Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 19461947194819491950 ... 2915>
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 19:29

Були проблеми певні на кордоні і вони продовжуються , але кордон для легковиків та мікроавтобусів ТЕОРЕТИЧНО відкрито.
В тому смислі теоретично, що - як вірно замітив пан Hotab вище - можна простояти в черзі 12 годин.
А то і більше.

Теоретично можна їхати НЕ через Польщу, але: чи має то сенс, заради того, щоби провезти - і то не факт - 2 банки "Яловичина тушкована", шмат сала та буханець хліба...
Ну я не знаю...
Я би краще по дорозі зупинився біля прохідної ДВРЗ та віддав би те все Франту - нехай хоч раз в житті наївся б в волю...

P.S. Щоби провезти 2 банки "Яловичина тушкована" треба їхати на Мукачеве - Ужгород.
Через перевал по досить напруженій трасі. Та ще в Україні очікується погіршення погоди на цьому тижні...
Перед кордоном купувати словацьку eznamka за 12 євро.
Потім їхати по ненайкращим дорогами - ніякого порівняння з польськими швидкісними (140 км на годину дозволено) через "дружню" Словаччину (через Прешув, Жиліну на чеський Оломоуц), де весь час обмеження швидкості в 50 км на годину...
Та хай Бог милує...

Єдине чого варто - то подивитися на Спішський град здалеку (навряд чи пенсінери-туристи зможуть підніматися в фортецю - там високо та далеко йти) та купити в супермаркеті пляшку "Татранського чаю" ("Tatartea") міцністью 52 градуси.
Але ж Ви самі сказали, що то для пенсіонера, який їде в Європу за єврами - велика витрата - то нашо взагалі то затівати...
Востаннє редагувалось akurt в Вів 12 бер, 2024 19:35, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 19:34

А вообще интересно.
Я, видимо по наивности, считал, что форум нужен для того, чтобы узнать какие-то вещи и/или обсудить какие-то вопросы.
Смотрю, некоторые понимают назначение форума иначе - как место, где можно похвастаться своими успехами (подлинными или мнимыми), показать свою "значимость" и превосходство (зачастую мнимое). Иногда (к сожалению, не очень редко) похамить.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 19:39

ЛАД написав:А вообще интересно.
Я, видимо по наивности, считал, что форум нужен для того, чтобы узнать какие-то вещи и/или обсудить какие-то вопросы.
Смотрю, некоторые понимают назначение форума иначе - как место, где можно похвастаться своими успехами (подлинными или мнимыми), показать свою "значимость" и превосходство (зачастую мнимое). Иногда (к сожалению, не очень редко) похамить.

Ой, Ви знаєте, я такий радий: получаєтся, Ви нарешті (!!!) задумалися, яка власне назва гілки...
А назва проста:
Пробуйте щось писати висловлювати щось саме на цю тему:
Інколи просто можна читати та спробувати собі щось корисне занотувати.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 19:43

ЛАД написав:Вижу некоторое противоречие. Надеялся, что Вы сможете объяснить, а не рассказывать сказки о том, что я не читаю собственные ссылки.

Геть не хтів вас образити. Протиріччя нема: бутерброди для перекусу можна, батони ковбаси - не можна. Полякам не зрозуміти, що декілька батонів ковбаси - то для "попоїсти в дорозі", бо як мінімум, на кожній азс непогано годують. Знайома їздить до чоловіка в Польшу, він там на контракті. Весь час чуємо історії про перевезення сала контрабандою. Я цього не розумію: проїхати сотні кілометрів до кордону, вистояти чергу і через контрабандне сало переїхати всією компанією в кінець черги, вислуховувати різне про себе... ну таке. Це дуже потрібно любити сало
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 19:47

Вице-премьер-министр по вопросам восстановления и министр развития общин, территорий и инфраструктуры Александр Кубраков сообщил, что польские протестующие и полиция препятствуют движению автобусов с пассажирами. По его словам, украинцев задерживают без каких-либо четких объяснений.

После этих сообщений Чрезвычайный и Полномочный Посол Украины в Польше Василий Зварич сказал, что консул Генерального консульства Украины Сергей Царук в Люблине выехал в Дорохуск.
На границе Царук не обнаружил блокировки автобусов. В то же время поляки могли остановить блокирование автобусов на время пребывания консула на границе, а затем возобновить его.

https://24tv.ua/ru/dvizhenie-avtobusov-granice-polshej-est-li-ogranichenija_n2512835

"Государственная пограничная служба Украины не получала информации от польской стороны, что протестующие на территории Польши ограничивают или блокируют движение для автобусов. То, что мы фиксируем в наших пунктах пропуска: автобусы после оформления выезжают в сторону Польши и смежная сторона их принимает, а также то, что автобусы прибывают из Польши в Украину.

Дать полную оценку тому, что происходит на территории Польши, я не могу. Надеюсь, что польские протестующие не блокируют движение для автобусов, но учитывая, что они находятся на автодорогах, ведущих к и от границы, нельзя исключать, что проезд автобусов через эти блокадные места может быть затруднен".

https://www.pravda.com.ua/rus/news/2024/03/11/7445954/

После этих сообщений Чрезвычайный и Полномочный Посол Украины в Польше Василий Зварич сказал, что консул Генерального консульства Украины Сергей Царук в Люблине выехал в Дорохуск.
На границе Царук не обнаружил блокировки автобусов. В то же время поляки могли остановить блокирование автобусов на время пребывания консула на границе, а затем возобновить его.

https://24tv.ua/ru/dvizhenie-avtobusov-granice-polshej-est-li-ogranichenija_n2512835
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 19:56

whois2010 написав:
  ЛАД написав:Вижу некоторое противоречие. Надеялся, что Вы сможете объяснить, а не рассказывать сказки о том, что я не читаю собственные ссылки.

Геть не хтів вас образити. Протиріччя нема: бутерброди для перекусу можна, батони ковбаси - не можна. Полякам не зрозуміти, що декілька батонів ковбаси - то для "попоїсти в дорозі", бо як мінімум, на кожній азс непогано годують. Знайома їздить до чоловіка в Польшу, він там на контракті. Весь час чуємо історії про перевезення сала контрабандою. Я цього не розумію: проїхати сотні кілометрів до кордону, вистояти чергу і через контрабандне сало переїхати всією компанією в кінець черги, вислуховувати різне про себе... ну таке. Це дуже потрібно любити сало

Ну так я и не имел ввиду везти с собой 10 кг сала или колбасы. Но даже количество бутербродов может быть разным (опять же не имею ввиду несколько кг).
И ещё меня удивила фраза в цитате, что разрешено "консервы в металлических или стеклянных банках". Тоже противоречит запрету на мясные продукты.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 20:00

ЛАД написав:
  whois2010 написав:

Ну так я и не имел ввиду везти с собой 10 кг сала или колбасы. Но даже количество бутербродов может быть разным (опять же не имею ввиду несколько кг).
И ещё меня удивила фраза в цитате, что разрешено "консервы в металлических или стеклянных банках". Тоже противоречит запрету на мясные продукты.

Це не боротьба з ввезенням харчів. Це боротьба з антисанітарією та запобігання можливим отруєнням. Консерви термічно оброблені.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 20:02

akurt
Книжный барон Мюнхгаузен был весьма приличным человеком...
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 20:04

whois2010 ,

Я цього не розумію: проїхати сотні кілометрів до кордону, вистояти чергу і через контрабандне сало переїхати всією компанією в кінець черги, вислуховувати різне про себе... ну таке. Це дуже потрібно любити сало

Ситуація буває різною. Я віз 5-7 батогів Фуету. Хоча на майбутнє зрозумів, що в Польщі нема з ними проблеми, продається також всюди, навіть дешевше. Але їхало воно звісно далі, ніж в Польщу: далі трьома літаками в глушину Африки, де кілька місяців їсти однотипну їжу і хочеться себе чимось порадувати інколи.
Проблеми з Фуетом з поляками не було. Може не помітили, хз..
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2470 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Вів 12 бер, 2024 20:11

Hotab написав:whois2010 ,

Я цього не розумію: проїхати сотні кілометрів до кордону, вистояти чергу і через контрабандне сало переїхати всією компанією в кінець черги, вислуховувати різне про себе... ну таке. Це дуже потрібно любити сало

Ситуація буває різною. Я віз 5-7 батогів Фуету. Хоча на майбутнє зрозумів, що в Польщі нема з ними проблеми, продається також всюди, навіть дешевше. Але їхало воно звісно далі, ніж в Польщу: далі трьома літаками в глушину Африки, де кілька місяців їсти однотипну їжу і хочеться себе чимось порадувати інколи.
Проблеми з Фуетом з поляками не було. Може не помітили, хз..

Я как-то возил друзьям сало и чёрный хлеб. Понятно, в относительно небольших количествах - пару буханок и пару кг. Как гостинец, попросили.

gonchik74
Це не боротьба з ввезенням харчів. Це боротьба з антисанітарією та запобігання можливим отруєнням. Консерви термічно оброблені.

Сало, вроде, не скоропортящийся продукт. Как и копчёная колбаса.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 19461947194819491950 ... 2915>
Форум:
+ Додати
    тему