Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
osafly написав:М-да...угораздило их связаться с длб...поженились бы в Украине и горя не знали...Незнание местных законов,реально сыграло "злий жарт"...
В Україні не можна було, бо в сусіда проблеми з військовим обліком. Та і фізично він жив/працював в Чехії. А от навіщо поперлись до Німеччини - мені не відомо
А ну да,конечно...За второй конченый дурдом,я естественно забыл...бо тут у всех,кто мужского пола и не "военный"-сплошь и рядом проблемы.... и пол страны в розыске,с внуками НКВДистов по улицам.Я ж привык по старинке "рассусоливать"....Понятно...Даже сказать нечего....
akurt написав:є люди, які таке НЕ дивляться, а діють. У серпні 2024 року я давав коротку інформацію про бесіду з новеньким для Польщі студентом - поступив на навчання в місті Гланьськ. Поїхав сам - без батьків - один. Підпорою були бабуся та дідусь.
Вчора бабуся з дідусем повідомили, що хлопець вчиться, а щоби вчитися було легше (зауважу: «і приємніше») - то купили в місті Гданьськ вже 2 (дві) квартири. Дві.
Непагана підпора у вигляді 500 кує Як кажуть, пів діла зроблено - народився або в правильній країні, або в правильній сім'ї.
Що до Гданська - геополітично трохи поганий вибір, наведу відстані до росіян/дерунів: Гданськ - 63 км. Варшава - 150 км. Краків - 295 км. Вроцлав - 455 км.
Причому, Гданськ наведено відстань до росіян, інші міста - до драників.
wild2006 написав:Все эти вопросы тупо удалили в двух группах.
Питайте в сhatgpt + валідуйте отримані від нього дані у власних знайомих з тих країв, якщо такі є. Фб-групи - засилля спаму, шахраїв, зависників, злочинців і просто патякал. Користі дуже небагато.
Ну, погоджуюсь, Гданьск - це не Монако - і навіть не Анталія - де я прожив з вересня 2017 до середини серпня 2024 року. Але… Дивіться: переважна кількість учасників форуму впевнена, що жадібні америкоси, які не хочуть виділяти чергові 60 мільярдів доларів на хабарі працівникам відповідних «органів», які переправляють з Хуста в Румунію можновладців та крадіїв з Києва, яким в кишеню вкладали готівкові гроші - більшість учасників а цього форуму впевнена, що не @Недоіних корів@ не буває. Тобто: дурити треба і сусіда, і родича, і випадкового клієнта, і колегу по роботі. Та і учасника цього форуму. (!) Всіх. Так і живуть. Але я не по це - а на тему гілки. Багато учасників українського фінансового форуму впевнені, що ці далекі від розуму америкоси, які не хочуть виділити чергові 60 мільярдів доларів чисто для того, щоби розумні люди (мова не про дописувачів в цій гілці - 2/3 не мають до неї відношення) - їх вивели назад в США - живуть - у наметах та в сараях. Ось свіже фото з США. Отак вони і живуть.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 29 бер, 2025 03:53, всього редагувалось 2 разів.
akurt написав:є люди, які таке НЕ дивляться, а діють. У серпні 2024 року я давав коротку інформацію про бесіду з новеньким для Польщі студентом - поступив на навчання в місті Гланьськ. Поїхав сам - без батьків - один. Підпорою були бабуся та дідусь.
Вчора бабуся з дідусем повідомили, що хлопець вчиться, а щоби вчитися було легше (зауважу: «і приємніше») - то купили в місті Гданьськ вже 2 (дві) квартири. Дві.
Непагана підпора у вигляді 500 кує Як кажуть, пів діла зроблено - народився або в правильній країні, або в правильній сім'ї.
Що до Гданська - геополітично трохи поганий вибір, наведу відстані до росіян/дерунів: Гданськ - 63 км. Варшава - 150 км. Краків - 295 км. Вроцлав - 455 км.
Причому, Гданськ наведено відстань до росіян, інші міста - до драників.
В гданське вроде нельзя покупать недвигу украинцам Моя бабуля дала мне ни..уя. Я взял это ни..уя и поехал бомжевать, в прямом смысле, в Киев.
Ну, судячи з досягнутого, «бомжували» досить непогано та з позитивним результатом.
Можна навіть сказати: з дуже позитивним результатом. Не всім «везе» не тільки на «багатих» бабусь та дідусів, але і взагалі на бабусь та дідусів. Я своїх фактично не бачив та не памʼятаю. Але це стимулює працювати над собою та не боятися труднощів.
Востаннє редагувалось akurt в Суб 29 бер, 2025 03:44, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:так ось, більшість учасників а цього форуму впевнена, що не @Недоіних корів@ не буває. Тобто: дурити треба і сусіда, і родича, і випадкового клієнта, і колегу по роботі. Та і учасника цього форуму. (!) Всіх. Так і живуть.
У Вас якесь дуже викривлене сприйняття світу. Обманювати родичів - це великий гріх, випадкових людей - менший, але гріх. Обманювати державу - це святе.
Бетон написав:В гданське вроде нельзя покупать недвигу украинцам Моя бабуля дала мне ни..уя. Я взял это ни..уя и поехал бомжевать, в прямом смысле, в Киев.
Можливо, Ви маєте рацію. Але я точно вам скажу: саме в Гданьську і саме дві квартири. Купили звичайні украінсткі пенсіонери. Чисто для онука-студента. Спробую дізнатися я деталі, але то люди моєї жінки.
osafly написав:Да,точно...помню такую историю от Вас...Так его таки судили?! И сколько ж ему дали,за это "ужасное преступление"?? Так и если жена в Украине уже....За что тогда вообще посадили,если "жертва и потерпевшая" не в Германии
Вже кілька місяців сидить, про умови сидіння, зокрема чим їх там годують, нічого не знаю. Здається на 6 років, із можливістю вийти через 3 "за хорошу поведінку". Заява була залізобетонним доказом. А його "дружина" тепер із свекрухою живе, бо батьки її прогнали. Влітку має атестат отримати зі школи...
Пам"ятаю була колись історія, пригадується що (док.) фільм на реальному фактажі, як пацана німця засадили в басурманську буцегарню за факт сношєнія з неповнолітньою німкенею під час курортного роману в демократичній ердоганії. Якщо не глупий, то за цей час може закінчити який вуз в дойчлянді, або мінімум, фахшулє.
flyman написав:Пам"ятаю була колись історія, пригадується що (док.) фільм на реальному фактажі, як пацана німця засадили в басурманську буцегарню за факт сношєнія з неповнолітньою німкенею під час курортного роману в демократичній ердоганії.
С нашим хлопцем ситуация вообще капец...После его отсидки,вряд ли ему вообще позволят лишние сутки находиться на территории Евросоюза..Щепетильные немцы,наверняка ему еще и ярлык привесят в личное дело как сексуального злочинця и я сомневаюсь,что ему позволят остаться,там и своих настоящих"прожженых извращенцев" хватает...Вот это уже очень неприятная ситуация.Боюсь,парню просто испортили жизнь...Увы,но законы цыганских таборов,или распиз-пофигистов,там не действуют...увы.То что в Украине похожая ситуация в пределах нормы и на кажом шагу-там "преступление"....