Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 10281029103010311032 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 19:25

Gastarbaiter писал(а):
  cherchiltank писал(а):Ну так на авто можна в Києві з лісного до Хрещатика доїхати за 20 хвилин, це ніякий не біля центру і Краків не столиця, біля центру - це щоб пішки моджна було за 20 хвилин дійти, і там однокімнатні від 1000 починаються - якщо без клопів і не в бараках

Ага! Мабуть тому в мене жінка з Русанівки на Ярвал на авто не їздила - не знала куди потім подіти той зекономлений час. :mrgreen:
Взагалі бачу, що у киян дуже розвинутий культ "центру". Що там у тому центрі робити? - біс його зна. У 100500 раз дивитися на Вавель? Підбухнути у ресторані раз на пару тижнів?

Дійсно - саме тому всі хочуть жити на русанівці та Троєщині - там робити багато чого є
Я вас засмучу - не тільки кияни хочуть жити поблизу до центру, в інших країнах житло в центрі і умовній русанівці в ціні може відрізнятися втричі, а в оренді ще більше
cherchiltank

С нами с: 31.05.20
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 19:27

cherchiltank писал(а):Скільки років будинку і скільки км до площі ринок?

Будинок середини 2000-х. До Ринку десь 10 км, мабуть, але для мене це не має жодного значення - набагато частіше треба поїхати у супермаркет, звозити дитину на заняття чи самому чухнути до басейну (мені на Кольній подобається), ніж виникає бажання поштовхатися серед туристів на Ринку.
Gastarbaiter

С нами с: 26.02.18
Благодарил (а): 713 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 19:29

Re: Еміграція, заробітчанство

І да в Кракові в центрі нормальна однокімнатна буде під 1500 євро, двокімнатна під 2000, але десь в сраці - 500 євро норм - і села поруч і гриби та хмиз можна зібрати) на русанівці зараз -300 баксів однокімнатна, 400 баксів двокімнатна - це в нових будинках, в старих все дешевше
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 19:31

Gastarbaiter писал(а):

Будинок середини 2000-х. До Ринку десь 10 км, мабуть, але для мене це не має жодного значення - набагато частіше треба поїхати у супермаркет, звозити дитину на заняття чи самому чухнути до басейну (мені на Кольній подобається), ніж виникає бажання поштовхатися серед туристів на Ринку.

По вашій логіці треба жити біля великих супермаркетів з басейном - думаю в Києві це окружна там і мегамоли і спортлайфи)
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 19:35

Gastarbaiter писал(а):

Мабуть ви взагалі живете за краковом- в умовних польських Броварах - бо 10 км це від метро Святошин до Хрещатика, і при цьому щось розказуєте про дешеву оренду - песець якийсь
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 19:43

cherchiltank писал(а):І да в Кракові в центрі нормальна однокімнатна буде під 1500 євро, двокімнатна під 2000

Усе з вами зрозуміло. І літати можна тільки бізнес-класом, і авто дешевше 50 куе - це корито.
Gastarbaiter

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 19:59

cherchiltank писал(а):По вашій логіці треба жити біля великих супермаркетів з басейном - думаю в Києві це окружна там і мегамоли і спортлайфи)

Я розумію, чому треба було жити в центрі у часи мого дитинства: бо там була гаряча вода цілий день та більш-менш рівні дороги. Усі офіси великих компаній видкривалися у центрі. Там же були зусереджені й усі розваги. Це зрозуміло. Навіщо прагнути жити у центрі, якщо усе це зараз є і на окраїнах - чесно не розумію. Праця з дому, якісь розваги, спортклуби і так розкидані по усьому місту - так чи сяк кудись їхати треба. Великих магазинів у центрі майже немає, з парковкою труднощі, постійно люди вештаються під вікнами або пробка стоїть. Окей, є певні мальовничі затишні куточки з орендою "па 2000 євро", але віддавати значну частину з/п заради "центра" я не готовий.
Gastarbaiter

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 20:41

Gastarbaiter писал(а):

Прикольно. Мені вейз малює до Rynek Glówny 10 км і я думаю, що живу на Борщазі, а для Вас це «біля центру»)))
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 20:49

gonchik74 писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):

Прикольно. Мені вейз малює до Rynek Glówny 10 км і я думаю, що живу на Борщазі, а для Вас це «біля центру»)))

То фігня - мені деякі розказували що Вишневе майже Київ і вони за 20 хвилин у центрі -правда іноді треба півгодини щоб якось з окружної вирулить- але потім 20 хвилин і в центрі)
cherchiltank

Сообщение Добавлено: Пн 31 июл, 2023 21:24

Re: Еміграція, заробітчанство

gonchik74 писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):

Все залежить від масштабу. В умовному Нью-Йорку 20хв на авто ввд центру, це мабуть ще центр.
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
  #<1 ... 10281029103010311032 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама