Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 19451946194719481949 ... 3435>
Сообщение Добавлено: Вт 12 мар, 2024 17:54

Пане ЛАД. Я знаю, як живуть пенсіонери. Більше того, я знаю що пенсіонери бувають різні.
Ось не знаю, навіщо Ви пишете про те, чого не знали, не знаєте, не бачили, не чули, не мацали, не пробували, не відчували і що до Вас не мало, не має і не буде мати ніякого відношення.
Спробуйте новинку: читати, думати, робити якісь висновки.
Можливо, корисні.

P.S. А фраза «Z powrotem, pan (pani)!» дуже жорстка.
Ви просто не в курсі.
Последний раз редактировалось akurt Вт 12 мар, 2024 18:00, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4457 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 12 мар, 2024 18:00

ЛАД ,

Но наш пенсионер поступит проще - возьмут с собой шмат сала или палку колбасы и буханку хлеба, на крайний случай пару банок тушёнки

В цьому зараз нема жодного сенсу. В Бедронці (яка є в кожному райцентрі і не тільки), все є і навіть дешевше. І навіть дешева не дуже якісна ковбаса там також є.
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Вт 12 мар, 2024 18:02

Так шо - я не вірю - в плетеній кошолці не будуть лежати дві банки «Яловичина тушкована» з АТБ?
І не тягнути із собою 3 літрову банку огірків?
А хіба можна жити без «буханки хлєба»?
Існує таке життя?
Последний раз редактировалось akurt Вт 12 мар, 2024 18:06, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4457 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 12 мар, 2024 18:05

akurt писал(а):Так шо - я не верю - в клетчатой авоське не будет лежать две банки тушенки из АТБ?
И 3 литровая банка огурцов?

Только если таможня с Польшей будет пройдена не за привычные 12 часов (на которые рассчитана была эта еда), а вдруг за 2)). Но меня со всякими такими огрызко-бутербродами не кошмарили ни разу.
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Вт 12 мар, 2024 18:07

Hotab писал(а):ЛАД ,

Но наш пенсионер поступит проще - возьмут с собой шмат сала или палку колбасы и буханку хлеба, на крайний случай пару банок тушёнки

В цьому зараз нема жодного сенсу. В Бедронці (яка є в кожному райцентрі і не тільки), все є і навіть дешевше. І навіть дешева не дуже якісна ковбаса там також є.

Если так, то хорошо.
Я, правда, не знаю, сейчас в связи с перекрытием границ (по сообщениям уже даже для пассажирских автобусов) не начали ли ездить в обход Польши.
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Вт 12 мар, 2024 18:16

whois2010 писал(а):...........
Польські таможеники ну дуже погано ставляться до їдла у туристів, яке вони везуть в Польшу. Був свідком, як одну тьоту польскі таможеники водили по КПП та показували плакати з малюнками, що не можна везти. Змусили повикидати ковбаси і ще щось. Пропустили. А в наступному пасажирському бусі у іншої тьоті була почата пляшка питного йогурту. Полячка-таможениця психанула і завернула бус у кінець черги

Спасибо за инфу.
Я, правда, пока не собираюсь ехать.
Но вот читаю:
Количество продуктов, которые можно везти в Польшу:
.......Бутерброды и другие продукты для потребления в дороге — без ограничений.

https://vikna.tv/ru/styl-zhyttya/podorozhi/chto-mozhno-perevozit-cherez-graniczu-kolichestvo-pishhi-lekarstv-deneg/ - от 18 февраля 2024.
Из разрешенного только: вода, консервы в металлических или стеклянных банках, 2 пачки сигарет, алкоголь в разрешенных нормах.

https://hvylya.net/news/279056-ot-ovoshchey-do-molochki-ukraincam-napomnili-kakie-produkty-polsha-zapretila-perevozit-cherez-granicu - это более старое - от 11.09.2023.
ЛАД
2

2
2
6
Сообщение Добавлено: Вт 12 мар, 2024 18:18

gonchik74 писал(а):
  whois2010 писал(а):
  ЛАД писал(а):Сколько стоит поесть в Европе, я достаточно хорошо знаю. Но наш пенсионер поступит проще - возьмут с собой шмат сала или палку колбасы и буханку хлеба, на крайний случай пару банок тушёнки и не пойдёт в кафе/ресторан. Конечно, если не хватит, то вместо кафе купит себе этот ваш шницель. Но, думаю, какую-то еду (или деньги на неё) как раз могут беженцам дать и сразу.
И если для Вас 19,99€ это практически бесплатно, то для украинского пенсионера с пенсией 3-5 тыс. грн. 839 грн. (эквивалент 19,99€) это дыра в бюджете. И далеко не каждый (мягко говоря) украинский пенсионер имеет лишние квартиры для сдачи в аренду.

Польські таможеники ну дуже погано ставляться до їдла у туристів, яке вони везуть в Польшу. Був свідком, як одну тьоту польскі таможеники водили по КПП та показували плакати з малюнками, що не можна везти. Змусили повикидати ковбаси і ще щось. Пропустили. А в наступному пасажирському бусі у іншої тьоті була почата пляшка питного йогурту. Полячка-таможениця психанула і завернула бус у кінець черги

Не вірю, просто викинули б. Якщо б знайшли ретельно заховане, то міг би бути штраф. Я тому і кажу батькам таранки брати рівно стільки, скільки не шкода викинути в разі чого)

Не вірите в що саме? Я ж написав, з першого бусу перед нашою автівкою панянку змусили повикидати все їдло. При цьому водили за руку та показували малюнки тим, хто не зміг прочитати правила перетину польського кордону. В наступному за ними бусі всі пасажири це бачили, при цьому знов-таки, в пасажирки знайшли недоїдкі. Бус завернули в кінець черги
whois2010

С нами с: 15.11.17
Благодарил (а): 21 раз.

1
3
Сообщение Добавлено: Вт 12 мар, 2024 18:23

ЛАД писал(а):
  whois2010 писал(а):...........

Спасибо за инфу.
Но вот читаю:

Ви вже не вперше даєте інформацію за посиланням, хоча самі не читаєте її.
За вашим же посиланням:
Запрещено завозить в Польшу мясную и молочную продукцию...

...а це саме ковбаси та питний йогурт, про який я писав
whois2010

С нами с: 15.11.17
Благодарил (а): 21 раз.

1
3
Сообщение Добавлено: Вт 12 мар, 2024 18:24

akurt писал(а):Пане ЛАД. Я знаю, як живуть пенсіонери. Більше того, я знаю що пенсіонери бувають різні.
Ось не знаю, навіщо Ви пишете про те, чого не знали, не знаєте, не бачили, не чули, не мацали, не пробували, не відчували і що до Вас не мало, не має і не буде мати ніякого відношення.
Спробуйте новинку: читати, думати, робити якісь висновки.
Можливо, корисні.

P.S. А фраза «Z powrotem, pan (pani)!» дуже жорстка.
Ви просто не в курсі.

Вы не помните очень старый анекдот: "И всё-то Вы знаете, и всюду-то Вы бывали"?
А вообще, такому заядлому путешественнику не мешало бы поучиться большей толерантности и более приятному стилю общения.
Вы не допускаете мысли, что Вы далеко не энциклопедист и далеко не всё знаете?
ЛАД
2

2
2
6
Сообщение Добавлено: Вт 12 мар, 2024 18:28

whois2010 писал(а):
  ЛАД писал(а):........
Спасибо за инфу.
Но вот читаю:

Ви вже не вперше даєте інформацію за посиланням, хоча самі не читаєте її.
За вашим же посиланням:
Запрещено завозить в Польшу мясную и молочную продукцию...

...а це саме ковбаси та питний йогурт, про який я писав

Я это прочитал.
Но и то, что процитировал тоже.
Вижу некоторое противоречие. Надеялся, что Вы сможете объяснить, а не рассказывать сказки о том, что я не читаю собственные ссылки.
ЛАД
2

2
2
6
  #<1 ... 19451946194719481949 ... 3435>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама