|
|
Потрібна допомога у вигляді теплих речей та приладами обігріву для ЗСУ. 24бригада. Пишіт будьласка на почту sasaraboko21@gmail.com
Доброго дня я дружина чоловіка який сам пішов захищати нашу країну у нас трое діток я невзмозі йому допомогти. Прошу допоможіть будь ласка потрібна будь яка допомога 😩😩😩досі в літній формі
Доброго ранку. Прошу допомоги щоб виїхати з Бердянську до Запоріжжя мені та моїй донці 5 років. Допоможіть будьласка.
Re: Finance.ua: Волонтерские организации, которые сейчас...https://www.ukr.net/news/details/zaporizhzhya/90267241.html можливо щось знайдете Нужна помощь на дрон, для разведки на Харьковском направлении.
Кто может помочь скинуть хоть пару гривен? Документы, доказательства все есть, что это ОФИЦИАЛЬНО ‼️
Доброго дня чоловік моєї сестри запас на навчаннях завтра відїздить на передову потрібна форма та обладнання у них маленький син 8 місяців самі вони невзмозі купити все це. Допоможіть будласка. 0505366214
Доброго дня! Вибачте що звертаюся до Вас, але батьку моїх трьох дітей, терміново потрібна ваша допомога 🙏🙏🙏🙏🙏 Він зараз на злагоджені і до кінця наступного тижня його відправляють на передову! Йому потрібно:
1.Ліхтарик, який світить звичайним і червоним світлом! 2. Три турнікети (тільки хороші) 3. Розгрузка (казав що на шлейках) 4. Ще одні штани ( форма в нього 52 розміру) 5 . Берці 43 розмір 6. Та рюкзак Можливо ще щось потрібно, я не знаю тому як Він їде перший раз.Я інвалід третьої групи після онкології, сама виховую трьох дітей тому таких коштів ми не зберемо . Тому допожіть будь ласка 🙏🙏🙏🇺🇦🇺🇦🇺🇦‼️‼️‼️ Мій телефон+380639708649
потрібно виїхати з Теофіполя Хмельницька область до Селидово Донецькая область, грошей заплатити зовсім не має, прошу допомоги 😞
номер телефону: 0997239709
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||