Фідокомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 250251252253254 ... 299>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Фідокомбанк 2.9 5 288
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
32%
92
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
11%
33
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
37
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
69
Всього голосів : 288
Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 12:33

dunczyk

Цілком згоден, скажу більше - навіть якщо ціна не влаштує, вони трохи подумають і все одно продадуть за скільки дадуть.

Тут всі ці західняки керуються одним принципом - "Краще жахливий кінець, ніж жах без кінця"

“Ukraine is a place Western banks are struggling to profit from with a number of them looking to get out as quickly as they entered some years ago,

Я вже бачив не один такий банк - Хоум, СЕБ, Свед, Форум

Все починалось з чуток, які навіть спростовувались на початку на сайтах самих банків, але проходило півроку і все ставалося так як мало статися.
Справа в тому, що рішення щодо подальшої стратегії в усіх цих доньках приймається там у Віднях-Прагах-Стокгольмах, і тамтешнє керівництво взагалі не розуміє, що тут зараз відбувається і як тут взагалі можна працювати з такою корупцією, перевірками і політикою НБУ на фоні загальної кризи і неповернень кредитів. А те чого не розуміють, того бояться і тому тікають.
Вони сюди прибігли в жирні роки, щоб по швидкому "зрубити бабла" на маржі кредитування, а як не вийшло, то тре додому.
А всі ці розмови про давні банківські традиції, особливу увагу до регіону ЦСЄ, для чого вони були? :roll:
rorandak

Подякував: 88 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 13:11

Yaryna написав:rorandak Залишайтеся нашим клієнтом:-) Навіть якщо ми вирішимо змінювати стратегію, то кардинальних змін не станеться до весни-літа наступного року.

Що мені ваші весна-літо. Я планував бути з банком десятиліттями, навіть окремо рахунок відкрив на 36 місяців "Погляд в майбутнє", щоб на старість відкладати.

Мені потрібен один банк, який би обслуговував всі мої фінансові потреби, і де б я зберігав і накопичував гроші, і при цьому спокійно спав.
Після Ерсте вже не уявляю, куди його можна поткнутися. Всі якісь не такі.
rorandak

Подякував: 88 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 13:23

Re: Ерсте

Вот, господа банкиры, о чём мечтают жители Украины!
Но у вас, у всех, другие планы.
DENVER_S

Подякував: 710 раз.
Подякували: 548 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 13:24

Если все западные банки поудирают , то с кем иметь дело. С отечественными очень стремно - на примере ЭРДЕ банка.
Batarejkin

Подякував: 13 раз.
Подякували: 48 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 15:11

..Эмм.....предлагю руководству банка..провести акцию нестандартную..предложить открыть у них акционный депозит " Проголосуй за поддержу банка своими деньгами "который смогут открыть как старые так и новые вкладчики , условия- на усмотрение банка , цель -получить объективную информацию о поддержке и желании населения Украины видеть банк на територии нашего государства .
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 16:30

Batarejkin
Як на мене, із нормальних банків залишиться Credit Agricole, ProCredit (хоча це досить скупуватий банк), польський Кредобанк (який нікуди не йде), Унікредіт, і може Інтеза. Хоча останні два можуть також піти.
Цікаво як себе будуть вести Альфа та ВТБ, хоча читав на форумі що із ВТБ були якісь приколи із комісійними.
dunczyk

Подякував: 18 раз.
Подякували: 96 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 16:42

DENVER_S написав:Вот, господа банкиры, о чём мечтают жители Украины!
Но у вас, у всех, другие планы.

Не кажется странным что "у всех другие планы" ? Может, что в консерватории надо подправить ?
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 16:45

dunczyk написав:Цікаво як себе будуть вести Альфа та ВТБ, хоча читав на форумі що із ВТБ були якісь приколи із комісійними.

ВТБ во время крысиса 2008 открывал клиентам депозиты под высокие ставки с возможностью довложения. Потом, когда крысис притих и деньги стали уже не так сильно нужны, ввели высокую комиссию за пополнение депозита, хотя в договорах этого не было оговорено.

Нормальный такой бизнес-по-русски. Никуда они не уйдут, атомсфера бандитских 90х для них как дом родной.
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 16:46

dunczyk написав:Як на мене, із нормальних банків залишиться Credit Agricole, ProCredit (хоча це досить скупуватий банк), польський Кредобанк (який нікуди не йде), Унікредіт, і може Інтеза. Хоча останні два можуть також піти.Цікаво як себе будуть вести Альфа та ВТБ, хоча читав на форумі що із ВТБ були якісь приколи із комісійними.

А як щодо державних банків ?
Prostak

Повідомлення Додано: Сер 10 жов, 2012 17:57

ВТБ конечно не Приват , но чудят иногда. Насчет Альфы не знаю .
Прокредит - очень мало отделений , в Одессе например 2 всего и те даже не в центре города. Раньше было много , но в кризис они позакрывали много. Интеза , он же Правекс тоже закрывает отделения. Уникредит вроде никуда не дергается , но они должны были в Украине объединяться и все затихло.
Batarejkin

Подякував: 13 раз.
Подякували: 48 раз.

Профіль

#<1 ... 250251252253254 ... 299>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор