Сибарит написав:А у человека, который носит очки не для красоты, цена вообще никаких эмоций не вызовет
Це точно. В Фільман навіть не понтова оправа, лінзи фотохромні з антифогом з обох сторін вже бюджет вище Контактні лінзи це набір десь на 3 місяці одноденних )
Осталось очень немного людей, умеющих писать пером. Для тех, кто умеет, Паркер - это очень приятная штука. Ничем лучше я не писал. В шариковых Паркерах я смысла не вижу. Стержни очень хороши, но их можно купить отдельно и вставить в недорогую ручку.
І я так завжди кажу всім хто мені не дає:: через 40 років будеш ще мені доплачувати, і сама мене водити в кіно і морозиво купляти, крутиш тут носом…
є такі що вертольотчикам тцкашникам одказують? Та ще й не єдінічні случаї? А прям наработали відповідь до автоматики... Так можно і до макак дожитись, або навіть до філіпінок.
Осталось очень немного людей, умеющих писать пером. Для тех, кто умеет, Паркер - это очень приятная штука. Ничем лучше я не писал. В шариковых Паркерах я смысла не вижу. Стержни очень хороши, но их можно купить отдельно и вставить в недорогую ручку.
Попробовать пятый узел так и не собрался.
а навіщо? тоді вже навпаки - дешевий стрижень в дорогу ручку
по нашему форуму не скажешь что кому то тут плохо)
про исследование. Где то проводили опрос-скрининг (среди школьниц), один из вопросов был ли у вас сексуальный опыт? Те у кого не было написали "да был" (чтобы не подумали что они какие то дефектные/отсталые) а те у кого был наоборот написали "нет" (чтобы от родителей на орехи не перепало). Нельзя верить открытым опросам. Есть такие методики как mmpi которые очень трудно обмануть. там 500+ вопросов одних и тех же перефразированных. Если кто-то надумал соврать ему слишком много придётся держать в голове, как он ответил на похожий вопрос в прошлый раз. Точность метода заоблачная.
З тої статті: "дослідження психологічного стану громадян України трьома хвилями (опитуваннями). В першій хвилі було опитано 1938 громадян України в період з 28.09.2022 по 18.02.2023. В другій хвилі було опитано 436 громадян України в період з 20.04.2024 по 28.04.2024. В третій хвилі було опитано 274 громадянина України в період з 09.12.2024 по 15.12.2024. Через невелику кількість опитуваних в підгрупах, ми не включили в результати дослідження наступні підгрупи: жінок військовослужбовців, батьків, у яких більше ніж 6 дітей, цивільних, що перебували на час опитування в окупації, зоні бойових дій або деокупованих територіях,..."
Люди, що мають психологічні проблеми, рідко самі звертаються до спеціалістів. Думаю, що більшість від опитувань теж відмовляється. А ще й при такій невеликій кількості опитаних... Проїхали.