Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Десь чув фразу: «Господь створив людину, але не створив до неї запасних частин». З цікаво-фінансового: якось зустрів цікаву майже наукову статтю, де розглядалося питання про те, скільки реально в грошах коштує створити людину. Наводилися реальні розцінки, типу того: - створити нирку коштує… - створити печінку коштує… (Одному приятелю пересадили в Німеччині - заплатив 100 000€) - створити суглоб коштує… (Поруч живе наш український моряк - в Анталії замінили за 4000€, в Харкові просили 10 000€) - ну і так далі… І всі розцінки на всі «комплектуючі». Підсумок з точки зору Головного бухгалтера був цікавий: судячи з підсумкової суми в доларах кожна людина є безцінною. Точно не памʼятаю, але там було чи мільйон доларів, чи два..
Тому краще створювати традиційним способом. У племінника нічого не получалося цілих 10 років. Нарешті получилося. Синок. У мого діда було 5 синів. Один досі живий…
Дюрі-бачі написав:Це нагадує як в Франції, коли брали машину в аренду, то дебетні картки не брали, тільки кредитні, яких в Україні ніхто не видає...
Все вірно з уточненнями: - як правило фірми з прокату авто вимагають кредитну ІМЕННУ картку, а не дебетову. Кредитну картку отримати складніше за дебетову за кордоном, до неї більше довіри, бо це гроші банку, а не ваші. Тобто в разі проблем банк буде шукати свої гроші разом з фірмою по прокату. - кредитну картку в Україні видають всі банки, важливо щоби вона була іменна, а не «Універсальна» (без імені). Універсальну не беруть кредитну.
Я користуюся по оренді авто за кордоном кредитною карткою одного банка в США. На «підстраховку» маю кредитну іменну від ПриватБанку.
Дюрі-бачі написав:akurt В кожного свої шляхи... От зараз в палаті в лікарні в Ужгороді лежить пані, яка з дочкою і зятем в Канаді прожила більше року. Зробили їй операцію по видаленню міждискової грижі на хребті. З її коментарів почув дуже дуже багато матів про Канадську медицину, зокрема про скору, яку не дочекались за годину і довелось їхати на таксі, а потім кілька годин чекати в прийомній. І про ставлення страхових компаній, які бачать пенсіонерку з інвалідністю - й слухати нічого не хочуть...
Человек упал на тротуаре, потерял сознание. Прохожие вызвали скрую. Через минуты 2 подъехали пожарные (по встречке)и начали оказывать помощь, еще через пару минут подъехала скорая, сделала необходимые манипуляции и отвезла в госпиталь. Через 3 дня выписали и отвезли на скорой домой. В течении нескольких дней приходила медсестра из рехаба (восстановление), проверять самочувствие. В госпитале проверили все что было можно, было небольшое кровоизливание. Человеку 80+, медикейд. Мой знакомый. Рипорт видел своими глазами. Страховая прислала рипорт. 1700+ за скорую, около 20 куе за пребывание в госпитале. С пациента оплата 0 (ноль). Сантехник на объекте упал с высоты в 2 метра на спину, повредил ногу и спину. Недавно сделали замену дисков. Почему-то через шею. Подозреваю, чтобы не задеть спинной мозг. Знаю медсестру, чью отца вылечили от рака (4 стадия), правда посадили щетовидку, теперь на таблетках. Еще один человек приехал когда-то из Киева. Инвалид по зрению. В Киеве ему был прооперирован один глаз,на котором было минус 11, после операции он вообще ничего не видел. Второй глаз минус 12.
В НЙ был прооперирован, на тот глаз, который что-то еще видел. 20+ лет был без очков. Второй глаз сказали, что можно было бы восстановить, если-бы его не трогали в Киеве, потому что испортили окончательно.
Дюрі-бачі написав:........... Це нагадує як в Франції, коли брали машину в аренду, то дебетні картки не брали, тільки кредитні, яких в Україні ніхто не видає...
Дюрі-бачі написав:........... Це нагадує як в Франції, коли брали машину в аренду, то дебетні картки не брали, тільки кредитні, яких в Україні ніхто не видає...
Мається на увазі класифікація самого пластику, по рейнджу картки. У нас дійсно майже всі банки видають "дебетний" пластик. Що не заважає мати на них кредитній ліміт. Чому - бо для "кредитного" у самих платіжних систем вищі тарифи за операції. Але, неправда що взагалі ніхто не видає, просто треба спеціально шукати
akurt написав:Пане cherchilank - щось ви чим далі в ліс, тим частіше помиляєтеся.
Чоловік племінниці - громадянин Туреччини і в 2023 році вперше отримав закордонний паспорт, до цього просто за турецькою ІD-картою мандрував тільки в Україну: обʼїздив всю, навіть встигнув в Криму побувати до окупації. Ну а там Хортиця чи Хотинська фортеця - то як рідні. Племінниця - звичайна українка, яка правда в Парижах не була. Але в інших країнах Європи та в Єгипті - як багато хто з українців - відпочивала.
Коли когось називаєте циганами, то спочатку подивіться у дзеркало. Спробуйте.
Інші країни Європи і Єгипет - це звучить гордо) Я вже писав що був у більш ніж 60 країнах світу, тож устриці ів)
В мене вже років 15 кредитна карта ПриватБанку з фоткою і лімітом у 200 тисяч - не було жодних проблем у жодних прокатах)
cherchiltank написав:В мене вже років 15 кредитна карта ПриватБанку з фоткою і лімітом у 200 тисяч - не було жодних проблем у жодних прокатах)
Ну ось саме це і важливо: саме кредитна карта та саме іменна (Ім"я та прізвище латиницею - може бути не обов"язково з фото). Все вірно. Перевірити статус карти (дебетова/кредитна), можна тут, якщо ввести перші 6 цифр): https://binlist.net
cherchiltank написав:В мене вже років 15 кредитна карта ПриватБанку з фоткою і лімітом у 200 тисяч - не було жодних проблем у жодних прокатах)
Ну ось саме це і важливо: саме кредитна карта та саме іменна (Ім"я та прізвище латиницею - може бути не обов"язково з фото). Все вірно. Перевірити статус карти (дебетова/кредитна), можна тут, якщо ввести перші 6 цифр): https://binlist.net
Прикольно - кредитна карта - що і треба було довести)