|
Омега Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 06 жов, 2011 10:31
жаль что закрывают  меня банк устраивал с головой
-
dimmon
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 08 жов, 2011 16:27
Сведбанк прислал письмо со словами " на жаль, надалі ми не зможемо забезпечити для Вас обслуговування на належному рівні, тому рекомендуємо Вам найближчим часом зробити кроки до припинення співпраці з АТ "Сведбанк" (публічне) та пошуку альтернативних рішень для Ваших фінансових потреб". Прощай, Сведбанк, ты был хорошим банком... 
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 08 жов, 2011 22:43
sola, відпишіться що вони запропонують у відділенні, достроковий розрив депозиту з втратою відсотків, чи нараховані відсотки збережуть.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 жов, 2011 16:13
Mirax написав:sola, відпишіться що вони запропонують у відділенні, достроковий розрив депозиту з втратою відсотків, чи нараховані відсотки збережуть. Mirax, відповідь на це питання вже є у цьому ж листі: з 01.10.2011 по 30.11.2011 для вкладників банку пропонуватиметься дострокове повернення вкладів (депозитів) без втрати процентів; для власників поточних та карткових рахунків буде відмінена комісія за зняття коштів у відділенні банку при закритті рахунків.
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 жов, 2011 18:37
sola написав:Mirax, відповідь на це питання вже є у цьому ж листі: з 01.10.2011 по 30.11.2011 для вкладників банку пропонуватиметься дострокове повернення вкладів (депозитів) без втрати процентів; для власників поточних та карткових рахунків буде відмінена комісія за зняття коштів у відділенні банку при закритті рахунків.
До речі.. я також отримав цього листа. Повністю підтверджую те, що написав sola. Така думка прийшла - Ви отримали, я отримав, тобто ВСІ клієнти-фізики отримали. Шановний Mirax не отримав, себто він не є клієнтом банку?
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 жов, 2011 18:44
justit написав: sola написав:Mirax, відповідь на це питання вже є у цьому ж листі: з 01.10.2011 по 30.11.2011 для вкладників банку пропонуватиметься дострокове повернення вкладів (депозитів) без втрати процентів; для власників поточних та карткових рахунків буде відмінена комісія за зняття коштів у відділенні банку при закритті рахунків.
До речі.. я також отримав цього листа. Повністю підтверджую те, що написав sola. Така думка прийшла - Ви отримали, я отримав, тобто ВСІ клієнти-фізики отримали. Шановний Mirax не отримав, себто він не є клієнтом банку?
банк прекращает обслуживание физ лиц и переходит на корпоративное обслуживание поэтому ведется чистка физ лиц 
-
Плюшкин
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 жов, 2011 13:01
justit написав:До речі.. я також отримав цього листа. Повністю підтверджую те, що написав sola. Така думка прийшла - Ви отримали, я отримав, тобто ВСІ клієнти-фізики отримали. Шановний Mirax не отримав, себто він не є клієнтом банку?
Уже ні. Це був один з банків, в якому почувалося безпечно під час кризи 2008-го. Потім перебрався на вищі проценти в ризикованіші банки - жадібність здолала. Просто хотілося знати наскільки цивілізовано банк іде з ринку. Бачу шведи тримають марку. Що ж, гадаю коли ситуація в країні з кредитуванням наладиться і бандюковський ринок відійде в минуле, банк повернеться і така теперішня його поведінка відплатиться йому сторицею.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 жов, 2011 14:48
Mirax написав: justit написав:До речі.. я також отримав цього листа. Повністю підтверджую те, що написав sola. Така думка прийшла - Ви отримали, я отримав, тобто ВСІ клієнти-фізики отримали. Шановний Mirax не отримав, себто він не є клієнтом банку?
Уже ні. Це був один з банків, в якому почувалося безпечно під час кризи 2008-го. Потім перебрався на вищі проценти в ризикованіші банки - жадібність здолала. Просто хотілося знати наскільки цивілізовано банк іде з ринку. Бачу шведи тримають марку. Що ж, гадаю коли ситуація в країні з кредитуванням наладиться і бандюковський ринок відійде в минуле, банк повернеться і така теперішня його поведінка відплатиться йому сторицею.
НИКУДА БАНК НЕ БУДЕТ УХОДИТЬ с рынка..просто перепрофилирует свой банковский бизнес... то есть упразднит обслуживание физ лиц...и перейдет на корпоративных клиентов....в новостях про этот банк так и информировалось 
-
Плюшкин
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 жов, 2011 15:28
Плюшкин интересно как банк может меня обслуживать убирая отделение из нашего города, а это областной центр. Я понимаю что я все на электронке, но надо иногда и печати проставить и все такое.
-
dimmon
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 10 жов, 2011 20:33
dimmon написав:Плюшкин интересно как банк может меня обслуживать убирая отделение из нашего города, а это областной центр. Я понимаю что я все на электронке, но надо иногда и печати проставить и все такое.
банк собирается обслуживать только корпаротивных клиенов....и поэтому сейчас идет процесс на скорейшего сворачивания обслуги физ лиц....поэтому физ лицам лучше пока еще не убрали отделения в городе ...явится в отделения и позакрывать все счета..то есть прекратить сотрудничество с этим банком... некоторые банки в мировой практике работают только с корпоративными клиентами..и это нормальное явление... 
-
Плюшкин
-
-
-
-
Профіль
-
-
|