Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 879880881882883 ... 2914>
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 23:11

Bolt написав:Недавно такую фишку ввели. Пенс должен раз год явится в банк. Типа для сверки данных. Или при остановят перечисление пенсии.

Откуда вы это взяли? Ссылку можно?
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 23:13

Faceless написав:...........
А ну, великий ви наш математик. Дано - збільшення населення ....
  ЛАД написав:Можете рассказать Либановой, что кризи нет.

Я бачу ви знов за своє, а саме - брехати. Хіба я казав, що кризи (в даному випадку демографічної) немає. Отже, ви перебріхуєте. приписуючи мені того, чого я не писав.
  ЛАД написав:Ещё можно глянуть

Нічого особливо нового там не з'явилося.
  ЛАД написав:rjkz даёт прогноз на весьма отдалённое время (несколько десятилетий), исходя из предположения, что сейчас в результате войны доля стариков резко выросла. Не берусь судить, насколько такое предположение оправдано.
В Вашем сообщении вижу совершенно необъяснимый оптимизм, не оправданный никакой логикой. Если не учитывать влияние войны (которое может только ухудшить ситуацию), то доля стариков за прошедшие 30 лет не уменьшилась, хотя старики 1992 года давно умерли.

Не певен, що частка людей похилого віку знов почала рости від початку повномасштабних бойових дій. .....
За останні 30 років може ще не зменшилась, я писав, що падіння почалося приблизно 10 років тому (табличку не зводив, тому приблихно).
........
Звісно, активні бойові дії - це не те, що стимулює демографію. Але процес вирівнювання демографічної структури (зменшення частки людей похилог овіку в структурі населення), як на мене, вже почався, хоч і на фоні прискорення скорочення населення загалом.
А щодо оптимізму? Ми всі обов'язково здохнемо. Але зовсім необов'язково переконувати себе й навколишніх, що все відбувається під час катастрофи, що не має кінця й краю. Епічності результату це не додасть.

1. С арифметикой, пожалуйста, разберитесь сами.
2. Понимаю, что по-украински "врать" переводится как "брехати". Без вариантов.
Но раньше в таком случае говорили: "Брешуть собаки". Я Вам, по-моему, ни разу не написал "врёте".
3. Я Вам приводил несколько причин для признания гуманитарного кризиса в Украине. Вы все отвергли. По-вашему, демографічна криза тоже не гуманитарная?
Я, кстати, на военной ветке попросил fler разобраться с Вами, есть у нас криза или нет.
4. Я не утверждал, что "частка людей похилого віку знов почала рости від початку повномасштабних бойових дій". И я дал ссылку на данные Госстата, где Вы "нічого особливо нового" не увидели.
Чуть позже (viewtopic.php?p=5593277#p5593277) в ответе Hotab я указал, что по таблице Госстата "Демографическая нагрузка стариков старше 65 растёт последние 10 лет. А старше 60 вообще с 2008. В т.ч. и в 2020-2022."
Так кто из нас "бреше"?
5. "щодо оптимізму". Предпочитаю реализм. Надо смотреть правде в глаза и трезво оценивать ситуацию. По-моему, это лучше окозамилювання и розовых мечтаний. И при реальной оценке обстановки совершенно не обязательно ложиться и умирать. Никто не запрещает надеяться на улучшение в будущем.
Но для этого будущего улучшения необходимо видеть сегодняшние проблемы и что-то делать для их решения.
Проще всего сказать: "Мы не можем выпускать танки, дроны, стволы, снаряды...",- и надеяться что кто-то решит наши проблемы или они решатся сами по себе.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 23:16

Hotab написав:ЛАД , цікаво було б за Польщу і іншу молоду Європу дізнатись. Здається вони нічого від наших не вимагають для отримання громадянства (я про позбавлення початкового громадянства).

Интересно. Но похоже, что так.
Но это приобрело значение, в основном, именно сейчас, с появлением массы беженцев. Хотя именно Польша, наверное, раньше.
В другие страны эмиграция если и была до войны, то в очень ограниченных размерах.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 23:19

akurt написав:
  ЛАД написав:Но при этом, конечно, никто (государство) не знает, что с ней. Если там умрёт, то пенсия, видимо, просто пропадёт.

Пенсия НЕ ПРОПАДЕТ.
.....

Спасибо.
Не знал. Хотя, честно говоря, этот вопрос меня никогда не интересовал.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 23:20

Starikan написав:
  Bolt написав:Недавно такую фишку ввели. Пенс должен раз год явится в банк. Типа для сверки данных. Или при остановят перечисление пенсии.

Откуда вы это взяли? Ссылку можно?

Не будет ссылки - ибо это не так.
akurt

Подякував: 4008 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 23:22

ЛАД написав:5. "щодо оптимізму". Предпочитаю реализм. Надо смотреть правде в глаза и трезво оценивать ситуацию. По-моему, это лучше окозамилювання и розовых мечтаний. И при реальной оценке обстановки совершенно не обязательно ложиться и умирать. Никто не запрещает надеяться на улучшение в будущем.
Но для этого будущего улучшения необходимо видеть сегодняшние проблемы и что-то делать для их решения.
Проще всего сказать: "Мы не можем выпускать танки, дроны, стволы, снаряды...",- и надеяться что кто-то решит наши проблемы или они решатся сами по себе.

дрони можемо. танки та стволи - гадаю ні. снаряди - не знаю.

в нас зараз проблеми з військовим виробництвом пов'язані з тим, що ворог має далекобійні ракети, й навіть якщо хтось щось виробляє - то про це краще не казати.

тому воюємо з тим, що нам надають - й маємо надію, що далі будуть надавати. а що робити після війни - складне питання.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 23:38

Еміграція, заробітчанство.

Останнній тиждень активно спілкувався з нашими українцями - з Мексикою.
Зараз вже можна сказати: ВСЕ ОК, вже на території США. Зараз будуть ночувати в готелі Holiday Inn Express Hotel & Suites Brownsville (TX).
З цікавого:
- було дуже важко і останні 3 ночі фактично не спали, сидячі на лавках КПП Мексика-США.
- перейшли кордон офіціально, через КПП.
- не було ні візи США, ні виклику U4U. Було бажання. "Під камінь, що лежить, вода не тече".
- в черзі в основному були китайці та громадяни Венесуели. Українців мало.
- всі дуже ввічливі і навіть почали товаришувати. Окремо виділялися росіяни: видно було, що грошви кури не клюють, в Мексиці провели вже по 2 місяці, дорого одягнені та з купою валіз. Жінки напомажені з ніг до голови. Ці вели себе непристойно - як завжди гучно.
Цікаво, що на них і наші українці, і китайці і венесуельці реально дивилися "зверху": дикуни з Сибіру.
- серед цікавого, авіапереліт з Мехіко: спочатку на Монтеррей, а потім літаком Sessna-208 (на 9 пасажирів) до кордону з США. В літаку було 9 місць - всі 9 було зайнято.
Зараз в Brownsville 15-35. Завтра через Остін вилітають в центральну частину США.

04 липня хочуть прийняти участь у феєрверках за нагоди важливого для США свята - 4 липня.
Ну і для них важливого.
akurt

Подякував: 4008 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 03 лип, 2023 23:43

Re: Еміграція, заробітчанство

ЛАД написав:1. С арифметикой, пожалуйста, разберитесь сами.

Хвалько "математик" забув дроби, не здатен поділити два числа? Зрозуміло.
А скільки було пафосу про "точні науки", аргументи і докази...
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 04 лип, 2023 02:18

Faceless написав:
ЛАД написав:1. С арифметикой, пожалуйста, разберитесь сами.

Хвалько "математик" забув дроби, не здатен поділити два числа? Зрозуміло.
А скільки було пафосу про "точні науки", аргументи і докази...

Понятно, когда арифметику не знаешь, остаётся обругать оппонента. :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 04 лип, 2023 02:20

akurt написав:......
- перейшли кордон офіціально, через КПП.
- не було ні візи США, ні виклику U4U. Було бажання. "Під камінь, що лежить, вода не тече".
......

Как удалось, если не секрет?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 879880881882883 ... 2914>
Форум: