Омега Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 9394959697 ... 103>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Омега Банк - БАНКРОТ 2.8 5 224
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
36%
81
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
8%
19
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
31
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
19%
43
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
22%
50
Всього голосів : 224
Повідомлення Додано: Чет 06 жов, 2011 10:31

жаль что закрывают :( меня банк устраивал с головой
dimmon

Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2011 16:27

Сведбанк прислал письмо со словами "на жаль, надалі ми не зможемо забезпечити для Вас обслуговування на належному рівні, тому рекомендуємо Вам найближчим часом зробити кроки до припинення співпраці з АТ "Сведбанк" (публічне) та пошуку альтернативних рішень для Ваших фінансових потреб".

Прощай, Сведбанк, ты был хорошим банком... :(
sola

Подякував: 492 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 08 жов, 2011 22:43

sola, відпишіться що вони запропонують у відділенні, достроковий розрив депозиту з втратою відсотків, чи нараховані відсотки збережуть.
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 16:13

Mirax написав:sola, відпишіться що вони запропонують у відділенні, достроковий розрив депозиту з втратою відсотків, чи нараховані відсотки збережуть.

Mirax,
відповідь на це питання вже є у цьому ж листі: з 01.10.2011 по 30.11.2011 для вкладників банку пропонуватиметься дострокове повернення вкладів (депозитів) без втрати процентів; для власників поточних та карткових рахунків буде відмінена комісія за зняття коштів у відділенні банку при закритті рахунків.
sola

Подякував: 492 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 18:37

sola написав:Mirax,
відповідь на це питання вже є у цьому ж листі: з 01.10.2011 по 30.11.2011 для вкладників банку пропонуватиметься дострокове повернення вкладів (депозитів) без втрати процентів; для власників поточних та карткових рахунків буде відмінена комісія за зняття коштів у відділенні банку при закритті рахунків.

До речі.. я також отримав цього листа.
Повністю підтверджую те, що написав sola.

Така думка прийшла - Ви отримали, я отримав, тобто ВСІ клієнти-фізики отримали.
Шановний Mirax не отримав, себто він не є клієнтом банку?
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 09 жов, 2011 18:44

justit написав:
  sola написав:Mirax,

До речі.. я також отримав цього листа.

банк прекращает обслуживание физ лиц и переходит на корпоративное обслуживание поэтому ведется чистка физ лиц :P
Плюшкин

Подякував: 36 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 жов, 2011 13:01

justit написав:До речі.. я також отримав цього листа.

Уже ні. Це був один з банків, в якому почувалося безпечно під час кризи 2008-го. Потім перебрався на вищі проценти в ризикованіші банки - жадібність здолала. :D

Просто хотілося знати наскільки цивілізовано банк іде з ринку. Бачу шведи тримають марку. Що ж, гадаю коли ситуація в країні з кредитуванням наладиться і бандюковський ринок відійде в минуле, банк повернеться і така теперішня його поведінка відплатиться йому сторицею.
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 жов, 2011 14:48

Mirax написав:
  justit написав:До речі.. я також отримав цього листа.

Уже ні. Це був один з банків, в якому почувалося безпечно під час кризи 2008-го. Потім перебрався на вищі проценти в ризикованіші банки - жадібність здолала. :D

Просто хотілося знати наскільки цивілізовано банк іде з ринку. Бачу шведи тримають марку. Що ж, гадаю коли ситуація в країні з кредитуванням наладиться і бандюковський ринок відійде в минуле, банк повернеться і така теперішня його поведінка відплатиться йому сторицею.

НИКУДА БАНК НЕ БУДЕТ УХОДИТЬ с рынка..просто перепрофилирует свой банковский бизнес...
то есть упразднит обслуживание физ лиц...и перейдет на корпоративных клиентов....в новостях про этот банк так и информировалось :P
Плюшкин

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 жов, 2011 15:28

Плюшкин интересно как банк может меня обслуживать убирая отделение из нашего города, а это областной центр. Я понимаю что я все на электронке, но надо иногда и печати проставить и все такое.
dimmon

Повідомлення Додано: Пон 10 жов, 2011 20:33

dimmon написав:Плюшкин интересно как банк может меня обслуживать убирая отделение из нашего города, а это областной центр. Я понимаю что я все на электронке, но надо иногда и печати проставить и все такое.

банк собирается обслуживать только корпаротивных клиенов....и поэтому сейчас идет процесс на скорейшего сворачивания обслуги физ лиц....поэтому физ лицам лучше пока еще не убрали отделения в городе ...явится в отделения и позакрывать все счета..то есть прекратить сотрудничество с этим банком...
некоторые банки в мировой практике работают только с корпоративными клиентами..и это нормальное явление... :P
Плюшкин

Профіль

#<1 ... 9394959697 ... 103>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор