Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 17651766176717681769 ... 3438>
Сообщение Добавлено: Сб 20 янв, 2024 17:32

Re: Еміграція, заробітчанство

BIGor писал(а):Так Ви тут же розказуєте як "факт", що будь-який пересічний купляє 1 квартиру раз в 5-10 років. Так де мої 4 квартири? (це при тому, що я працюю в ІТ). Може досі займатись цією недолугою пропагандою як в Україні все "кучеряво", бо люди які читають тему Еміграція, заробітчанство явно розуміють реальну картину.

В мене знайомі в Україні багато квартир купили без кредитів (є ще окрема категорія, яка потрапила в кредитне рабство з "молодіжними" кредитами і частина залишилась без квартир).
Кілька знайомих влізли в кредитне рабство Чехії, але поступово перебираються на заробітки в Німеччину, щоб швидше звільнитись.
Шеф взагалі в Казахстані осів і будиночок собі збудував (80 м^2, 3 кімнати) на березі озера
В США/Канаді їх варіант кредитного рабства не тягнуть.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 990 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 20 янв, 2024 17:44

Дюрі-бачі писал(а):
  BIGor писал(а):Так Ви тут же розказуєте як "факт", що будь-який пересічний купляє 1 квартиру раз в 5-10 років. Так де мої 4 квартири? (це при тому, що я працюю в ІТ). Може досі займатись цією недолугою пропагандою як в Україні все "кучеряво", бо люди які читають тему Еміграція, заробітчанство явно розуміють реальну картину.

В мене знайомі в Україні багато квартир купили без кредитів (є ще окрема категорія, яка потрапила в кредитне рабство з "молодіжними" кредитами і частина залишилась без квартир).
Кілька знайомих влізли в кредитне рабство Чехії, але поступово перебираються на заробітки в Німеччину, щоб швидше звільнитись.
Шеф взагалі в Казахстані осів і будиночок собі збудував (80 м^2, 3 кімнати) на березі озера
В США/Канаді їх варіант кредитного рабства не тягнуть.

В мене зі знайомих 2-є купили квартири, один студію в Києві з власних доходів (не за 5 років точно), іншому купили батьки які заробили в Англії. Я би не сказав, що це масове явище.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 20 янв, 2024 20:00

Proofy писал(а):
  ЛАД писал(а):
  Proofy писал(а):.........Это много или мало? Айтишнег со средней зп утрированно за год насобирает на хату например в Харькове.

Это всё же, действительно, несколько утрированно.
Это реально, по крайней мере. Все зависит от трат конечно, можно и с 5 куями ничего не иметь:
  Bolt писал(а):дружина так доїть, що він зі своєю 5 куєшної ЗП нещасний тазік за 40 куе в кредит з змушений був брати

Какую зарплату для айтишника Вы считаете средней?
И я не возражал о возможности для айтишника купить квартиру. Просто не за год.
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Сб 20 янв, 2024 20:05

Дюрі-бачі писал(а):.............
В мене знайомі в Україні багато квартир купили без кредитів
..........

Якщо не таємниця, ким вони працюють і який (хоч приблизно) рівень доходів (бажано легальних)?
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Сб 20 янв, 2024 20:13

ЛАД писал(а):Якщо не таємниця, ким вони працюють і який (хоч приблизно) рівень доходів (бажано легальних)?

Переважно ІТ та/або в освіті, хоча один кум на заводі інженер... Дохід 1,5-3k$
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 990 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 20 янв, 2024 20:16

akurt писал(а):Міг би погасити своєю зарплатнею

Ну Ви не перебільшуйте їй богу, пишіть більш реально, а то як понаписуєте, я не вірю що ви не розумієте)

+3 години це суттєво + паливо і дорогий ремонт авто + якщо 300км в день заміна масла кожні 1,5міс(раз на 10к) або якщо лізинг то чи кілометража вистачить, або це взагалі потягами 3 години норм так біганини, на вихлопі ще і в мінус можна вийти)
BeneFuckTor

С нами с: 21.11.19
Благодарил (а): 284 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 20 янв, 2024 20:46

Ну що ж, «студентські кредити» в США - справа не проста.
І три години життя на добу на електричках не кожен зголоситься віддавати…
Життя буває цікавішим…
Последний раз редактировалось akurt Вс 21 янв, 2024 07:43, всего редактировалось 2 раз(а).
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4459 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 20 янв, 2024 21:47

Shaman писал(а):
  Дюрі-бачі писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):Ох, не бачили Ви справжнього Китаю!

Отримував Китайський офер, але відмовився від нього... Вже тут писав, що обмеження свобод нагадували якусь колонію, чи армійську службу.
Я б хотів попрацювати 996, але ща відповідну ЗП (хоча б х2, по відношенню до 855)

якщо уважно подивитися на чому базується китайське диво - гадаю наші б громадяни сказали б - нам таке не треба :D

це важко. до 30-35 років ще можна, а потім здоров'я не вистачить...

колись читав про менеджера на прізвисько seven eleven (ідея так ж як й у бренда) 8)

У меня тут была ситуация пару лет назад, приходилось работать без выходных месяцца 2 и к тому-же допоздна.
Чек был приятный, но выдержать такое на протяжении долгого времени - нуенах.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Сб 20 янв, 2024 23:38

ЛАД писал(а):Какую зарплату для айтишника Вы считаете средней?
И я не возражал о возможности для айтишника купить квартиру. Просто не за год.

около 3х тыс считаю за среднюю. За год 36 тыс, в Харькове за половину, 18 тыс можно взять нормальную квартиру. Все навскидку, можно меньше иметь зп и меньше потратить на еду и одежду.
Proofy

С нами с: 24.10.08
Благодарил (а): 65 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 20 янв, 2024 23:45

Дюрі-бачі писал(а):є ще окрема категорія, яка потрапила в кредитне рабство з "молодіжними" кредитами і частина залишилась без квартир
Как такое может быть, там же ставки были не высокие?
Proofy

С нами с: 24.10.08
Благодарил (а): 65 раз.

#<1 ... 17651766176717681769 ... 3438>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама