Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Пане ЛАД. Я знаю, як живуть пенсіонери. Більше того, я знаю що пенсіонери бувають різні. Ось не знаю, навіщо Ви пишете про те, чого не знали, не знаєте, не бачили, не чули, не мацали, не пробували, не відчували і що до Вас не мало, не має і не буде мати ніякого відношення. Спробуйте новинку: читати, думати, робити якісь висновки. Можливо, корисні.
P.S. А фраза «Z powrotem, pan (pani)!» дуже жорстка. Ви просто не в курсі.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 12 бер, 2024 19:00, всього редагувалось 1 раз.
Но наш пенсионер поступит проще - возьмут с собой шмат сала или палку колбасы и буханку хлеба, на крайний случай пару банок тушёнки
В цьому зараз нема жодного сенсу. В Бедронці (яка є в кожному райцентрі і не тільки), все є і навіть дешевше. І навіть дешева не дуже якісна ковбаса там також є.
Так шо - я не вірю - в плетеній кошолці не будуть лежати дві банки «Яловичина тушкована» з АТБ? І не тягнути із собою 3 літрову банку огірків? А хіба можна жити без «буханки хлєба»? Існує таке життя?
Востаннє редагувалось akurt в Вів 12 бер, 2024 19:06, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Так шо - я не верю - в клетчатой авоське не будет лежать две банки тушенки из АТБ? И 3 литровая банка огурцов?
Только если таможня с Польшей будет пройдена не за привычные 12 часов (на которые рассчитана была эта еда), а вдруг за 2)). Но меня со всякими такими огрызко-бутербродами не кошмарили ни разу.
Но наш пенсионер поступит проще - возьмут с собой шмат сала или палку колбасы и буханку хлеба, на крайний случай пару банок тушёнки
В цьому зараз нема жодного сенсу. В Бедронці (яка є в кожному райцентрі і не тільки), все є і навіть дешевше. І навіть дешева не дуже якісна ковбаса там також є.
Если так, то хорошо. Я, правда, не знаю, сейчас в связи с перекрытием границ (по сообщениям уже даже для пассажирских автобусов) не начали ли ездить в обход Польши.
whois2010 написав:........... Польські таможеники ну дуже погано ставляться до їдла у туристів, яке вони везуть в Польшу. Був свідком, як одну тьоту польскі таможеники водили по КПП та показували плакати з малюнками, що не можна везти. Змусили повикидати ковбаси і ще щось. Пропустили. А в наступному пасажирському бусі у іншої тьоті була почата пляшка питного йогурту. Полячка-таможениця психанула і завернула бус у кінець черги
Спасибо за инфу. Я, правда, пока не собираюсь ехать. Но вот читаю:
Количество продуктов, которые можно везти в Польшу: .......Бутерброды и другие продукты для потребления в дороге — без ограничений.
ЛАД написав:Сколько стоит поесть в Европе, я достаточно хорошо знаю. Но наш пенсионер поступит проще - возьмут с собой шмат сала или палку колбасы и буханку хлеба, на крайний случай пару банок тушёнки и не пойдёт в кафе/ресторан. Конечно, если не хватит, то вместо кафе купит себе этот ваш шницель. Но, думаю, какую-то еду (или деньги на неё) как раз могут беженцам дать и сразу. И если для Вас 19,99€ это практически бесплатно, то для украинского пенсионера с пенсией 3-5 тыс. грн. 839 грн. (эквивалент 19,99€) это дыра в бюджете. И далеко не каждый (мягко говоря) украинский пенсионер имеет лишние квартиры для сдачи в аренду.
Польські таможеники ну дуже погано ставляться до їдла у туристів, яке вони везуть в Польшу. Був свідком, як одну тьоту польскі таможеники водили по КПП та показували плакати з малюнками, що не можна везти. Змусили повикидати ковбаси і ще щось. Пропустили. А в наступному пасажирському бусі у іншої тьоті була почата пляшка питного йогурту. Полячка-таможениця психанула і завернула бус у кінець черги
Не вірю, просто викинули б. Якщо б знайшли ретельно заховане, то міг би бути штраф. Я тому і кажу батькам таранки брати рівно стільки, скільки не шкода викинути в разі чого)
Не вірите в що саме? Я ж написав, з першого бусу перед нашою автівкою панянку змусили повикидати все їдло. При цьому водили за руку та показували малюнки тим, хто не зміг прочитати правила перетину польського кордону. В наступному за ними бусі всі пасажири це бачили, при цьому знов-таки, в пасажирки знайшли недоїдкі. Бус завернули в кінець черги
whois2010 написав:........... Польські таможеники ну дуже погано ставляться до їдла у туристів, яке вони везуть в Польшу. Був свідком, як одну тьоту польскі таможеники водили по КПП та показували плакати з малюнками, що не можна везти. Змусили повикидати ковбаси і ще щось. Пропустили. А в наступному пасажирському бусі у іншої тьоті була почата пляшка питного йогурту. Полячка-таможениця психанула і завернула бус у кінець черги
Спасибо за инфу. Я, правда, пока не собираюсь ехать. Но вот читаю:
Количество продуктов, которые можно везти в Польшу: .......Бутерброды и другие продукты для потребления в дороге — без ограничений.
Ви вже не вперше даєте інформацію за посиланням, хоча самі не читаєте її. За вашим же посиланням:
Запрещено завозить в Польшу мясную и молочную продукцию...
...а це саме ковбаси та питний йогурт, про який я писав
akurt написав:Пане ЛАД. Я знаю, як живуть пенсіонери. Більше того, я знаю що пенсіонери бувають різні. Ось не знаю, навіщо Ви пишете про те, чого не знали, не знаєте, не бачили, не чули, не мацали, не пробували, не відчували і що до Вас не мало, не має і не буде мати ніякого відношення. Спробуйте новинку: читати, думати, робити якісь висновки. Можливо, корисні.
P.S. А фраза «Z powrotem, pan (pani)!» дуже жорстка. Ви просто не в курсі.
Вы не помните очень старый анекдот: "И всё-то Вы знаете, и всюду-то Вы бывали"? А вообще, такому заядлому путешественнику не мешало бы поучиться большей толерантности и более приятному стилю общения. Вы не допускаете мысли, что Вы далеко не энциклопедист и далеко не всё знаете?
ЛАД написав:........ Спасибо за инфу. Я, правда, пока не собираюсь ехать. Но вот читаю:
Ви вже не вперше даєте інформацію за посиланням, хоча самі не читаєте її. За вашим же посиланням:
Запрещено завозить в Польшу мясную и молочную продукцию...
...а це саме ковбаси та питний йогурт, про який я писав
Я это прочитал. Но и то, что процитировал тоже. Вижу некоторое противоречие. Надеялся, что Вы сможете объяснить, а не рассказывать сказки о том, что я не читаю собственные ссылки.