Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 15841585158615871588 ... 2994>
Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 17:26

Дюрі-бачі написав:
  shapo написав:У нынешних учёных нет не только наблюдений его в течение этих тысяч,но даже сотен лет. Поэтому все заклинания о влиянии деятельности человека на его изменении не более чем спекуляция,а утверждение что он стал теплее на 2 градуса за последние 100 лет гроша ломаного не стоят.

Рекомендую почитати наукові статті про методи визначення клімату, зокрема в межах кількох сотень років по деревам, а за мільйони років - по льоду Гренландії / Антарктиди.
P.S. Земля не плоска і глобальної влади (Масонів, Рептилоїдів) не існує.

Зачем если это уже сделали вы и обладаете неопровержимыми данными о влиянии человека на геологические процессы по деревьям и льдам Гренландии и Антарктиды( кстати какая наибольшая глубина скважины пробурена в этих льдах?).
С удовольствием ознакомлюсь с собранными по этим исследованиям вами выводами о будущем апокалипсисе перегрева земли от деятельности человека.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 17:41

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman написав:А рівень підготовки студентів приблизно однаковий з поправкою на час

Ну ви загнули... Середній рівень і медіана дуже дуже впали, навіть якщо порівнювати з часом мого студентства (між революціями), не кажучи про часи моїх батьків. І падіння пройшло за рахунок "середнього класу". 10% "Ботанів" зараз на високому рівні (на рівні моїх батьків), а далі прірва до 30% тих, хто "ледве витягує на 3" і 60% повних нулів (розподіл суб'єктивний, з мого досвіду)

P.S. Зараз унікальний час, коли можна напряму порівняти знання і навики магістрів віком від 20 до 60 років.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 25 лис, 2023 17:53, всього редагувалось 2 разів.
Дюрі-бачі

Подякував: 893 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 17:56

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:А рівень підготовки студентів приблизно однаковий з поправкою на час

Ну ви загнули... Середній рівень і медіана дуже дуже впали, навіть якщо порівнювати з часом мого студентства (між революціями), не кажучи про часи моїх батьків. І падіння пройшло за рахунок "середнього класу". 10% "Ботанів" зараз на високому рівні (на рівні моїх батьків), а далі прірва до 30% тих, хто "ледве витягує на 3" і 60% повних нулів (розподіл суб'єктивний, з мого досвіду)

а чого ж ви ці 60 відсотків натягуєте, а не відраховуєте? низький рівень випускників - так а що викладачі роблять, а, Дюрі-бачі? капусту рублять? а винна звісно держава.

в мене вибірка не репрезентативна - магістри, але 70% - 80-95 балів, а 30% - 50-70 балів. повних дурнів взагалі не було.
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 25 лис, 2023 18:01, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 786 раз.
Подякували: 1663 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 17:58

Bolt написав:
  Дюрі-бачі написав:

Ну ви загнули...

Просто людина не має з чим порівнювати😏
Пи. Си. Просто бачу, що робиться в ЗОШ, і не думаю що зі вступом до ВУЗу раптом якимось магічним чином все кардинально змінюється. Якщо змінюється, то скоріш в гіршу сторону.

в мене знайомих в ТРЬОХ родинах діти були учасники міжнародних олімпіад з фізики. тому ще дуже багато залежить від батьків. й в тих, хто з батьків займається освітою - 27 ліцей не питання - питання хисту дитини теж є

вибачте, що переходжу на особистості - але якби ви не тягали сигарети контрабасом, а були десь головним конструктором - можливо й дитина по-іншому відносилась би до навчання. а так покажете, де ці тропи - й продовжиться сімейний бізнес ;)
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 25 лис, 2023 18:00, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 17:59

Shaman написав:
  Дюрі-бачі написав:

а чого ж ви ці 60 відсотків натягуєте, а не відраховуєте? низький рівень випускників - так а що викладачі роблять, а, [b]Дюрі-бачі[/b]? капусту рублять? а винна звісно держава.

в мене вибірка не репрезентативна - магістри, але 70% - 80-95 балів, а 30% - 50-70 балів. повних дурнів взагалі не було.

Бал - то поняття суб'єктивне 😏. Щось типа, як гривня 96 року і 2023.😎
Bolt

Подякував: 23 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 18:01

Bolt написав:
  Shaman написав:
  Дюрі-бачі написав:Ну ви загнули... Середній рівень і медіана дуже дуже впали, навіть якщо порівнювати з часом мого студентства (між революціями), не кажучи про часи моїх батьків. І падіння пройшло за рахунок "середнього класу". 10% "Ботанів" зараз на високому рівні (на рівні моїх батьків), а далі прірва до 30% тих, хто "ледве витягує на 3" і 60% повних нулів (розподіл суб'єктивний, з мого досвіду)

а чого ж ви ці 60 відсотків натягуєте, а не відраховуєте? низький рівень випускників - так а що викладачі роблять, а, [b]Дюрі-бачі[/b]? капусту рублять? а винна звісно держава.

по старому 70% 4-5, 30% - 3 :)
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 18:04

Shaman написав:
  Bolt написав:
  Shaman написав:а чого ж ви ці 60 відсотків натягуєте, а не відраховуєте? низький рівень випускників - так а що викладачі роблять, а, [b]Дюрі-бачі[/b]? капусту рублять? а винна звісно держава.

по старому 70% 4-5, 30% - 3 :)

Не не переведення в 5-ти бальну систему мав на увазі.
Bolt

Подякував: 23 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 18:05

Re: Еміграція, заробітчанство

shapo написав:Но если это так хорошо изучено,то почему не вынесено для всеобщего,а не узконаучного обсуждения и не указана роль человеческого фактора в потеплении накладываемого на этот такой детерминированный геологический процесс?

Вы так яростно бросились спорить, что не обратили внимание на абзац про малый ледниковый период, который намекает на естественность процесса потепления :)
Наличие статьи об этом периоде в википедии, на мой взгляд, можно рассматривать как всеобщее донесение информации. Там немного приплетен человеческий фактор, но слишком искусственно.
Большого отклика в широких массах это не находит, поскольку исчезающе малая роль человеческого фактора может нанести болезненный удар по присущей человечеству мании величия. Нам приятнее ощущать себя значимыми, даже если выглядим злодеями :)
  shapo написав:В самом Политбюро ЦК КПСС не было единомыслия по поводу путей развития страны поэтому и происходили иногда странные убийства Ф.Кулакова,Машерова или киргизского первого секретаря ( забыл его фамилию)

Потрясающий пример свободомыслия :)
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6489 раз.
Подякували: 21665 раз.

Профіль

133
82
38
2
Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 18:09

Bolt написав:
  Дюрі-бачі написав:

Ну ви загнули...

Просто людина не має з чим порівнювати😏
Пи. Си. Просто бачу, що робиться в ЗОШ, і не думаю що зі вступом до ВУЗу раптом якимось магічним чином все кардинально змінюється. Якщо змінюється, то скоріш в гіршу сторону.

а що робиться в ЗОШ? що не змушують?

мені сподобався німецький підхід, коли в ньому розібрався. а саме - добре вчишся - гімназія чекає на тебе. не дуже - велкам до реале шуле. зовсім не потрібно - хаупт шуле чекає на тебе. ніхто нікого не змушує. чистити каналізацію чи прибирати вулиці теж комусь треба.

а те що вища освіта деградувала в тому сенсі, що диплом дають будь-якому бовдуру? але багато з тих, хто жаліться свого часу, давали ж хабарі викладачеві? й сучасні викладачі - а чого це ви хабарі берете? а винна держава...
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Суб 25 лис, 2023 18:10

Сибарит написав:
  shapo написав:Но если это так хорошо изучено,то почему не вынесено для всеобщего,а не узконаучного обсуждения и не указана роль человеческого фактора в потеплении накладываемого на этот такой детерминированный геологический процесс?

Вы так яростно бросились спорить, что не обратили внимание на абзац про малый ледниковый период, который намекает на естественность процесса потепления :)
Наличие статьи об этом периоде в википедии, на мой взгляд, можно рассматривать как всеобщее донесение информации. Там немного приплетен человеческий фактор, но слишком искусственно.
Большого отклика в широких массах это не находит, поскольку исчезающе малая роль человеческого фактора может нанести болезненный удар по присущей человечеству мании величия. Нам приятнее ощущать себя значимыми, даже если выглядим злодеями :)
  shapo написав:В самом Политбюро ЦК КПСС не было единомыслия по поводу путей развития страны поэтому и происходили иногда странные убийства Ф.Кулакова,Машерова или киргизского первого секретаря ( забыл его фамилию)

Потрясающий пример свободомыслия :)

Я как раз и писал о том,что антропогенный фактор воздействия на изменения климата это как слону дробина,а не картечь в утку как пытаются доказать недобросовестные учёные по распилу бюджетов совсем не совковых стран.
Внутренние разборки внутри цк кпсс я упомянул не в качестве примера свободомыслия,а в том,чтои там не было единомыслия которое приписывают всем 220 млн гражданам СССР
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

#<1 ... 15841585158615871588 ... 2994>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор