|
Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 09 лип, 2023 15:47
freeze написав:Игорь Алексеевич написав: freeze написав:А вы говорите бассейн во дворе ))) За его обслуживание платить надо.
А вы давно были в Спорт Лайфе? У нас в городе работает один клуб Фит Фанс. На год стоимость абонемента более 16 тыс.грн. Я Вам скажу, что он постоянно забит людьми, семья с детьми. А в Днепре смотрел абонемент более 25 тыс грн. И это война - типа все нищие и бедные. А в туры по 2тыс евро сейчас в Турцию... люди готовы платить, но нет мест в отелях. Поэтому больше выходите в люди и узнаете, что не все так бедно сейчас живут. Хотя и раньше было так, просто стереотип у всех выработался - быть бедным и несчастным.
Вы про теорию, а я про практический случай, когда люди с доходом условно в 10 средних зарплат в месяц не смогли договориться купить генератор(дополнительный) на дом, и сидели неделями без света
В столиці багато будинків домовились, зараз ці генератори стоять без діла під залізними клітками, так що поки ваші скрягі виграли, бо саме зараз генератори не треба, що буде зимою ніхто не скаже, але по факту зекономили, хоч і трохи помучались, напевне ходили при потребі в пункти незламності)))
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Нед 09 лип, 2023 15:52
freeze написав:Игорь Алексеевич написав: freeze написав:А вы говорите бассейн во дворе ))) За его обслуживание платить надо.
А вы давно были в Спорт Лайфе? У нас в городе работает один клуб Фит Фанс. На год стоимость абонемента более 16 тыс.грн. Я Вам скажу, что он постоянно забит людьми, семья с детьми. А в Днепре смотрел абонемент более 25 тыс грн. И это война - типа все нищие и бедные. А в туры по 2тыс евро сейчас в Турцию... люди готовы платить, но нет мест в отелях. Поэтому больше выходите в люди и узнаете, что не все так бедно сейчас живут. Хотя и раньше было так, просто стереотип у всех выработался - быть бедным и несчастным.
Вы про теорию, а я про практический случай, когда люди с доходом условно в 10 средних зарплат в месяц не смогли договориться купить генератор(дополнительный) на дом, и сидели неделями без света
інший практичний приклад: новий район приватної забудови. будинки від $ 150к (деякі далеко за $200к). п'ятий рік не можемо зробити асфальтовану дорогу. ціна питання $2к з домогосподарства. аргументи про відсутність пилу, бруду, збільшеня вартості нерухомості не доходять... але за басейни та зали вони будуть платити... вірю 
-
bamper
-
-
- Подякував: 187 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 лип, 2023 15:59
bamper написав:каша в голові не дає змоги зрозуміти що ні Спорт Лайф ні тури в Турцію не є показником достатку середньостатичного пересічного та рівня добробуду в країні.
Вам случайно не за 80+ Это слова моего отца. Вот раньше пр совке было.... А сейчас и я все бедные и несчастные. Ездят все на машинах полно людей в ТРЦ. Я уже не говорю про кафе и рестораны на выходные. Столик надо заранее заказывать. Кстати у него пенсия 9тыс.грн. и он всё жалуется, что ему мало. Открыть холодильник, то... савок отдыхает с пустыми тогда полками. Но, тогда всё равно жили лучше и все под одну гребёнку... Так и у вас.... всё хреново и все нищие...
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 09 лип, 2023 16:00
freeze написав:Дюрі-бачі написав:Игорь Алексеевич Ми явно в різних країнах живемо, раз у Вас основна вимога - це басейн в дворі.
За последние 15 месяцев не встречал лично ни одного человека, который бы хотел бассейн во дворе. Совсем не актуально. Тем более после окончания войны, когда экономически будет явно не легче, чем сейчас. По ряду причин. Я сам в элитной элитке живу, зимой когда сутками сидели без света, я иногда наблюдал в домовом чате ругань, что надо на дом купить ещё один генератор, потому что имеющийся не тянет все потребности. Думаете скинулись ? Как бы не так. Топливо дорогое, обслуживающему персоналу надо доплачивать. При том что почти у всех авто от Мерседеса и выше. А вы говорите бассейн во дворе ))) За его обслуживание платить надо.
Тим паче сенс від нього в нашому кліматі
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 09 лип, 2023 16:02
bamper написав:але за басейни та зали вони будуть платити... вірю
Сейчас стиль жизни новый. Поэтому надо жить сег. днем... А людей больше начало интересовать здоровье, спорт и спортивное питание. Вчера было модно базары - мешки с картошкой и луком по 200кг на зиму. 
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Нед 09 лип, 2023 16:06, всього редагувалось 1 раз.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 09 лип, 2023 16:04
Faceless написав:Тим паче сенс від нього в нашому кліматі
А про бассейны закрытого типа на первых этажах. Не слышали??? Плюс сауны и трен. залы....???
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 09 лип, 2023 16:05
somilitark написав:, В столиці багато будинків домовились, зараз ці генератори стоять без діла під залізними клітками, так що поки ваші скрягі виграли, бо саме зараз генератори не треба, що буде зимою ніхто не скаже, але по факту зекономили, хоч і трохи помучались, напевне ходили при потребі в пункти незламності)))
З погляду тих хто живе в будинках, особливо 9+ поверхів, де не домовилися і не купили генератор, воно виглядає, логічно і "лохи купили генератор", а ми з'економили, які молодці. Але з досвіду, без генератора на тепло та водопостачання, та після встановлення та роботи тепло та водопостачання з ним, та охорони периметру, освітлення, домофонів, пожежної сигналізації та можливості в холі зарядити девайси. Є різниця, і доволі суттєва, особливо у мінусові температури за вікном...
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 лип, 2023 16:08
Игорь Алексеевич написав: Faceless написав:Тим паче сенс від нього в нашому кліматі
А про бассейны закрытого типа на первых этажах. Не слышали??? Плюс сауны и трен. залы....???
Це ж не готель, нащо це в житловому будинку. З головою вистачить одного закладу на мікрорайон, бо стоятиме порожнє і нікому не потрібне П. С. А от генератор дуже допоміг нормально пережити зиму, з опаленням і водопостачанняи
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 09 лип, 2023 16:08
Игорь Алексеевич написав: bamper написав:каша в голові не дає змоги зрозуміти що ні Спорт Лайф ні тури в Турцію не є показником достатку середньостатичного пересічного та рівня добробуду в країні.
Вам случайно не за 80+ Это слова моего отца. Вот раньше пр совке было.... А сейчас и я все бедные и несчастные. Ездят все на машинах полно людей в ТРЦ. Я уже не говорю про кафе и рестораны на выходные. Столик надо заранее заказывать. Кстати у него пенсия 9тыс.грн. и он всё жалуется, что ему мало. Открыть холодильник, то... савок отдыхает с пустыми тогда полками. Но, тогда всё равно жили лучше и все под одну гребёнку... Так и у вас.... всё хреново и все нищие...
нагадайте мені, будь ласка, де я писав про "раніше" чи "совок"? всі на нових авто з салону їздять? який середній вік авто в Україіні та Європі? скільки нових авто продаєтсья в середньому в Україіні та Європі? кафе та ресторани це показник достатку чи ВВП країни? розпочність з відповідей на ці питаня. для початку для себе...
-
bamper
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 лип, 2023 16:10
Игорь Алексеевич написав: bamper написав:але за басейни та зали вони будуть платити... вірю
Сейчас стиль жизни новый. Поэтому надо жить сег. днем... А людей больше начало интересовать здоровье, спорт и спортивное питание. Вчера было модно базары - мешки с картошкой и луком по 200кг на зиму. 
тому всі кафе та ресторани забиті кожного дня... а на дорогах постійні пробки тому що всі на авто то ТЦ їздять... це до речі ваші слова... а велодоріжок як не було так і немає... каша в голові...
-
bamper
-
-
-
-
Профіль
-
-
|