Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 559560561562563 ... 2897>
Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 19:53

BIGor написав:
  akurt написав:Альтернатива: слухати пана Denik: шедевр за шедевром, ось останній:
"І накую всі ці тести, якщо їх можна самостійно знайти в інтернеті."

Ну от тому в США виготовляють Тесли з автопілотом чи запускають багаторазові ракети в космос, а в Україні не можуть скопіювати шахед напів-кустарного виробництва за рік...

Взагалі-то Вам популярно роз"яснили: тестуванням знання не перевіриш...
Наприклад, на роботу можна сміливо брати фахівця з укладки кахлів або електрика БЕЗ тестування/перевірки знань/наваичок/результатів/зразків роботи.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 12 кві, 2023 00:39, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 19:54

Gastarbaiter написав:
  Wisznia2021 написав:Дочка заради деяких предметів " затрималась" ще на півроку на бакалавраті. Один з них - економічна англійська. Сообразила вовремя:)))

Мені у свій час допомога книжечка за 100 грн. Пару тижнів повчив лексику, пару місяців практики - і вуаля. Якось дивно, що для людей специфічна лексика стає якоюсь істотною перешкодою.

Рука/лицо. Сравниваем книжечку за 100 грн и " лишний" семестр в европейском вузе с возможностью взять 3-4 доп предмета, которие тебе потом в професійній діяльності знадобляться.
Wisznia2021

Подякував: 1 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 20:22

akurt, я думаю Denik имеет ввиду что тесты чуток потеряли смысл в том виде как это было раньше: все сели за парты, книги в сторону и по памяти что-то там пишешь. Когда у тебя есть интернет 24/7 и телефон под рукой, то на сегодня достаточно знать где найти инфу, а не заучивать все подряд.

Естественно что какие-то базовые знания должны быть, и это не касается например хирургов так как гуглить как сделать операцию в процессе самой операции не очень.

Но в ИТ например, я на собесе всегда даю таск, решение которого 100% есть в гугле на первых 3 страницах. И смотрю на кандидата. Если он начинает пучить лоб, вспоминать функции, чето там писать, для меня это обуза - такой и в реальной работе будет тратить 5х больше времени чем другой, более продвинутый, который нифига не знает наизусть все js функции, но умеет пользоваться гуглом. Умение быстро найти решение в гугле для меня в разы важнее, чем умение сделать таск без интернета. И я думаю это работает в 80% профессий.
slonomag

Подякував: 14 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 21:13

Wisznia2021 написав:
  rjkz написав:О, блин, какая Вы обидчивая.
Еще раз - я не агитирую.
Вы мне объясняли почему нет, но это в паблике, нас читают другие форумчане, если Вы пишите не совсем то, что есть на самом деле - я отвечаю.
ВСе, ок, завязываем.
Вам тоже удачи.

Почему, обида? Раздражение.
Про себе я відразу написала,що не розглядаю Америку для себе взагалі, не моє. І пояснювала, що для людини 45+ років це теж не завжди варіант. Те, що я в Німеччині і чому я в Німеччині- я писала теж.

Вы очень информированы о Германии и Польше.
То, что Вы в Германии, прошло мимо меня.
Так же как и почему.
Я мог только догадываться. Но не догадался. :lol:
Теперь поставте себя на место еще менее внимательного читателя, чем я.
И какой вывод сделаете из Ваших постов?.
Поэтому и недопонимание.
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5464 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 22:07

Wisznia2021 написав:Рука/лицо. Сравниваем книжечку за 100 грн и " лишний" семестр в европейском вузе с возможностью взять 3-4 доп предмета, которие тебе потом в професійній діяльності знадобляться.

Та вас не поймешь! То знание языка недостаточное, то теперь уже и образования изначально нет во вводных условиях.
Что-то мне это уже напоминает анекдот про маленькую птичку и больших добрых птиц :mrgreen:
Gastarbaiter

Подякував: 701 раз.
Подякували: 616 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 22:26

akurt Не слід ідеалізувати і західне навчання.
Особливо подобається їх звичка давати писати "Ессе", які зараз студенти масово пишуть за допомого штучного інтелекту.
І в нас не все так погано, особливо на спеціальностях де студенти бачать перспективу в навчанні.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 22:42

Дюрі-бачі написав:akurt Не слід ідеалізувати і західне навчання.
Особливо подобається їх звичка давати писати "Ессе", які зараз студенти масово пишуть за допомого штучного інтелекту.
І в нас не все так погано, особливо на спеціальностях де студенти бачать перспективу в навчанні.

Сьогодні класна керівника написала в групі у Вайбері, що в класі(10-тий), проводила опитування, на тему, хто Ким хоче стати, короче ніхто не Ким не хоче...😳
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 22:57

rjkz написав: А работа в Украине... не знаю, стоит она того, чтобы на нее тратить оставшуюся жизнь? Дает-ли она уверенность, что в 50+ не уволят как пресловутую замдиректора из Харькова во время короновирусного локдауна в ее 35?

https://t.me/c/1982968478/68
У США правохоронні органи встановили, що у Луїсвіллі, штат Кентуккі стріляв 25-річний працівник банку Old National Bank, який знав про своє майбутнє звільнення.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 23:53

Gastarbaiter написав:
  Wisznia2021 написав:Рука/лицо. Сравниваем книжечку за 100 грн и " лишний" семестр в европейском вузе с возможностью взять 3-4 доп предмета, которие тебе потом в професійній діяльності знадобляться.

Та вас не поймешь! То знание языка недостаточное, то теперь уже и образования изначально нет во вводных условиях.
Что-то мне это уже напоминает анекдот про маленькую птичку и больших добрых птиц :mrgreen:

У кого недостаточное знаете язика?
Wisznia2021

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 кві, 2023 23:57

rjkz написав:
  Wisznia2021 написав:
  rjkz написав:О, блин, какая Вы обидчивая.
Еще раз - я не агитирую.
Вы мне объясняли почему нет, но это в паблике, нас читают другие форумчане, если Вы пишите не совсем то, что есть на самом деле - я отвечаю.
ВСе, ок, завязываем.
Вам тоже удачи.

Почему, обида? Раздражение.
Про себе я відразу написала,що не розглядаю Америку для себе взагалі, не моє. І пояснювала, що для людини 45+ років це теж не завжди варіант. Те, що я в Німеччині і чому я в Німеччині- я писала теж.

Вы очень информированы о Германии и Польше.
То, что Вы в Германии, прошло мимо меня.
Так же как и почему.
Я мог только догадываться. Но не догадался. :lol:
Теперь поставте себя на место еще менее внимательного читателя, чем я.
И какой вывод сделаете из Ваших постов?.
Поэтому и недопонимание.

Це тому, що ви - писатєль, а нє читатель( єто я вам уже тоже говорила). Кстати, про Польщу я почти не пишу, т.к. я там только проездом или знакомие там живуть.
Wisznia2021

Профіль

#<1 ... 559560561562563 ... 2897>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор