише після проведення операції по рахунку. Ізя в цьому випадку як прямий "донор" - поганий помічник ;(
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Нед 07 тра, 2023 17:34
mogicanin1986 написав: Amethyst написав: mogicanin1986 написав:Цікавий банк однако. Вчора зробив переказ зі своєї картки на картку глобуса. Гроші на картку прийшли, в додатку показує, але... намагався розрахуватися карткою в магазині - операція відхилена, нема коштів( Подзвонив на ГЛ сказав спеціаліст чекати понеділка, в вихідні і в неробочий час перекази не зараховуються( Ось такі кепськи справи. Перший раз з таким зіткнувся. Майте на увазі.
Я с ізі робив переказ.
штовХати ?! Ото краще тягнути  Але тоді треба пам'ятати ЦВВ 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 496 раз.
- Подякували: 1283 раз.
-
-
Профіль