|
Вартість будівельних матеріалів, ремонт |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 18 кві, 2023 13:13
Faceless написав:Zebra написав:Если разбираться в тонкостях ремонта (сам себе бригадир), самому заносить стройматериалы, не переплачивать за бренды и есть время, то 350 баксов (13 000 грн) за метр это оверпрайс.
Це якщо власний час та здоров'я оцінювати безкоштовно
Значить в тренажерному залі ригаючи штангу чи бігаючи на біговій доріжці здоровья не гробиться, а поносити пару сот кг плитки, клею, шпаклівки так?! Я коли будинок будував, пару сот тон матеріалу перекидав з місця на місце,(думаю може і з 500)По всім параметрам хребет, вже давно в труси мав висипатись. Але тьху, тьху, все більш менш нормально.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 267 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 18 кві, 2023 13:14
Frant написав: Faceless написав:Zebra написав:Если разбираться в тонкостях ремонта (сам себе бригадир), самому заносить стройматериалы, не переплачивать за бренды и есть время, то 350 баксов (13 000 грн) за метр это оверпрайс.
Це якщо власний час та здоров'я оцінювати безкоштовно
Якщо робити ремонт власними руками і силами, то: 1) це треба вміти 2) на більш-меньш пристойний ремонт піде 1,5-2 років. Щоб швидше, треба кидати роботу.
Власними силами пристойний ремонт більшість не зробить, бо для тієї ж штукатурки потрібно знати усю технологію і тонкощі для різних поверхонь, мати набиту руку. Але якщо бути самому собі прорабом, у тих же новобудовах, де багато робиться ремонтів, то не важко знайти мастра-штукатура, одразу дізнатися розцінки і наглядно побачити роботу, домовитися. Зекономити можна навіть на стяжці від забудовника, штроблєніі, пайкє труб, розводкє електрікі і т.д. і т.п.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2519 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 18 кві, 2023 13:43
Bolt написав:Я коли будинок будував, пару сот тон матеріалу перекидав з місця на місце,(думаю може і з 500)
Будинок свинцевий? Чи з осмій-іридиєвого сплаву?
-
Frant
-
-
- Подякував: 1763 раз.
- Подякували: 2577 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 кві, 2023 13:53
Frant написав: Bolt написав:Я коли будинок будував, пару сот тон матеріалу перекидав з місця на місце,(думаю може і з 500)
Будинок свинцевий? Чи з осмій-іридиєвого сплаву?
Шлакоблока тільки 4 тисх23 кг=90 тон, цегли до 10 тис, не говорячи про все інше.І це доводилось по декілька раз перекидувати і піднімати на поверх вручну. Фундамент з двома перекриттями ~50 кубів бетона. Потім ще басік 12 кубів, підпорна стінка і альтанка С 20 кубів. Пи. Си. На будові жодного разу не був кран, бетононасос, маніпулятор 1 раз та і то коли бруківку привіз. Так, що порівняно з ремонтом якоїсь квартири перекидано на три порядки більше матеріалу.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 18 кві, 2023 13:58
Zebra написав:Если разбираться в тонкостях ремонта (сам себе бригадир), самому заносить стройматериалы, не переплачивать за бренды и есть время, то 350 баксов (13 000 грн) за метр это оверпрайс.
рассказываю мой приятель, раньше покупал котлованы 70% готовности продавал на 90% имел свои 2-5куе с объекта и был счастлив. Уже год как ничего не покупают и все его объекты с 90% к его счастью дотянулись до 100%. Решил он значит делать в них ремонты, чтобы хотя-бы в аренду сдать. Всю зиму мне чесал по 350 под ключ с материалами. Позавчера мне позвонил, и озвучил цену, которую я тут сегодня репостнул. 350 без материалов. Если сильно экономить, что то делать самому (как минимум ламинат, работа не грязная) можно вложиться в 400-500 но тогда перспектива аренды 7 тыс в потолке По текущим ценам. (город называть не буду, он тоже читает форум но сам не пишет). (Для особо одарённых не Ирпень.) Zebra с вами никто не спорит, сделаете по 350 расскажите/покажите. Имхо тенденция такая, ремонты вверх, бетон вниз. То есть квартира с ремонтом при прочих равных будет вдвоё дороже. Сам не понимаю почему так. Наверное у застройщика тысячи квартир и хочет / не хочет он должен их продавать. Или идёт на скамейку запасных к Аркаде. А ремонты никто делать не заставляет, поэтому вариантов вложился в бетон, чтобы продать его по цене ремонта скоро не будет. Все кому надо продадут и на этом дураки закончатся.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 18 кві, 2023 18:18, всього редагувалось 3 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2519 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 18 кві, 2023 14:11
vitaliian написав: Zebra написав:Если разбираться в тонкостях ремонта (сам себе бригадир), самому заносить стройматериалы, не переплачивать за бренды и есть время, то 350 баксов (13 000 грн) за метр это оверпрайс.
рассказываю мой приятель, раньше покупал котлованы 70% готовности продавал на 90% имел свои 2-5куе с объекта и был счастлив. Уже год как ничего не покупают и все его объекты с 90% к его счастью дотянулись до 100%. Решил он значит делать в них ремонты, чтобы хотя-бы в аренду сдать. Всю зиму мне чесал по 350 под ключ с материалами. Позавчера мне позвонил, и озвучил цену, которую я тут сегодня репостнул. 350 без материалов. Если сильно экономить, что то делать самому (как минимум ламинат, работа не грязная) можно вложиться в 400-500 но тогда перспектива аренды 7 тыс в потолке По текущим ценам. (город называть не буду, он тоже читает форум но сам не пишет). (Для особо одарённых не Ирпень.) С вами никто не спорит, сделаете по 350 расскажите/покажите. Имхо тенденция такая, ремонты вверх, бетон вниз. То есть квартира с ремонтом при прочих равных будет вдвоё дороже. Сам не понимаю почему так.
350$/м тільки робота без матеріалів?! 😳 В нього там, що швейцарці чи кювейтці ремонт роблять?! Пи. Си В сусіда недавно гіпсокартон крутили 200 грн/м. Наскільки пам'ятаю 10 років тому я платив 70 грн/м.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 18 кві, 2023 14:24
vitaliian Схоже на кавалірку в міжвоєнній (а може і довоєнній WW1) старувці в Битомі.
Мебля і техніка детекдед.
Востаннє редагувалось flyman в Вів 18 кві, 2023 14:25, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2834 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 18 кві, 2023 14:33
flyman написав:vitaliian Схоже на кавалірку в міжвоєнній (а може і довоєнній WW1) старувці в Битомі. Мебля і техніка детекдед.
Шикарно. Дещо постраждала ергономіка (світло в антресолі вимикається внизу, або викручуванням лампочки) але це дрібниці. Сова та слухове вікно вирішують.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 18 кві, 2023 14:38
adeges написав: vitaliian написав: adeges написав:Зрозуміло. Ремонт аля як на фермі. Тоді можна і самому линолеум - різниці не багато буде )
а шо вы за 350уе/м2 хотите, версальский дворец? Отделка в новострое стоит не меньше самого бетона. Если сильно не экономить.
Не треба змішувати "отделку" та "роботи". Це не тотожні речі. Про вартість "бетону" в розрізі ремонту пропоную не згадувати. Тому що вартість бетону визначається місцеположенням та престижністю будівлі, а ремонт - вартістю матеріалів та технічною складністю проекту. 350 за метр робіт по ремонту новострою - це неадекват, на мою думку. Особливо для а-ля ферма стайл.
Для довідки: у Відні базовий новий ремонт (комфорт +) геть без меблів та за необхідним мінімумом розеток. Звісно що ніяких дизайнів і т.п. "бєдненько, но чістєнько", але з дешевим паркетом. Двері - економ. Освітлення - виключно функціональне. Так ось, такий ремонт у порівнянні із квартирою під ремонт легко додає 1300-1500 ойро на метрі до вартості квартири.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1