|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 31 лип, 2023 20:25
Gastarbaiter написав: cherchiltank написав:Ну так на авто можна в Києві з лісного до Хрещатика доїхати за 20 хвилин, це ніякий не біля центру і Краків не столиця, біля центру - це щоб пішки моджна було за 20 хвилин дійти, і там однокімнатні від 1000 починаються - якщо без клопів і не в бараках
Ага! Мабуть тому в мене жінка з Русанівки на Ярвал на авто не їздила - не знала куди потім подіти той зекономлений час. Взагалі бачу, що у киян дуже розвинутий культ "центру". Що там у тому центрі робити? - біс його зна. У 100500 раз дивитися на Вавель? Підбухнути у ресторані раз на пару тижнів?
Дійсно - саме тому всі хочуть жити на русанівці та Троєщині - там робити багато чого є Я вас засмучу - не тільки кияни хочуть жити поблизу до центру, в інших країнах житло в центрі і умовній русанівці в ціні може відрізнятися втричі, а в оренді ще більше
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 лип, 2023 20:27
cherchiltank написав:Скільки років будинку і скільки км до площі ринок?
Будинок середини 2000-х. До Ринку десь 10 км, мабуть, але для мене це не має жодного значення - набагато частіше треба поїхати у супермаркет, звозити дитину на заняття чи самому чухнути до басейну (мені на Кольній подобається), ніж виникає бажання поштовхатися серед туристів на Ринку.
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 702 раз.
- Подякували: 617 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 лип, 2023 20:29
І да в Кракові в центрі нормальна однокімнатна буде під 1500 євро, двокімнатна під 2000, але десь в сраці - 500 євро норм - і села поруч і гриби та хмиз можна зібрати) на русанівці зараз -300 баксів однокімнатна, 400 баксів двокімнатна - це в нових будинках, в старих все дешевше
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 лип, 2023 20:31
Gastarbaiter написав: cherchiltank написав:Скільки років будинку і скільки км до площі ринок?
Будинок середини 2000-х. До Ринку десь 10 км, мабуть, але для мене це не має жодного значення - набагато частіше треба поїхати у супермаркет, звозити дитину на заняття чи самому чухнути до басейну (мені на Кольній подобається), ніж виникає бажання поштовхатися серед туристів на Ринку.
По вашій логіці треба жити біля великих супермаркетів з басейном - думаю в Києві це окружна там і мегамоли і спортлайфи)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 лип, 2023 20:35
Gastarbaiter написав: cherchiltank написав:Скільки років будинку і скільки км до площі ринок?
Мабуть ви взагалі живете за краковом- в умовних польських Броварах - бо 10 км це від метро Святошин до Хрещатика, і при цьому щось розказуєте про дешеву оренду - песець якийсь
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 лип, 2023 20:43
cherchiltank написав:І да в Кракові в центрі нормальна однокімнатна буде під 1500 євро, двокімнатна під 2000
Усе з вами зрозуміло. І літати можна тільки бізнес-класом, і авто дешевше 50 куе - це корито.
-
Gastarbaiter
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 лип, 2023 20:59
cherchiltank написав:По вашій логіці треба жити біля великих супермаркетів з басейном - думаю в Києві це окружна там і мегамоли і спортлайфи)
Я розумію, чому треба було жити в центрі у часи мого дитинства: бо там була гаряча вода цілий день та більш-менш рівні дороги. Усі офіси великих компаній видкривалися у центрі. Там же були зусереджені й усі розваги. Це зрозуміло. Навіщо прагнути жити у центрі, якщо усе це зараз є і на окраїнах - чесно не розумію. Праця з дому, якісь розваги, спортклуби і так розкидані по усьому місту - так чи сяк кудись їхати треба. Великих магазинів у центрі майже немає, з парковкою труднощі, постійно люди вештаються під вікнами або пробка стоїть. Окей, є певні мальовничі затишні куточки з орендою "па 2000 євро", але віддавати значну частину з/п заради "центра" я не готовий.
-
Gastarbaiter
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 лип, 2023 21:41
Прикольно. Мені вейз малює до Rynek Glówny 10 км і я думаю, що живу на Борщазі, а для Вас це «біля центру»)))
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 лип, 2023 21:49
gonchik74 написав: Gastarbaiter написав: cherchiltank написав:Скільки років будинку і скільки км до площі ринок?
Прикольно. Мені вейз малює до Rynek Glówny 10 км і я думаю, що живу на Борщазі, а для Вас це «біля центру»)))
То фігня - мені деякі розказували що Вишневе майже Київ і вони за 20 хвилин у центрі -правда іноді треба півгодини щоб якось з окружної вирулить- але потім 20 хвилин і в центрі)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 лип, 2023 22:24
gonchik74 написав: Gastarbaiter написав: cherchiltank написав:Скільки років будинку і скільки км до площі ринок?
Все залежить від масштабу. В умовному Нью-Йорку 20хв на авто ввд центру, це мабуть ще центр.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-