будем душить неспішно і вдумчіво.
(с) Бандерлог

|
|
![]() Яким чином Ви змогли контролювати час перегляду котенту російською? Як відділяли час російською/українською та англійською? Крім як вручну кожного дня в історії перегляду, але ж є ще неавторизований перегляд який ніяк не проконтролюєш... P.S. Якщо знайшли реально працюючий спосіб, буду вдячний якщо поділитися методикою. ![]() ![]()
![]() За крок до перевороту думок©Фуххххххх...
Дочитав цю гілку за останні 4 дні ![]() Тож, чушпани... ой, тфу ти ![]() ![]() Ви - оприділіться!!! Або ви признаєте цінність диплома Віталія, а якщо ні - то чим ваші дипломи кращі/цінніші? Труси/хрестик)) Або ВСІ дипломи цінуєте, або ВСІ дипломи - фтопку! ![]() Бо моє ставлення до ВСІХ дипломів - ви в курсі! ![]() ![]() Тому я і не ставив придуркуваті смайлики. Все дуже серйозно. Диплом педа, отриманий за гроші (тобто відвідування і навчання не вимагалось, корову, яку несе яйця, не ріжуть) та ще і без подальшого практичного застосування, поряд не лежав біля потужного табеля долярека. Бо згідно табеля, писати на фінансовому форумі він здатний. А більшого, щоб заявити про свій успіх на весь світ, і не треба. Слова, які додають ваги всій фразі, типу «кейс» в свій лексикон підхопити можна і без дипломів. Доведено психологом. А якби це жива розмова, то при цьому ще можна з задумливим 3.14стаком протирати окуляри , і зразу х3 до ваги слів.
|
|