Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 33713372337333743375 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Сб 13 июн, 2026 20:16

Frant писал(а):
  Bolt писал(а):То нас разом потягнуть.😏

Хіба що з нью-йоркським бігунцем-ухилянтом

Интересно на это посмотреть.
ТЦК отправит спецагента франта, чтобы вывез колю в чемодане с двойным дном и доставил "для уточнения данных".
Но франт миссию саботирует и по кгбшной привычке завалит "клиента" ледорубом.
Сам останется в США, попросит политубежище, потому что его ненавистная украинская власть не устраивает.
Но ЦРУ опознает в нем фсбшного агента и придется франту отстреливаясь метаболами прорываться в раSSийское посольство.
Он уже почти достгнет цели, но споткнется на ступеньках амбассады и напорется на свой-же ледоруб. И так 8 раз подряд.

ЗЫ: Смотрите в мировом прокате!
Многомиллионный блокбастер!
"Ледоруб франта".
Основано на реальных событиях!
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Сб 13 июн, 2026 20:19

rjkz
Без реєстрації і смс
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Вс 14 июн, 2026 05:42

Frant писал(а):його 4 орендних квартири в Києві, які генерують йому дохід, тоді як він спокійно живе і добре заробляє в Америці?

Я тоже завидую, но зачем столько агрессии?
Это непродуктивно.
Сибарит
Форумчанин року

С нами с: 02.09.15
Благодарил (а): 6540 раз.

136
85
39
2
Сообщение Добавлено: Вс 14 июн, 2026 06:10

Сибарит писал(а):
  Frant писал(а):його 4 орендних квартири в Києві, які генерують йому дохід, тоді як він спокійно живе і добре заробляє в Америці?

Я тоже завидую, но зачем столько агрессии?
Это непродуктивно.

Не надо завидовать.
У франта с пятницы тяжелое обострение.
Ему с каждым разом все больше мерещится квартир, которые он защищает.
Прям своей тощей грудью на амброзуры. Прям как павлик матросов.
К понедельнику утра немного придет в себя, к среде почти в человеческое состояние вернется.
А так, да, "Каждую пятницу ..." ну и далее по тексту.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Вс 14 июн, 2026 07:46

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz писал(а):Прям своей тощей грудью на амброзуры. Прям как павлик матросов.

Павликом був Морозов, а Матросов - Олександр.
Ой+

С нами с: 19.04.12
Благодарил (а): 113 раз.

2
6
Сообщение Добавлено: Вс 14 июн, 2026 07:58

Ой+ писал(а):
  rjkz писал(а):Прям своей тощей грудью на амброзуры. Прям как павлик матросов.

Павликом був Морозов, а Матросов - Олександр.

Был анекдот про Павлика Матросова, который закрывал амбразуру грудью своего отца.
Сибарит
Форумчанин року

С нами с: 02.09.15
Благодарил (а): 6540 раз.

136
85
39
2
Сообщение Добавлено: Вс 14 июн, 2026 08:14

Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):Я під час війни 5 раз виїжджав, як супровід дружини в якої 2 група.
З папірців в мене військовий квиток лейтенанта запаса. Коли роки два тому зупиняли-канало. Зараз гребуть всіх підряд. А загребуть, ще гірше ніж рядовому. Бо рядовий сам за себе. А тут дадуть командувати азводом забусярених добровольців, від яких можна чекати що завгодно. Короче іпати будуть і знизу і зверху. Короче краще, я дома пересиджу. .

а якщо в дружини друга група - догляд же можна оформити? чи якраз відстрочка й не оформлена?

Та фіг там.
Є двое повнолітніх дітей.

При чому тут діти?? Це ж не про батьків мова. Відсрочка оформлюється автоматично через резерв плюс десь за 2 хв.

Ви щось не договарюєте. Або чогось не знаєте. Треба лише щоб дружина була у реєстрі громадян з інвалідністю, що майже гарантовпно при отриманні пенсії по інвалідності але не гарантовано при отриманні соцдопомоги по інвалідності. Це питання вирішується через подачі заяви отут https://ek-cbi.msp.gov.ua (кнопка справа зверху) і наполегливих дзвінів або просто візиту дружини у районну службу соцзахисту, який цей запит отримує від того сайту і який вони повинні опрацювати вручну, але вони з цим дуже рідко мають справу, можливо ніколи). І треба щоб у неї і у вас в дії був актовий запис про одруження, і в цьому записі були обидва ідентифікаційних кода. Це все що треба. І далі 2 хв через резерв плюс. Можна не дякувати )
Последний раз редактировалось adeges Вс 14 июн, 2026 08:32, всего редактировалось 1 раз.
adeges

С нами с: 14.03.06
Благодарил (а): 435 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 14 июн, 2026 09:14

Re: Еміграція, заробітчанство

Чи можливо самому утеплити будинок ?
В мене залишились від старих власників будівельні кріплення (лєса)
Є знайомий який зможе допомогти.
Чи варто самому утеплити назовні будинок ?
Чи гра не вартує сил, краще найняти професійну фірму ?
Одну сторону треба утеплити. Бачив в Німеччині як утепляли щось подібним на пінопласт.
Хомякоид

С нами с: 19.09.14
Благодарил (а): 3333 раз.

3
1
Сообщение Добавлено: Вс 14 июн, 2026 09:21

adeges

При чому тут діти??

Теж здивувався. Наче ж живий чоловік - перший хто має піклуватись з т.з. закону.
Мене інший момент зацікавив. Якщо Болт успішно виїжджав з дружиною (як супррвід) не маючи статусу офіційного доглядача, то виходить що дружину Болта по черзі можуть возити (і самі не повертатись) як сам Болт, так і повнолітні діти (якщо чоловіки.. і також не повертатись?) Чи така схема не працює?) Я якось думав що такі лазівки всі закриті, а тут виявляється..
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Вс 14 июн, 2026 09:45

Hotab писал(а):adeges

При чому тут діти??

Теж здивувався. Наче ж живий чоловік - перший хто має піклуватись з т.з. закону.
Мене інший момент зацікавив. Якщо Болт успішно виїжджав з дружиною (як супррвід) не маючи статусу офіційного доглядача, то виходить що дружину Болта по черзі можуть возити (і самі не повертатись) як сам Болт, так і повнолітні діти (якщо чоловіки.. і також не повертатись?) Чи така схема не працює?) Я якось думав що такі лазівки всі закриті, а тут виявляється..

Доглядач це про батьків. Виїзжати з дружиною інвалідом 1-2 і іноді 3ї групи можна без будь яких обмежень. Навіть без відсрочки. Просто без неї до кордону не доїдеш. Раніше, щонайменше у 2024 за свідченнями Болта ще можна було. Дітей хлопців не випустять при дієздатному чоловікові, бо вони не зможуть оформити акт догляду. Дієздатний це будь який крім офіційно визнаного в Україні інваліда

В цілому у 2022-2023 виїхати було порівняно просто. Військово облікові були не потрібні. Ставились більш людяно. Відповідь їду за кордон на КПП сприймалась нормально. Перші закручення гайок почались у січні 2023. Почали трохи щемити шлях. Але ще працювало, якщо особливо були до того виїзди без порушень. До кінця 2023 без особливих проблем можна було виїхати у відрядження
Последний раз редактировалось adeges Вс 14 июн, 2026 10:04, всего редактировалось 2 раз(а).
adeges

С нами с: 14.03.06
Благодарил (а): 435 раз.

#<1 ... 33713372337333743375 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама