Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
stm написав:Как посмотреть. Моя бухгалтер купила квартиру двушку в Киеве в рассрочку. Уже должна была на ремон заходить. Семья, оба работают, один ребенок. Теперь у этой семьи идёт период накопления ресурсов. Вы только думаете брать ли кредит который вырос, что бы платить за % цену сопоставимую с арендой. Rjkz снимает, и понимает что МТА таки для пенсии+медикэар и продержаться 10 лет. А это ещё 2 детей без высшего образования. Вроде все при деле, жизнь течёт своим чередом
1.Я еще не в МТА. Меня все туда агитируют идти. Пока морально не готов. МОгу взять в мортгидж, но возможно обойдусь без него. 2.Я ничего не продавал перед отъездом. 3.Для пенсии и медикер надо отработать 10 лет - от этого никуда не денешься. 4.Насчет высшего образования детей я более менее спокоен. Если глупостей не наделаю - в том числе неудачный мортгидж, то с этим справлюсь. Пока сопоставимые суммы с каледжами CUNY уходят на частную школу однму и на тьюторинг второму. Так что это не страшно. В самом крайнем случае, надеюсь к тому времени (лет 5 еще) война закончится, продам что-нибудь из киевского бетона. В моем случае надо взвешивать каждый шаг, чтобы не начинать с нуля опять. Времени на исправление ошибок может не быть. Но если "сыграть" с первого раза, то все может получиться. Самой большой ошибкой может стать мортгидж, но это в свое время позволило многим стать обеспеченными людьми. Брали по несколько квартир/домов, потом продавали и выплачивали свою этми деньгами. Но сейчас мир на пороге непростых времен. Боюсь то, что нас ждет впереди, мы еще не видели. Для Украины жить в таких условиях не впервой, но это может быть по всему миру. Что- то назревает.
а ким ви працюєте, якщо не секрет?
В Украине такой профессии нет. Связано с недвижимостью, пригодился мой инженерно-строительный опыт и умение делать почти все, связанное со строительством.
rjkz написав:Скажем так, въезжая по турвизе, человек имея эмигрантские намерения, вводит в заблуждение представителей государства на паспортном контроле. ФОрмально он легально въехал в страну и легально попросит ПУ.
Перепрошую, читав ваше повідомлення, але сприйняв його по-іншому. Бо тримав у думці, що в нас зі 144 країнами безвіз. Бачу свою помилку у нечіткому розумінні вашої і формулюванні своєї думки.
Я в своєму повідомленні мав саме їх на увазі - тих, у кого з нами безвіз. США не цікавить абсолютно - ні для роботи, ні для життя)
А в тих безвізових країнах, відповідно, в такому разі все абсолютно легально. Ви легально в'їжджаєте в країну і вже на місці подаєтесь на номада.
rjkz написав:... Я-бы так сказал - для комфортной эмиграции в США легальным образом более чем достаточно 30 куе. Это и квартиру снять и спокойно подыскивать работу. Но если их нет, то билеты плюс на пару месяцев скромной жизни и аренды из расчета 3-4 куе в месяц на все. И сходу искать работу. На первое время любую.
як я розумію, це без дітей?
й це ж не ваш випадок, чи не так? rjkzя рад за вас. але у вас нетипова ситуація. й не треба її поширювати на інших.
головну проблему я бачу, що отримати американську освіту - це час та гроші. без неї якісну офісну роботу не отримаєш. а ви не пробували вчитися та працювати? я пробував - не вийшло. й не знаю жодного, хто так зміг - або навчання, або робота. якщо мета працювати тим, ким вдасться - це не всім до вподоби. в мене немає бажання працювати сантехніком навіть за 80 дол на годину. точніше, за таки гроші працював би, але в мене не вистачить часу на отриманню цієї ліцензії та й бажання немає опановувати скіли сантехніка.
й нагадаю, що до війни - як можна легально потрапити до Штатів? - дуже багато бажаючих
Почему "без детей"? Расходы на детей не большие, если не считать платные внешкольные активити. Дети имеют право на бесплатную медицинскую страховку в любом случае, паблик скулз бесплатные, там еще и кормят (мои кроме пиццы ничего не берут, пицца по пятницам) бесплатно, можно в школе на продленку бесплатную оставаться. У старшего в частной школе 8 долларов в час, но их можно снимать с налогооблагаемой базы. Одежда, игрушки - много не тянут. Разве что старшему ноутбук по случаю купили - так его цена была под 700+ баксов, но на блэк фрайдей за 350 взяли...или даже 250. Проезд в ОТ для них пока бесплатный. Подрастут, начнут на гульки деньги тягать. А, ну на ДР устраивали в развлекательном центре гуляния с друзьями...ну на всех долларов 500-700 за раз улетало. Но это 2 раза в год в первые годы без этого обходились. А что у меня за "нетипова ситуація"? У кого-то лучше у кого-то хуже. У меня Инглиш пока, по моему мнению, не фонтан, а у кого-то он свободный. А у кого-то нет совсем. Кто-то приехал по рабочей визе и его уже ждала работа, а я ехал в никуда. В США легально эмигрировать непросто - это факт, но все пути описаны в Интернете, много блогеров на Ютьюбе, есть форумы. Каждому свое. Сейчас Ю4Ю может свершить чью-то недостижимую ранее мечту. То, на что у меня ушли годы кто-то может получить на блюдечке с голубой каемочкой сходу.
Тексти від rjkz варто якщо і не оформити у вигляді книжки, то принаймні уважно читати.
Я м'яко умовляю сина приятеля написати книжку "Мій шлях в США" - поки що не хоче, а варто було б однозначно. Майже повторив шлях rjkz. Воно не для всіх, і не у всіх получається/получиться, але є і таке. Про згадану ним програму U2U - рекомендую дивитися свіжі репортажі від Віталія Мірошніченко. Не все медом намазано, не все просто - але получається. https://www.youtube.com/watch?v=EcckkrYUWAA&t=7s
rjkz написав:... 700 за раз улетало. Но это 2 раза в год в первые годы без этого обходились. А что у меня за "нетипова ситуація"? У кого-то лучше у кого-то хуже. У меня Инглиш пока, по моему мнению, не фонтан, а у кого-то он свободный. А у кого-то нет совсем. Кто-то приехал по рабочей визе и его уже ждала работа, а я ехал в никуда. В США легально эмигрировать непросто - это факт, но все пути описаны в Интернете, много блогеров на Ютьюбе, есть форумы. Каждому свое. Сейчас Ю4Ю может свершить чью-то недостижимую ранее мечту. То, на что у меня ушли годы кто-то может получить на блюдечке с голубой каемочкой сходу.
ви їхали з певним рівнем грошей, й чималим. я не рахую ваші гроші, радий що вони у вас є, але це дуже сильно впливає на ситуацію.
тому ви й зараз оплачуєте гроші за навчання дітей, й коледж теж в думках тримаєте, й про мортідж думаєте. для більшості іммігрантів, які приїхали кілька років тому коледж для дітей - це лише мрія. знову ж таки - ваш досвід дозволив відразу знайти роботу - радий за вас.
питання в тому, що коли вам кажуть, що декому нема вже сенсу емігрувати, ви все одно ведете одну лінію - потрібно всім. в кожного свій шлях. комусь треба й намагатися відбудовувати країну після війни
знову ж нагадаю - U2U чи Ю4Ю - для чоловіків виїзд з України закритий. коли його відкриють, всі ці програми звернуть. чи ви знову скажете - у кожного свій шлях, дивиться в інтернеті не тільки, як попасти в США, але й як виїхати з України?
Можете за турецького вуйка не переживати: він давно живе в Туреччині і в США буває щорічно «не просто так». Є «бажаючі», або немає «бажаючих», його і раніше НІЯК не турбувало, і зараз НІЯК не турбує. Більшість турбують дві речі: - купити щось в понеділок за 5 гривень - продати в п’ятницю не менше ніж за 50 000$. - отримати «магічну таблетку багатого життя, не встаючи з канапи». Ні першого, ні другого турецький вуйко нікому не обіцяв і не обіцяє. А ось вчитися на досвіді інших - завжди корисно. Але тут є перепона: слово «вчитися». Це щось з розділу неможливого. Це дієслово. Відповідає на питання «Що робити?» І тут сама велика проблема: «робити». Легше писати будь-яку дурню.
Shaman написав:питання в тому, що коли вам кажуть, що декому нема вже сенсу емігрувати, ви все одно ведете одну лінію - потрібно всім. в кожного свій шлях.
Cенс емігрувати є завжди. Ну хіба що Ви в Україні сидите на потоках (хоча багато наших чиновників ухитряються менеджити свою нерухомість і бізнеса з закордону).
Shaman написав:комусь треба й намагатися відбудовувати країну після війни
В чому буде полягати Ваша участь в відбудованні країни після війни? Кожного. Багато чую про це, але конкретних дій і планів ніхто не озвучує. Одні "бла-бла-відбудова-бла-бла" Поїдете каменщиком в Донецьку область на 3-5 років за 6400 грн міс? Покажіть дійсно хороший приклад іншим!
Shaman написав:для чоловіків виїзд з України закритий. коли його відкриють, всі ці програми звернуть. чи ви знову скажете - у кожного свій шлях, дивиться в інтернеті не тільки, як попасти в США, але й як виїхати з України?
Відкрию Вам одну тайну - виїзд не закритий для певного прошарку чоловіків - чиновники, бізнесмени, блатні, судді ітд. Вони користуються законом який як дишло, то чому пересічні не можуть так само? Шукайте можливості.
Востаннє редагувалось BIGor в Нед 09 кві, 2023 15:10, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:питання в тому, що коли вам кажуть, що декому нема вже сенсу емігрувати, ви все одно ведете одну лінію - потрібно всім. в кожного свій шлях.
Cенс емігрувати є завжди. Ну хіба що Ви в Україні сидите на потоках (хоча багато наших чиновників ухитряються менеджити свою нерухомість і бізнеса з закордону).
Shaman написав:комусь треба й намагатися відбудовувати країну після війни
В чому буде полягати Ваша участь в відбудованні країни після війни? Кожного. Багато чую про це, але конкретних дій і планів ніхто не озвучує. Одні "бла-бла-відбудова-бла-бла" Поїдете каменщиком в Донецьку область на 3-5 років за 6400 грн міс? Покажіть дійсно хороший приклад іншим!
Shaman написав:для чоловіків виїзд з України закритий. коли його відкриють, всі ці програми звернуть. чи ви знову скажете - у кожного свій шлях, дивиться в інтернеті не тільки, як попасти в США, але й як виїхати з України?
Відкрию Вам одну тайну - виїзд не закритий для певного прошарку чоловіків - чиновники, бізнесмени, блатні, судді ітд. Вони користуються законом який як дишло, то чому пересічні не можуть так само? Шукайте можливості.
ви поки що новоспечений емігрант, тому багато оптимізму - пробуйте, радий за вас. але майте на увазі, чим більше ви будете розповідати, як все у вас добре, тим більше сумнівів в цьому буде виникати
ви молодші від мене, дітей немає, в Україні кар'єру не побудували - чом би й ні. але тоді без жартів, може подивитися більш розвинені країни - там перспектив більше.
а от це на мене така собі шизофренія - брати хабарі погано, а от давати - це добре. це ж дві сторони однієї медалі. то таке