Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 549550551552553 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Сб 08 апр, 2023 17:32

stm писал(а):
  BIGor писал(а):Іпотека рабство, то по Вашему краще бути безхатченком?

Ипотека - это риск. У кого риск менеджмент работает, всё ок. А у кого-то на уровне кассира АТБ с айфоном, тем, скажу мягко сложнее.

В моем случае риски надо сводить к нулю, потому как ставка не на владение недвигой в США.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Сб 08 апр, 2023 17:35

Shaman писал(а):
  rjkz писал(а):
  stm писал(а):Как посмотреть. Моя бухгалтер купила квартиру двушку в Киеве в рассрочку. Уже должна была на ремон заходить. Семья, оба работают, один ребенок. Теперь у этой семьи идёт период накопления ресурсов. Вы только думаете брать ли кредит который вырос, что бы платить за % цену сопоставимую с арендой.
Rjkz снимает, и понимает что МТА таки для пенсии+медикэар и продержаться 10 лет. А это ещё 2 детей без высшего образования.
Вроде все при деле, жизнь течёт своим чередом :)

1.Я еще не в МТА. Меня все туда агитируют идти. Пока морально не готов.
МОгу взять в мортгидж, но возможно обойдусь без него.
2.Я ничего не продавал перед отъездом.
3.Для пенсии и медикер надо отработать 10 лет - от этого никуда не денешься.
4.Насчет высшего образования детей я более менее спокоен. Если глупостей не наделаю - в том числе неудачный мортгидж, то с этим справлюсь. Пока сопоставимые суммы с каледжами CUNY уходят на частную школу однму и на тьюторинг второму. Так что это не страшно.
В самом крайнем случае, надеюсь к тому времени (лет 5 еще) война закончится, продам что-нибудь из киевского бетона.
В моем случае надо взвешивать каждый шаг, чтобы не начинать с нуля опять. Времени на исправление ошибок может не быть. Но если "сыграть" с первого раза, то все может получиться. Самой большой ошибкой может стать мортгидж, но это в свое время позволило многим стать обеспеченными людьми. Брали по несколько квартир/домов, потом продавали и выплачивали свою этми деньгами. Но сейчас мир на пороге непростых времен. Боюсь то, что нас ждет впереди, мы еще не видели.
Для Украины жить в таких условиях не впервой, но это может быть по всему миру.
Что- то назревает.

а ким ви працюєте, якщо не секрет?

В Украине такой профессии нет.
Связано с недвижимостью, пригодился мой инженерно-строительный опыт и умение делать почти все, связанное со строительством.
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Сб 08 апр, 2023 17:44

rjkz писал(а):Скажем так, въезжая по турвизе, человек имея эмигрантские намерения, вводит в заблуждение представителей государства на паспортном контроле.
ФОрмально он легально въехал в страну и легально попросит ПУ.

Перепрошую, читав ваше повідомлення, але сприйняв його по-іншому. Бо тримав у думці, що в нас зі 144 країнами безвіз. Бачу свою помилку у нечіткому розумінні вашої і формулюванні своєї думки.

Я в своєму повідомленні мав саме їх на увазі - тих, у кого з нами безвіз. США не цікавить абсолютно - ні для роботи, ні для життя)

А в тих безвізових країнах, відповідно, в такому разі все абсолютно легально. Ви легально в'їжджаєте в країну і вже на місці подаєтесь на номада.
042013

Заблокирован
С нами с: 22.07.18
Благодарил (а): 644 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 08 апр, 2023 19:32

Re: Еміграція, заробітчанство

BIGor писал(а):Не розумію, що Ви хочете довести. Фактів про масові неплатежі у Вас немає. Просто хочете поспорити задля розваги?

Заяву щодо їх відсутності зробили ви а не я, а тепер ви шлангом прикидаєтеся на питання - звідки власне був такий висновок?
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Сб 08 апр, 2023 23:00

Shaman писал(а):
  rjkz писал(а):...
Я-бы так сказал - для комфортной эмиграции в США легальным образом более чем достаточно 30 куе. Это и квартиру снять и спокойно подыскивать работу.
Но если их нет, то билеты плюс на пару месяцев скромной жизни и аренды из расчета 3-4 куе в месяц на все. И сходу искать работу. На первое время любую.

як я розумію, це без дітей?

й це ж не ваш випадок, чи не так? rjkzя рад за вас. але у вас нетипова ситуація. й не треба її поширювати на інших.

головну проблему я бачу, що отримати американську освіту - це час та гроші. без неї якісну офісну роботу не отримаєш. а ви не пробували вчитися та працювати? я пробував - не вийшло. й не знаю жодного, хто так зміг - або навчання, або робота. якщо мета працювати тим, ким вдасться - це не всім до вподоби. в мене немає бажання працювати сантехніком навіть за 80 дол на годину. точніше, за таки гроші працював би, але в мене не вистачить часу на отриманню цієї ліцензії та й бажання немає опановувати скіли сантехніка. :D

й нагадаю, що до війни - як можна легально потрапити до Штатів? - дуже багато бажаючих

Почему "без детей"?
Расходы на детей не большие, если не считать платные внешкольные активити.
Дети имеют право на бесплатную медицинскую страховку в любом случае, паблик скулз бесплатные, там еще и кормят (мои кроме пиццы ничего не берут, пицца по пятницам) бесплатно, можно в школе на продленку бесплатную оставаться. У старшего в частной школе 8 долларов в час, но их можно снимать с налогооблагаемой базы.
Одежда, игрушки - много не тянут. Разве что старшему ноутбук по случаю купили - так его цена была под 700+ баксов, но на блэк фрайдей за 350 взяли...или даже 250.
Проезд в ОТ для них пока бесплатный. Подрастут, начнут на гульки деньги тягать.
А, ну на ДР устраивали в развлекательном центре гуляния с друзьями...ну на всех долларов 500-700 за раз улетало. Но это 2 раза в год в первые годы без этого обходились.
А что у меня за "нетипова ситуація"?
У кого-то лучше у кого-то хуже.
У меня Инглиш пока, по моему мнению, не фонтан, а у кого-то он свободный.
А у кого-то нет совсем.
Кто-то приехал по рабочей визе и его уже ждала работа, а я ехал в никуда.
В США легально эмигрировать непросто - это факт, но все пути описаны в Интернете, много блогеров на Ютьюбе, есть форумы. Каждому свое.
Сейчас Ю4Ю может свершить чью-то недостижимую ранее мечту. То, на что у меня ушли годы кто-то может получить на блюдечке с голубой каемочкой сходу.
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Вс 09 апр, 2023 07:22

Тексти від rjkz варто якщо і не оформити у вигляді книжки, то принаймні уважно читати.

Я м'яко умовляю сина приятеля написати книжку "Мій шлях в США" - поки що не хоче, а варто було б однозначно.
Майже повторив шлях rjkz.
Воно не для всіх, і не у всіх получається/получиться, але є і таке.
Про згадану ним програму U2U - рекомендую дивитися свіжі репортажі від Віталія Мірошніченко.
Не все медом намазано, не все просто - але получається.
https://www.youtube.com/watch?v=EcckkrYUWAA&t=7s
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 09 апр, 2023 10:07

rjkz писал(а):...
700 за раз улетало. Но это 2 раза в год в первые годы без этого обходились.
А что у меня за "нетипова ситуація"?
У кого-то лучше у кого-то хуже.
У меня Инглиш пока, по моему мнению, не фонтан, а у кого-то он свободный.
А у кого-то нет совсем.
Кто-то приехал по рабочей визе и его уже ждала работа, а я ехал в никуда.
В США легально эмигрировать непросто - это факт, но все пути описаны в Интернете, много блогеров на Ютьюбе, есть форумы. Каждому свое.
Сейчас Ю4Ю может свершить чью-то недостижимую ранее мечту. То, на что у меня ушли годы кто-то может получить на блюдечке с голубой каемочкой сходу.

ви їхали з певним рівнем грошей, й чималим. я не рахую ваші гроші, радий що вони у вас є, але це дуже сильно впливає на ситуацію.

тому ви й зараз оплачуєте гроші за навчання дітей, й коледж теж в думках тримаєте, й про мортідж думаєте. для більшості іммігрантів, які приїхали кілька років тому коледж для дітей - це лише мрія. знову ж таки - ваш досвід дозволив відразу знайти роботу - радий за вас.

питання в тому, що коли вам кажуть, що декому нема вже сенсу емігрувати, ви все одно ведете одну лінію - потрібно всім. в кожного свій шлях. комусь треба й намагатися відбудовувати країну після війни ;)

знову ж нагадаю - U2U чи Ю4Ю - для чоловіків виїзд з України закритий. коли його відкриють, всі ці програми звернуть. чи ви знову скажете - у кожного свій шлях, дивиться в інтернеті не тільки, як попасти в США, але й як виїхати з України? :lol:
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 09 апр, 2023 13:26

Можете за турецького вуйка не переживати: він давно живе в Туреччині і в США буває щорічно «не просто так».
Є «бажаючі», або немає «бажаючих», його і раніше НІЯК не турбувало, і зараз НІЯК не турбує.
Більшість турбують дві речі:
- купити щось в понеділок за 5 гривень - продати в п’ятницю не менше ніж за 50 000$.
- отримати «магічну таблетку багатого життя, не встаючи з канапи».
Ні першого, ні другого турецький вуйко нікому не обіцяв і не обіцяє. А ось вчитися на досвіді інших - завжди корисно.
Але тут є перепона: слово «вчитися». Це щось з розділу неможливого. Це дієслово. Відповідає на питання «Що робити?»
І тут сама велика проблема: «робити».
Легше писати будь-яку дурню.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 09 апр, 2023 14:08

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman писал(а):питання в тому, що коли вам кажуть, що декому нема вже сенсу емігрувати, ви все одно ведете одну лінію - потрібно всім. в кожного свій шлях.

Cенс емігрувати є завжди. Ну хіба що Ви в Україні сидите на потоках (хоча багато наших чиновників ухитряються менеджити свою нерухомість і бізнеса з закордону).

Shaman писал(а):комусь треба й намагатися відбудовувати країну після війни

В чому буде полягати Ваша участь в відбудованні країни після війни? Кожного. Багато чую про це, але конкретних дій і планів ніхто не озвучує. Одні "бла-бла-відбудова-бла-бла" Поїдете каменщиком в Донецьку область на 3-5 років за 6400 грн міс? Покажіть дійсно хороший приклад іншим!

Shaman писал(а):для чоловіків виїзд з України закритий. коли його відкриють, всі ці програми звернуть. чи ви знову скажете - у кожного свій шлях, дивиться в інтернеті не тільки, як попасти в США, але й як виїхати з України?

Відкрию Вам одну тайну - виїзд не закритий для певного прошарку чоловіків - чиновники, бізнесмени, блатні, судді ітд. Вони користуються законом який як дишло, то чому пересічні не можуть так само? Шукайте можливості.
Последний раз редактировалось BIGor Вс 09 апр, 2023 14:10, всего редактировалось 1 раз.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 09 апр, 2023 14:30

BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):питання в тому, що коли вам кажуть, що декому нема вже сенсу емігрувати, ви все одно ведете одну лінію - потрібно всім. в кожного свій шлях.

Cенс емігрувати є завжди. Ну хіба що Ви в Україні сидите на потоках (хоча багато наших чиновників ухитряються менеджити свою нерухомість і бізнеса з закордону).
  Shaman писал(а):комусь треба й намагатися відбудовувати країну після війни

В чому буде полягати Ваша участь в відбудованні країни після війни? Кожного. Багато чую про це, але конкретних дій і планів ніхто не озвучує. Одні "бла-бла-відбудова-бла-бла" Поїдете каменщиком в Донецьку область на 3-5 років за 6400 грн міс? Покажіть дійсно хороший приклад іншим!
  Shaman писал(а):для чоловіків виїзд з України закритий. коли його відкриють, всі ці програми звернуть. чи ви знову скажете - у кожного свій шлях, дивиться в інтернеті не тільки, як попасти в США, але й як виїхати з України?

Відкрию Вам одну тайну - виїзд не закритий для певного прошарку чоловіків - чиновники, бізнесмени, блатні, судді ітд. Вони користуються законом який як дишло, то чому пересічні не можуть так само? Шукайте можливості.

ви поки що новоспечений емігрант, тому багато оптимізму - пробуйте, радий за вас.
але майте на увазі, чим більше ви будете розповідати, як все у вас добре, тим більше сумнівів в цьому буде виникати :D

ви молодші від мене, дітей немає, в Україні кар'єру не побудували - чом би й ні.
але тоді без жартів, може подивитися більш розвинені країни - там перспектив більше.

а от це на мене така собі шизофренія - брати хабарі погано, а от давати - це добре. це ж дві сторони однієї медалі. то таке

ви приклад, що за кордон можна прослизнути 8)
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
  #<1 ... 549550551552553 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама