Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
svmasha30 написав:Hemi В мене 7 євро за неактивність поцупили. місяць - 1 євро +комісія. З одного боку - сама провтикала, з іншого - під час війни тримаєш кошти у банку, щоб під ракету або щось не попали, а банк хоче, щоб я їх активно витрачала . Або поповнювала рахунок. Пішла, поповнила трішечки. Бо часу нема по банках бігати. Але тимчасово. Бо ані в додатку, ані в боті цієї інфи про списання нема. А до дрібних ціфер не приглядаюсь. Випадково, з цікавості виписку замовила. І оп-па!
Після срачу з підтримкою пройшло 3 години, і вони повернули гроші. Був який глюк в їх системі.
DmitryZP написав:Hemi це перемога! як раз того доляру вистачить на півлітри пива
Це було принципово. Як я писав, ні виписка, ні підтримка не бачили магічного зникнення цього доляра. А поскуби вони сотню таких як я, вже й на ящик пива їм би хватило.
есть возможно лайфхаки как укргазе 1) узнать номер своей карты после переустановки приложения, кроме как ждать несколько дней пока устройство станет "доверенным" 2) как при переводе суммы между картами внутри приложения укргаза указать сумму с копейками